Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

Kort från Änglaterapi Skydda dig själv.

Så har man då landat efter en vecka på spanska solkusten. Var väldigt avkopplande med lagom värme och havets brus utanför balkongen. Kände för att dra ett kort ur Änglaterapi leken idag som budskap.

 

"Skydda dig själv". Det här kortet vill tala om att vi ibland kan ha en förhöjd känslighet för energier. Då är det lätt att man tar på sig andra människors energier, utan att egentligen veta om det. Det kan innebära att man kan känna sig trött, ofokuserad eller upprörd utan att egentligen förstå varför man känner så.

Så på samma sätt som att du gärna använder ett paraply när du går ut i ösregn är det lika viktigt att använda ett "energiparaply" för att skydda sig mot oönskade energier. Så när du känner av negativ energi (folk grälar, konkurrerar med varandra eller använder hårda ord) är det viktigt att skydda sig. Det kan man göra genom att föreställa sig en bubbla av skyddande ljus som omger hela din kropp och tänka dig att inga negativa energier kan nå dig genom denna bubbla.Du kan också sända en uppriktig bön till Ärkeängel Mikael att han skyddar dig från lägre energier.

Här en liten övning som du kan göra när du känner dig i behov av lugn och frid:

Börja gärna såna här övningar med att andas djupa andetag ända ner i magen och fokusera endast på denna andning några minuter.

Visualisera sen att du omges av ljus i en eller flera färger. Du kan använda flera lager av färger för olika syften, som ett VITT närmast dig själv för skydd i allmänhet, följt av ett GRÖNT skikt för helande och ett täckande LILA skikt för andligt skydd.

BLÅ = Ökad kommunikation och klarhet

GRÖN = Helande och skydd för hälsan

ROSA = Sorglöshet och romantik

LILA = Andligt skydd

VIT = Skydd i allmänhet

När du använder (omger) dig av någon/några av dessa färger som skydd eller önskan om att förbättra eller dra till dig någon egenskap så skyddar de i ungefär 12 timmar så det är bra att förstärka dem ofta.

        Ha en underbar dag i färgernas tecken

                 Kram / Pia

 

Fredagen den 7 april 2017 kl. 10:24

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

Vargbettan hemsida 
2017-04-07 16:24
Tack fr tipset. Ha en fin helg! /Elisabeth

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

tarotkort Dragon Oracle Cards Drake horoskop turnummer stjärntecken ÄnglaTarot Ärkeänglarna kristaller vägledning Kristall Citrin Änglasvar Diana Cooper affirmation Orakelkort Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing meditera

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2017

 December 2017

 November 2017

 Oktober 2017

 September 2017

 Augusti 2017

 Juli 2017

 Juni 2017

 Maj 2017

 April 2017

 Mars 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.