Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Horoskop med Tarotkort 4 sept. till 10 sept.

Här kommer veckans "Tarotoskop", använder mig av Änglatarot korten....

Väduren (21/3-19/4):
Den här veckan kan du få ett värdefullt råd från en intellektuell person inom ex. juridik, ekonomi, affärer. Viktigt dock att du tar beslut utefter detta som är ärliga och rättvisa för alla inblandade.

Oxen (20/4-20/5) :
Det verkar som du skulle behöva dra dig undan lite när du har möjlighet, och bara spendera tid för dig själv. Koppla av från alla "måsten" och bara vara. Så försök att ta dig tid till detta för att känna in dina innersta tankar. Du har en visdom inom dig som det är dags att dela med sig av till andra. I din ensamhet klarnar det budskapet och du förstår vad du vill.

Tvillingarna (21/5-21/6):
Från att ha haft lite motgångar kommer nu en period då allt går på högvarv. Tidigare förseningar är nu över och dina planer skrider framåt snabbt och med mer energi. Det kan kännas lite överväldigande men bra, att se sina drömmar uppfyllas. Stå med fötterna stadigt på jorden så du inte överrumplas när de frenetiska aktiviteterna tar över. Kanske kan det bli en resa eller planering av en sådan nu.

Kräftan (22/6-22/7):
Känslor kan vara inblandade i någon situation nu. Kan vara en förälskelse eller ett frieri, antingen du själv eller någon nära dig. Inbjudningar till fester eller andra sociala tillställningar är på gång. Inte fel att prata ut med någon du litar på.

Lejonet (23/7-22/8):
Det är dags att du nu hittar din egen väg och börja ta stegen för att förbättra din karriär eller dina affärer. Några modiga val är nödvändiga för att ta dig framåt och du kommer att bli belönad framöver. Låt ingen hindra dig och ta gärna hjälp av någon kunnig att nå ditt mål. Stora möjligheter finns och förhandlingar går smidigt nu.

Jungfrun (23/8-22/9):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Dina negativa tankar är de värsta brottslingarna bakom problemen som du oroas över. Släpp din skuldmedvetenhet och förstå att ånger är en bortkastad känsla. Vänd uppmärksamheten mot de fantastiska möjligheterna i framtiden och lämna allt negativt bakom dig. Oro och stress kan göra att du mår sämre än du behöver.

Vågen 23/9-22/10):
En underbar ny person kan nu dyka upp i ditt liv. Det kan innebära en spirande romantisk relation eller nyväckt romans inom din nuvarande relation. Positiva känslor omringar dig just nu. Kanske ett möte med verklig vänskap eller någon som är din själsfrände. Möjlighet till ett nytt hem finns också.

Skorpionen (23/10-21/11):
Det är dags att förnya dina planer och se på saker från ett nytt perspektiv. Fråga dig själv om det är möjligt att ett annat tillvägagångssätt skulle fungera bättre? Även om det känns som det inte händer någonting, är det tillfälligt. Använd därför den extra tid du har fått till att tänka över dina strategier.

Skytten (22/11-21/12):
Din förmåga att fatta beslut är nödvändig just nu. Se igenom alla dolda agendor. Det finns något/någon från ditt liv som nu bör tas bort eftersom det inte längre tjänar ditt bästa. Men försök att se den underliggande humorn bakom detta beslut

Stenbocken (22/12-19/1):
En riktigt bra tid väntar dig. Du lyckas bättre än du själv trott vara möjligt. Tänk bara positiva tankar och allt kommer att bli riktigt, riktigt bra. Tro bara på dig själv och dina idéer så kommer allt att falla på plats.

Vattumannen (20/1-18/2):
Du gör för mycket! Du kan känna som att din ekonomi är instabil eller har för många projekt på gång. Om du funderar på att byta karriär, behåll ditt nuvarande jobb och övergå långsamt till det nya. Om du står inför ett val, försök med ett mera lekfullt tillvägagångssätt. Om du tar det lite lättare kan du enkelt finna svaret.

Fiskarna (19/2-20/3):
Nu är det dags att sträcka ut dina vingar och verkligen flyga! Du har underskattat dig själv och dina talanger. Tro på att du kan göra, och fullborda, allt du vill. Du kommer då på ett naturligt sätt attrahera andra människor som kan hjälpa dig. Hävda ditt oberoende och din kreativitet.

Ha en härlig Söndag

Kram / Pia

 

Söndagen den 3 september 2017 kl. 12:26

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Vargbettan hemsida 
2017-09-03 13:31
Tack för infon. Ha det så fint! /Elisabeth

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.