Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

Jul Tarot ...

Det här är en tarotlek som tyvärr inte finns att köpa. För några år sedan fanns de så att man kunde ladda ner dem och en broschyr gratis. Av någon anledning kom de aldrig ut till försäljning och nu finns de inte kvar att ladda ner, men jag har hittat enstaka kort på nätet och kunde inte låta bli att ta hem några, tycker det är så fina bilder på dem.

 

 Här är kort nr 8 som representerar Styrkan.

Du behöver veta att du är starkare än du tror. Du kan definitivt hantera din nuvarande situation. Istället för att driva detta hårt, är det bättre för dig att närma dig detta med medlidande, vänlighet och mildhet. Styrkan som denna situation kräver kommer av mjukheten i en andlig kärna. Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.

Ha en fin Söndag

Kram / Pia
 

 

Sndagen den 3 december 2017 kl. 12:06

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

Bodil hemsida 
2017-12-03 17:11
S fina kort, synd att de inte finns till salu. Tack fr infot om styrka. Ha det s bra. /Bodil
Svar till Bodil:
pia hemsida 
2017-12-03 17:17

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.