Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

Änglasvar 31 Oktober

Har du senaste tiden haft frågor inom dig som du inte hittat något svar på? Drog idag ett kort ifrån Änglasvar som vill förmedla följande:

 

 

 

Dina Änglar har ett väldigt speciellt och specifikt svar på din fråga. Du kan förvänta dig att inom kort se tecken som har en djup betydelse för dig. Många människor ser vita fjädrar som ett tecken på att deras änglar är med dem. Eller så kanske de känner lukter från sin barndom som de förknippar med en familjemedlem. Ett djur korsar din väg vid flera tillfällen osv.

Tecken kräver uppmärksamhet så var vaken inför möjligheterna. Om någonting dyker upp i din väg vid flera tillfällen så ta det inte som rena sammanträffande den här gången. De är budskap som har specialdesignats för just dig.

 

                                Ha en ljuvlig tisdag

                                       Kram/Pia

 

Tisdagen den 31 oktober 2017 kl. 08:29

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.