Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Drakens Orakelkort Måndag 30 oktober

Vet att många är intresserade av dessa underbara drak kort från Diana Coopers - Dragon Oracle Cards. Jag har översatt dem efter bästa förmåga .... så här ännu en drake med sitt budskap:

ROYAL BLUE and GOLD DRAGON (Kungsblå och Guld Drake) 5:e dimensionen. Stärker dig att stå i din kraft av visdom. Väcker upp din egen kraft. Bär din kappa av kraft med stolthet.

Dessa drakar från 5:e dimensionen kommer till oss när de ser kungsblått och guld i vår aura, vilket indikerar att vi håller visdom och kraft i perfekt balans, som vi har förtjänat under våra anslutningar med den Gyllene Eran från Atlantis. Vi kanske var inkarnerade eller i anden närvarande under den tiden, men vi levde eller tjänade på ett högre plan. Drakarna kommer att sväva runt oss och påminna oss om vilka vi egentligen är och andas ljus in i våra energifält för att återuppväcka våra gamla gåvor och talanger så att vi åter kan utnyttja dem för att tjäna det högsta bästa.

                                   **************

En Kungsblå och Guld Drake lyser upp de gåvor och talanger som du bär med i din aura. Den andas kurage, support och värdighet in i dig så att du kan bära din mantel av kraft och visdom med stolthet. Viktigast av allt är att den väcker upp dig så du förstår vilket ditt sanna jag egentligen är. Den möjliggör för dig att utstråla ditt speciella ljus. Den här draken är alltid med dig. Den håller ditt svärd av sanning så att Ärkeängel Mikael kan förmå dig att agera och tala med sanning och ära i alla lägen. Den ryter åt alla som försöker att förminska dig och är vänlig mot dem som stöttar dig. Du har all support du behöver för att undervisa i kunglig gudomlighet genom att vara ett exempel.

                    Ha en helt underbar Måndag

                                 Kram / Pia

 

Måndagen den 30 oktober 2017 kl. 11:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.