Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

Drakens Orakelkort Fredag 13 oktober

Många intresserade av Drak-korten så jag lägger ut ett idag också. Skriver bara efter budskapen som hör till korten här. Men om du klickar på bilden och själv sjunker in i den så kan du få till dig egna betydelser av kortet. Här kommer nu den mycket speciella Eld-draken .........

FIRE DRAGON
Eld Draken tillhör den fjärde dimensionen och de utstrålar ett starkt orangefärgat brinnande ljus. De är kraftfulla varelser som ger oss styrka, drivkraft och beslutsamhet när vi arbetar med dem.
Sina flammande lågor använder de för att rensa ut alla lägre, negativa energier som vi ber om, och som inte längre tjänar något syfte för oss. De är också extremt beskyddande mot dem som arbetar med dem. De belyser våra vänner och ryter åt dem som vill oss illa.
När du ser det här kortet är det dags att invitera Eld-Drakar till dig för att bränna upp alla omständigheter i ditt liv, som inte längre är till nytta för dig. Kalla på dem och be dem gräva djupt i din barndom och tidigare liv för att frigöra dig från det förflutna så att framtiden kan skina för dig. De har förmågan och styrkan att färdas längs tidslinjen av din själsresa och rensa, heala och transformera under tiden. De gör detta med glädje medan du sover, om du bara ber dem. Be dem också att rensa och lysa upp din väg framför dig varje dag. Koppla sen av och lita på att allt är som det skall vara.
Dessa orange Drakar har stora, öppna hjärtan med kärlek för att hålla dig trygg, och de skapar en eld-vägg av beskydd runt dig eller ditt hem och familj, så kom ihåg att be dem om detta. Kalla på dem för att de ska lysa upp dig med sina flammor och andas inspiration till dig. Du kanske kommer att bli förvånad hur den positiva och modiga väg du nu börjar gå påverkar dig i möten med människor och situationer.

Ha en eldigt trevlig dag

Kram / Pia

 

 

Fredagen den 13 oktober 2017 kl. 11:25

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

Bodil hemsida 
2017-10-14 11:25
Spnnande. F se om jag vgar Ha det s bra/Bodil
Vargbettan hemsida 
2017-10-14 14:49
Det lter spnnande med dessa drakkort. Ha det s fint! /Elisabeth

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

stjärntecken ÄnglaTarot horoskop turnummer Citrin kristaller Kristall Ärkeänglarna Circle of Life fullmåne budskap tarotkort Änglaterapi Daglig Vägledning healing meditera Dragon Oracle Cards drakar femte dimensionen Gröna Draken Ariel Azrael Chamuel Gabriel Jeremiel

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2017

 Oktober 2017

 September 2017

 Augusti 2017

 Juli 2017

 Juni 2017

 Maj 2017

 April 2017

 Mars 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.