Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besk en slumpmssig hemsida p Zoomin

Drakens Orakelkort onsdag 27 dec.

Nu är helgdagarna över och äntligen har jag tid att fortsätta den härliga resan med Drakarna ....

Här kommer veckans Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

Detta är i mitt tycke en av de viktigaste Drakarna att jobba med från början, det är ju viktigt att rensa och rena sig själv och sin närmaste omgivning innan man går vidare i sin utveckling.

 

   EARTH DRAGON (Jord Drake) 4:e dimensionen
Rensar din väg och marken omkring dig. Håller dig grundad. Gör dig redo att tjäna. Fastlåst energi rensas. Du kan gå framåt i ditt liv.
  Den fjärde dimensionens Jord Drakar är bruna, som färgen på jord. De älskar planeten och självaste marken. Det var de här kraftfulla drakarna som hjälpte till att bygga upp de ursprungliga draklinjerna som vi numera kallar Ley lines*(se not. längre ned). En del av deras uppdrag är att färdas längs dessa linjer för att rensa, rena dem, när vi ber dem om att göra så. När vi sänder instruktioner till Jord Drakarna att arbeta med dessa Ley lines, kan de kraftfullt ta bort alla blockeringar som finns längs linjerna under jordytan. Detta påverkar i högsta grad människor och situationer i närheten eller ett större område. De kan också hjälpa oss att gunda (jorda) oss själva och vår målsättning i det här livet.


    Det är dags att rensa oönskade energier som hindrar dig från att gå framåt i livet. En del av dessa negativa energier kan finnas i jorden under ditt hem eller din arbetsplats eller vart du reser. Kalla på Jord Drakarna och be dem att rensa bort allt som inte är i överensstämmelse med gudomligt ljus. Känn sedan in hur frekvensen stiger i marken och på din väg.
Det här kortet tyder också på att du kan bli kallad till att arbeta för planetens upphöjande i frekvens, eftersom Jord Drakarna då tar tillfället till att rensa vilka Ley linjer du än fokuserar på. Ta en stund med att rikta in Jord Drakarna på vår planets rutnät (grid) och visualisera hur rutnätet över jorden glöder och skimrar.
När du är ute och går, tänk på Jord Drakarna och hur du ansluter till dem genom marken. Be dem att grunda (jorda) dig och din vision, för det här kortet visar att de nu höjer din andliga resa och du blir redo att "flyga". Notera de framsteg du nu gör!


(* egen not. Ley linjer är raka linjer av positiv energi som sträcker sig runt hela jorden. De är motsatsen till Curry linjer som består av negativ energi. Vill du veta mer om detta finns en hel del att läsa på nätet om du söker på Ley linjer.)

     Ha en underbar dag

Kram / Pia

 

Onsdagen den 27 december 2017 kl. 14:28

Taggar: , , , , , , ,

Allmnt | Permalnk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlgg

 

Kommentarer

Vargbettan hemsida 
2017-12-28 10:08
Spnnande med dessa drakkort. Kloka ord kommer de med. Ha det s fint! /Elisabeth
pia hemsida 
2017-12-30 09:49

 

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmnt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Lnkar

Nyligen.se

Flden

RSS-fldeRSS 2.0

 

.