Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Horoskop med Tarotkort 11 sept. - 17 sept.

Till den här veckans horoskop har jag använt vanliga Tarotkort.

Väduren (21/3-19/4):

Denna veckan kan bjuda på en chans till ett äventyr. Ett nytt tillfälle att göra något spännande finns, men det finns en del irritation i det hela. Du väntar spänt för att se vilken kurs ditt liv nu tar.

Jobb - Du tar dig an nya projekt snabbt och lämnar dem åt sidan för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du tänker inte så mycket över framtiden, det är här och nu som gäller.
Kärlek - Det kan komma ett meddelande från någon som har ett intresse för dig, men även att den du har börjat träffa inte riktigt är intresserad utan leker. Om du är singel betyder kortet att du får visst intresse från någon eller några i din omgivning, men att det bara är ett intresse. Det kan också vara så att du inte kan hålla intresset vid liv för endast en enda person.
Ekonomi - Du är entusiastiskt i ditt sätt att tjäna pengar på. Du hittar ständigt nya möjligheter för att klara dig.

Oxen (20/4-20/5) :

En vecka där det gäller att vara observant på sina materiella och ekonomiska tillhörigheter. Du behöver stärka din motivation till att göra förändringar för att inte förlora pengar eller ägodelar.

Jobb- Om du har ett jobb så kan du den här perioden känna dig lite utanför eller inte i samklang med arbetskamrater. Tänk på att det du själv visar utåt får du igen. Så försök att lätta på slöjan och tala om hur du känner. Är du arbetslös så händer nog inte så mycket den här veckan, men bättre tider kommer.

Kärlek- Om du har en partner så kanske du tvivlar på äktheten i dennes känslor under veckan. Men försök tänka positivt att den här perioden snart är över och skapa inte en höna av en fjäder.

Ekonomi- En vecka med lite påfrestningar på ekonomin.

Tvillingarna (21/5-21/6):

Ibland händer det saker i våra liv - vi mister jobbet, en relation tar slut, vi förlorar en anhörig eller upplever en annan sorts personlig sorg. Oftast kommer detta oväntat något som leder till att vi skakas om ordentligt. Detta leder så småningom oftast till något positivt, ett nyvaknande som ger oss nya insikter.

Jobb- . Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse.
Kärlek - På kärleksområdet står kortet oftast för något som kommer abrupt - antigen förlorar du personen som du älskar eller så inser du något som gör att du vaknar upp.
Ekonomi - Vänta dig en ekonomisk nedgång.

Kräftan (22/6-22/7):

Kortet för veckan representerar allt som är positivt - materiell lycka, bra äktenskap och belåtenhet.
Jobb - På jobbet kan du njuta av en del framgångar. Dina arbetskollegor eller medarbetare ser upp till dig. Du är populär och omtyckt och gör ett bra jobb.
Kärlek - Du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet. Du har många beundrare och du sprider ljus och vitalitet runt omkring dig.
Ekonomi - Din ekonomiska situation ser bättre ut än du väntat dig.

Lejonet (23/7-22/8):

Har du senaste tiden känt motstånd över något så blir den kommande vecka mer gynnsam. Du kommer snart att ta kontrollen över situationen och gå vidare.
Jobb - På jobbet kan du uppleva motstånd men du inser att det är dags att göra det du skall göra, även om andra inte tycker om det. Du tar kontrollen över situationen och segrar.
Kärlek - I kärlekslivet betyder kortet att du inte är intresserad av kärlek eller relationen utan att du har andra saker för dig just nu. Problem måste lösas och du ger 100%. Om du har en partner kan kortet innebära att ni gör en resa tillsammans.
Ekonomi - Efter en tid av ekonomiska problem, inser du att situationen kan lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp.

Jungfrun (23/8-22/9):

Du har själv makten över vad du gör med ditt liv och du har också förmågan att lära dig av dina erfarenheter. Denna veckan kanske ger dig lite huvudbry genom tankar och idéer, genom kommunikation om skvaller, sjukdom och problem. Men om du tar din erfarenhet till hjälp tar du dig ur det här.

Jobb - Du arbetar med något intellektuellt, inom juridiken, som lärare, läkare eller annat. Objektivitet och opartiskhet, och även beslutsfattande är viktiga på ditt arbete. Om du inte känner igen dig, kan du bli medveten om att du har med en sådan person att göra eller att en sådan person håller ett öga på dig. Kan också vara så att du kommer i kontakt med någon myndighet.
Kärlek - Om du är kvinna, betyder kortet att du inte riktigt kan känna kärlek till någon människa, på grund av tidigare erfarengheter som har gjort dig känslomässig sval. Du klarar dig själv och använder din hjärna till 100% men ger inte utrymme för kärleken.
Ekonomi - Din ekonomi kan vara så pass problematisk att du är i behov av proffessionell hjälp.

