Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

Dagens Änglakort 28 september

Idag kommer ett kort med ett glädjefullt budskap från Ärkeängel Ariel:

BRED UT DINA VINGAR
Ärkeängel Ariel: "Håll inte tillbaka nu. Tidpunkten är perfekt och du är redo att flyga!"
Även om du kan känna dig skrämd av tanken på förändring, och tanken på att behöva förflytta dig ut ur din bekvämlighetszon, så är du redo att flyga högt. Välkomna nya möjligheter och var viss om att det är tryggt för dig att följa ditt hjärta och dina drömmar. Håll fokus på kärlek, tjänande och ande, och undvik nej-sägare och skeptiker. Kom ihåg att du inspirerar andra med din berättelse om att vända utmaningar till segrar.
Att jobba med ärkeängel Ariel: Ariel älskar alla levande varelser och hjälper dem alla med glädje. Hon är en mästare på att manifestera, och hon hjälper särskilt människor som jobbar som helare, lärare eller inom serviceyrken. Hon brinner särskilt för miljövård och har ett nära samarbete med naturänglarna för att skydda och hela djur - i synnerhet de fåglar, djur och fiskar som lever nära eller i vatten. Ett sätt att jobba med Ariel är att delta i miljövårdsarbete. Det kan innefatta att plocka upp skräp nära e sjö, en å eller ett hav, donera pengar eller tid till ett miljövänligt ändamål eller byta till miljövänliga rengöringsmaterial.

Ha en fin dag

Kram / Pia


 

Torsdagen den 28 september 2017 kl. 13:53

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

Vargbettan hemsida 
2017-10-01 15:39
Hrligt! Ha det s fint! /Elisabeth

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.