Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Änglabudskap

Här har jag dragit ett kort från leken Daglig Vägledning från dina Änglar, Orakelkort av Doreen Virtue. Tycker att hennes lekar innehåller så fina budskap som vi alla kan ta till oss.

 

"Lägg märke till tecken". Visst är det så att man ibland träffar på ovanligt många tex. fjädrar som ligger där du går eller finns helt plötsligt inomhus. Det kan vara mynt som dyker upp eller ovanligt mycket fjärilar eller speciella fåglar mm mm. Allt detta är tecken på att någon finns med dig och vill meddela dig på detta sätt. Det kan vara någon nära anhörig som gått bort, din skyddsängel eller guide som talar om att de finns bredvid dig.

Själv har jag t.o.m upplevt en hel "port" av fjädrar. På en skogspromenad med min hund kom jag plötsligt till ett ställe där halvstora träd växte vid sidorna och deras grenar snuddade nästan varandra ovanför stigen, Och där var hundratals av små små vita fjädrar från ena sidan till den andra. Helt magiskt och givetvis glömdes kameran bort då. Men det kommer för alltid att finnas i minnet.

Ha de gott  Kram / Pia

 

Måndagen den 20 mars 2017 kl. 13:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Vargbettan hemsida 
2017-03-24 15:57
Låter som en magisk upplevelse med alla fjädrar. Ha det så fint! /Elisabeth

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.