Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Djurens Språk

Nu lite efterlängtat regn här (ja, nååågra droppar iaf)

Satt och kikade lite i min bok, djurens språk, av Solöga och tänkte jag kunde lägga in lite av dem här, så när du träffar på något av dessa djur i drömmen (eller samma djur oväntat flera gånger i verkligheten) så har de en "gåva" att säga dig:

 

AND ... Lev din dröm här och nu. Din gåva är att leva din dröm i kärlek. Här handlar det om att du behöver våga leva din dröm i kärlek just nu.

BJÖRKTRAST ...  Känn dig styrkt, du är på rätt väg genom livet, Din gåva är att få bekräftelse.

COCKERSPANIEL ... Genom att känna självtillit och trygghet öppnar du upp för nya insikter. Din gåva är att vara trygg i dig själv.

DELFIN ...  Njut av livet, lek och skratta. Din gåva är att hela och befria låsta känslor och tankar.

ENHÖRNING ...  Tro på det goda. Din gåva är att skörda det du sått.

FJÄLLRÄV ...  Lär utav naturen hur du praktiserar din visdom på bästa sätt. Genomför sedan det du tänkt. Din gåva är att ta lärdom.

GEPARD ...  Utveckla dig själv fysiskt och andligt. Din gåva är att ha en stark fysisk kropp.

HAJ ...  Ljus och kärlek finns överallt, mörker och rädsla är en illusion. Din gåva är att känna och uppleva trygghet.

INSEKTER ...  Skapa frid och harmoni i hemmet. Öppna ditt hem för andra, bjud hem, bjud in. Din gåva är att ha ett rikt och socialt liv.

JORDEKORRE ...  Att vara till fullo förankrad i ditt hjärta gör att du ser världen i dess rätta skepnad. Kärleken är det enda vapen du behöver - det är din gåva.

KANADAGÅS ...  Dags för förändring tex ny bostad, ny hemort, nytt arbete, nytt förhållande, nya idéer mm. Din gåva är att få en ny inriktning.

LUNNEFÅGEL ...  Du har talets gåva. Din gåva är att tala med andra.

MARKATTA ...  Stå på dig och var ihärdig. Din gåva är att vara envis.

NORSK SKOGSKATT ...  Din gåva är att du kan återbörda allting till skönhet, för du är redan nu ett med världen och ett med dess ande.

OXE ...  Använd din kraft till att skapa saker åt dig själv. Din gåva är att ge dig själv det du önskar.

PANTER ...  Du är en föregångare. Din gåva är att bana väg för andra.

RÅDJUR ...  Du kan skapa skönhet i ditt liv. Din gåva är att du kan använda dig av kärleken vid alla tillfällen.

SCHIMPANS ...  Livet skall levas. Din gåva är att ge dig hän.

TIGER ...  Att leva i samvaro med andra skapar ödmjukhet. Din gåva är att skapa samförstånd.

UGGLA  ...  Gör bruk av din egen visdom. Din gåva är att föra din egen visdom och tradition vidare.

VARG ...   Praktisera din egen visdom. Din gåva är att praktisera medicinhjulets visdom.

ÅSNA ...   Var bestämd. Håll fast vid dina beslut. Din gåva är att ha ett orubbligt sinne.

ÄLG  ...   Din gåva är att vara nöjd med livet.

ÖDLA  ...   Planera, ta god tid på dig, känn efter vad du vill, därefter kan du handla. Din gåva är att göra saker med lätthet.

 

Har du nyligen drömt eller ofta träffat på något djur som inte finns med här, så skriv gärna så ger jag dig budskapet.

Ha de gött

Kram / Pia

 

 

Söndagen den 28 maj 2017 kl. 17:54

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens vägledning ... Glädje

Kortet är idag från Daglig Vägledning från dina Änglar.

Och visst är det så att när man känner stor glädje över de små sakerna i livet så sprider den sig vidare och man känner sig som allt är möjligt. Tja... kanske man skulle begrunda lite mer ... att positivitet drar till sig mer positiva saker och tvärt om.

Ha en bra dag

Kram / Pia

 

Onsdagen den 24 maj 2017 kl. 11:24

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Kristallkula ...

Ska ju inte gnälla på värmen egentligen men attans så varmt det varit några dagar nu över 30+ i solen på balkongen. Men ikväll är det drägligt i alla fall.

Detta är min lilla kristallkula av bergskristall

Det kvittar hur mycket jag tittar i den så finner jag nya formationer och figurer i den. Sitter man och riktigt sjunker in i den så kan det komma upp som en filmsekvens i huvudet. Nädå jag anser mig inte vara någon spå"kärring" på något vis, men kul är det att försöka ibland.

