Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dagens Änglakort 15 september

Idag blev det ett kort från Energi Orakelkort som visar på Tempelvägen  ....

 

 Andligt syfte och stöd
Det här kortet representerar din egen andliga utveckling. Den slingrande vägen du nu går på leder till ett välsignat tempel i en underbar trädgård, som symboliserar det andliga öde som din själ har haft som avsikt i detta ditt liv. Kortet vill tala om att det som du nu går igenom är en del av hela din livsprocess. Du är på den karmiska vägen och på väg i rätt riktning och valen som du gör nu är viktiga för din personliga tillväxt och livsläxor. Ljusen runt templet representerar andevärlden - dina familjemedlemmar och vänner, änglar och guider - alla de kärleksfulla andar som längtar efter att få hjälpa dig. Ropa på dem! och var öppen för deras visdom och inspiration. Det här är en tid att expandera, utvidga sin andlighet, så håll i minnet din egen personlighet, likaväl som sambandet med den andliga världen. Om du följer dina högre avsikter kommer det att hjälpa dig framåt i livet på ett fantastiskt sätt och att kontakta den andliga världen - och ditt högre jag - kommer ha ett underbart inflytande på allt som du upplever. 

AFFIRMATION: Jag öppnar mitt hjärta för min andliga sanning och en djupare kontakt med andevärlden. Guidning och inspiration kommer frivilligt och lätt till mig.

 

Ha en fin dag

Kram / Pia

 

Fredagen den 15 september 2017 kl. 10:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

Vargbettan hemsida 
2017-09-17 16:08
Känner att jag lagt av mig vad gäller min andliga utveckling. Efter ett halvår som arbetslös tappade jag liksom gnistan. Hoppas den kommer tillbaka. Ha det så fint! /Elisabeth
Svar till Vargbettan:
pia hemsida 
2017-09-17 20:29
Var så säker på att den kommer tillbaka när du är redo för den. Det brukar bara komma utan eftertanke eller något. Som man säger "var sak har sin tid"
Kram / Pia

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.