Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

Dagens Änglakort 19 september

Regn o rusk här hos oss så kände för att dra ett Änglakort för att få lite inspiration för dagen ....från Änglaterapi leken

 

 

 

 

Har du bett dina Änglar om hjälp?

Dina änglar vill så gärna hjälpa dig, men de behöver ditt tillstånd innan de kan ingripa i din fria vilja .

Det här kortet antyder att du har försökt  att klara allt själv och hitta lösningar och svar på egen hand. Dina änglar håller sig runt dig hela tiden och väntar på att det ögonblick ska komma då du ger dem grönt ljus, så att de får hjälpa dig.

   Du ser det här kortet för att änglarna vill hjälpa dig med din situation, men de kan bara göra det om du ger dem tillåtelse. Änglarna finns här för dig just nu för att svara på dina frågor, vägleda dig och påskynda dina manifestationer.

Det har ingen betydelse om du ber om hjälp högt, tyst eller i skrift. Vilka ord du väljer har inte heller någon betydelse - det som räknas är att du frågar. Om du är osäker på vad du ska be om eller om du är rädd för att be om fel sak, då kan du be Universum om att bistå dig med mod och klarhet.

      Ha en fin dag

Kram / Pia

 

 

Tisdagen den 19 september 2017 kl. 13:14

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.