Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ärkeänglarnas Orakelkort

Härligt aprilväder har vi här i dag. Ömsom sol blandat med lite regnskurar. Drog idag ett kort från Ärkeänglarnas Orakelkort, även denna lek är av Doreen Virtue men har den bara på engelska.

 

"You are safe" (Du är trygg)  Ärkeängel Michael:

"Jag skyddar dig mot negativa energier, och vakar över dig och dina nära och kära och ditt hem"

Så känner du dig nere eller orolig över något så sätt dig på en avskild plats hemma eller ute i naturen. Andas djupa lugna andetag och be Ärkeängel Michael om beskydd. Ha tilltro till att du verklien får hjälp även om du inte märker något konkret med en gång. Upprepa detta så ofta du har möjlighet så kommer det att uppenbaras så småningom.

Min personliga tro är att våra egna tankar om vår situation kan styra mycket i vårt liv så om vi bara inte är motstridiga utan följer vår inre vision kommer allt att ordna sig till slut.

                         Ha de gott

                         Kram / Pia

 

Tisdagen den 21 mars 2017 kl. 11:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.