Vågen 23/9-22/10):

Bär du på några hemligheter är det risk för att dessa blir avslöjade den här veckan. Använd din intuition i situationer och uttryck dina åsikter så de inte skadar andra.
Jobb - Jobbet skapar möjligheter för inlärning, förståelse och inre utveckling.
Kärlek - Platoniska relationer, kyskhet, emotionell kyla. Som man blir du gärna fascinerad av en mystisk kvinna.
Ekonomi - Använd din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv.

Skorpionen (23/10-21/11):

Veckan kan innebära att man måste resa i samband med arbetet eller sitt företag eller att man får en viktig gäst.

Du tycker kanske att inget händer och känner dig rastlös.
Önskan för att få saker att hända har sitt pris. Det är den delen av oss som vill spendera pengar man inte har, säga saker som man inte menar.
Ibland är det kanske bättre att låta bli impulsivitet eftersom det kan kosta oss dyrt i längden. Man behöver inte alltid ha spänning i livet.
Jobb - Ditt arbete innebär både konkurrens och hinder. Du har stor potential och gör framgångar men problemet är att du inte tar någonting på stort allvar.
Kärlek - Om du är kvinna, vänta dig att träffa en passionerad yngre man med humörssvängningar. Han kan växla från otrolig stor ömhet till aggression. Om du befinner dig i en relation kan du vänta dig passion och resor med din partner. Det kan också bli frågan om små oenigheter.
Ekonomi - Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig men du kan räkna med resor för ekonomins skull.

Skytten (22/11-21/12):

Veckan står för avslutning av något och involverar firande och överflöd. Kortet symboliserar även healing och uppmuntran eller lindring såväl som uppfyllelse och fullbordan.
Jobb - På jobbet är atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar tillsammans som en grupp.
Kärlek - Du kommer att möta någon på en fest - om du har en partner kan det bli fråga om bröllop.
Ekonomi - Dina ekonomiska mål är uppfyllda. Nu är tiden inne för lite firande, att släppa alla bekymmer och ha roligt tillsammans med andra.

Stenbocken (22/12-19/1):

Veckan kan innehålla en debatt eller förhandlingar, såväl som konkurrens. Kortet symboliserar även framgång trots motstånd. Att vinna mot alla odds. Du försvarar det som är ditt.
Jobb - På ditt jobb är du stressad och orolig. Kanske är du orolig över att du inte får arbete om du är arbetslös eller, om du redan har ett jobb så är du orolig över uppsägning eller för att göra fel.
Kärlek - I din relation känner du hela tiden att du får kritik. Du får ofta stå för den du är och känner dig motarbetad. Du kan känna att alla är emot dig eller att du måste kämpa ensam för att hålla kärleken vid liv.
Ekonomi - Dina ekonomiska problem är något som gör dig orolig. Mycket energi läggs ner på att lösa problemen som ständigt dyker upp.

Vattumannen (20/1-18/2):

Du gör det mesta av det du kan. Du kommer att nå dina målsättningar, du har det som krävs.

Jobb - Du är duktig och skicklig och det finns inget som håller dig tillbaka från att göra framsteg, även när alla odds är emot dig. Du ser möjligheterna i stället för att se alla begränsningar och hinder. Därför kommer du att bli framgångsrik.
Kärlek - Personen som du möter och som du utvecklar ett intresse för, kan ha en magnetisk personlighet. Risk för manipulation finns.
Ekonomi - Så fort som du inser att du har allt som du behöver för att nå ekonomiska målsättningar kommer din eknomi att förbättras avsevärt.

Fiskarna (19/2-20/3):

Kortet symboliserar ankomst, närmande. Kortet står för försök till närmanden och förslag, liksom kärleksbudskap. Veckan kan innebära att du relaterar till andra, skaffar dig nya vänner eller har en ny beundrare.
Jobb - På jobbet är atmosfären behaglig och vänlig. Du är omtyckt och anses vara känslig och vänlig. Du har ständigt tillfälle att träffa nya människor och stifta nya bekantskaper.
Kärlek - Du är förälskad i någon eller du blir uppvaktad av någon som har ett genuint intresse för dig.
Ekonomi - Pengar är inte problematiska för dig - de finns där när du behöver dem och i den mängd som du behöver. Du spenderar allt du har ganska snabbt - du kan inte låta bli. Det finns ingen mening med att spara.... eller?

Ha det fint

Kram / Pia
 

 

Söndagen den 10 september 2017 kl. 17:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Bodil hemsida 
2017-09-10 18:23
Tack! Ha det så bra/Bodil
Svar till Bodil:
pia hemsida 
2017-09-14 12:42
Vargbettan hemsida 
2017-09-12 08:40
Tackar! Ha det så fint! /Elisabeth
Svar till Vargbettan:
pia hemsida 
2017-09-14 12:42

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.