Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kort från Änglaterapi Skydda dig själv.

Så har man då landat efter en vecka på spanska solkusten. Var väldigt avkopplande med lagom värme och havets brus utanför balkongen. Kände för att dra ett kort ur Änglaterapi leken idag som budskap.

 

"Skydda dig själv". Det här kortet vill tala om att vi ibland kan ha en förhöjd känslighet för energier. Då är det lätt att man tar på sig andra människors energier, utan att egentligen veta om det. Det kan innebära att man kan känna sig trött, ofokuserad eller upprörd utan att egentligen förstå varför man känner så.

Så på samma sätt som att du gärna använder ett paraply när du går ut i ösregn är det lika viktigt att använda ett "energiparaply" för att skydda sig mot oönskade energier. Så när du känner av negativ energi (folk grälar, konkurrerar med varandra eller använder hårda ord) är det viktigt att skydda sig. Det kan man göra genom att föreställa sig en bubbla av skyddande ljus som omger hela din kropp och tänka dig att inga negativa energier kan nå dig genom denna bubbla.Du kan också sända en uppriktig bön till Ärkeängel Mikael att han skyddar dig från lägre energier.

Här en liten övning som du kan göra när du känner dig i behov av lugn och frid:

Börja gärna såna här övningar med att andas djupa andetag ända ner i magen och fokusera endast på denna andning några minuter.

Visualisera sen att du omges av ljus i en eller flera färger. Du kan använda flera lager av färger för olika syften, som ett VITT närmast dig själv för skydd i allmänhet, följt av ett GRÖNT skikt för helande och ett täckande LILA skikt för andligt skydd.

BLÅ = Ökad kommunikation och klarhet

GRÖN = Helande och skydd för hälsan

ROSA = Sorglöshet och romantik

LILA = Andligt skydd

VIT = Skydd i allmänhet

När du använder (omger) dig av någon/några av dessa färger som skydd eller önskan om att förbättra eller dra till dig någon egenskap så skyddar de i ungefär 12 timmar så det är bra att förstärka dem ofta.

        Ha en underbar dag i färgernas tecken

                 Kram / Pia

 

Fredagen den 7 april 2017 kl. 10:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.