Detta kan vem som helst göra och man behöver då verkligen inte en kristallkula för att kunna få fram visioner eller annat. Det går precis lika bra med en glas skål som man fyller ca till hälften med vatten, ställ den på ett bord med mörkt underlag och tänd ett ljus som står på motsatta sidan om skålen från där du själv sitter. Bara rensa tankarna och försjunk ner i de mönster som ljuset bildar i vattnet, prova får du se om det händer något. Fast förvänta dig inget utan bara låt saker och ting komma och gå utan eftertanke.

Ha de gott

Pia

 

Söndagen den 21 maj 2017 kl. 21:05

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Budskap från ÄnglaTarot

Drog ett kort från ÄnglaTarot leken med budskap om vad som är på gång nu

STJÄRNAN med budskap från Ärkeängel Jofiel:

Ett mycket positivt kort som förebådar lyckliga tider!

Änglarna säger att du har all anledning att ha hopp och positiva förväntningar

Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och ta ett steg emot det. Förväntningarna du skapar planteras nu i bördig jord. Lita på, och följ, din intuition eftersom den är mitt i prick.

Ha en härlig dag

Kram / Pia

 

Torsdagen den 18 maj 2017 kl. 12:20

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Älvring eller Häxring...

En älvring (kallas också häxring) är en rund, eller oval, ring av svampar eller kan det vara träd som växer i en ring med sju ingångar till mitten.

Som i alla gamla sägner och folktro finns det massor med olika uppfattningar om dessa är ett dåligt omen eller bra.

Min åsikt är i alla fall att man ska vara glad om man har en älvring nära sin bostad. Då finns älvor och annat småfolk i närheten för hjälp och stöd att hålla naturen omkring i gott skick och har man djur i ladugården finns de även där.

 

Är man öppen för älvor så kan de också ta sig in i huset och ställa till lite hyss. Kanske ligger inte grytlappen på sitt vanliga ställe eller finns inte stekspaden där du la den? De är absolut inga elaka varelser utan barnsligt fulla av små spratt och upptåg

 

Har du en älvring i din trädgård så ska du absolut inte gå in i den utan att fråga om lov och känna på dig att det är OK. Stå i stället en bit ifrån med vänster sida vänd mot ringen. Då visar du respekt och att ditt hjärta vill dem väl. Gå gärna dit en tidig morgon och bjud in dem till huset om de vill, och om de följer med kommer du att känna en barnslig glädje inom dig. Sånt har vi alldeles för lite av i vår vardag tror jag.

 

Hade en sådan ring av svampar i trädgården för några år sen, där vi bodde förut, den fanns kvar i ca 3 - 4 veckor och sen försvann den och har inte kommit tillbaka så länge vi bodde där. Tog ett foto då, vet jag, men hittar inte det nu. (undras vart det tog vägen hmmm ....)

             Ha de gott

        Kram / Pia

 

Onsdagen den 17 maj 2017 kl. 20:24

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Alla har något kraftdjur ...

Alla har sitt eget kraftdjur, ja en del kan ha flera stycken. Detta är djur från andra sidan som får i uppgit att hjälpa oss hålla borta onda andar och energier som inte är bra för oss. Indianer från Nordamerika var först med att tillbe kraftdjur, som kallades totemdjur, om hjälp och stöd. Det kan du också göra!

Vet du inte vilket som är ditt kraftdjur finns det olika sätt att ta reda på detta.

Är det något djur som du dras speciellt mycket till, som du känner dig glad och i harmoni med när du ser det. Då kan det mycket väl vara ditt kraftdjur.

Du kan också meditera över en plats där du brukar vara helt nöjd och tillfreds med livet. Se den platsen i ditt huvud och försjunk in i den utan att tänka på annat, bara andas lugnt och njut av bilden. Då kan det mycket väl hända att du ser något djur på den platsen och det är då ditt kraftdjur.

 

Själv gjorde jag för något år sedan en guidad, shamansk trumresa för att träffa mitt/mina kraftdjur via YouTube. Jag såg efter ett tag i meditationen ett vattenfall där jag skulle nedför och jag började rutscha neråt. Rätt vad det var kom en stor fågel vid mig och jag klättrade upp på dess rygg och vi flög, nedåt och nedåt. Där nådde vi till slut botten och där fanns en stor ring av stenar. Jag ställdes ned mitt i ringen och såg då runt omkring mig många djur. Men alla var som skuggor och jag kunde inte urskilja något speciellt djur. Kände mig lite besviken vet jag och så var det dags att ta sig upp ur meditationen. Då kom den stora fågeln som jag nu såg var en Örn med ett vitt huvud, den tog tag i mig med klorna och flög uppför bergssidan till utgångspunkten. När jag så var helt klar igen så funderade jag över varför inte jag hade något kraftdjur, då alla jag såg var skuggade och oskönjbara. Det tog ett bra tag innan jag kopplade ihop Örnen som mitt kraftdjur. När jag någon vecka senare var med om att sända healing blev jag mäkta förvånad när denna Örn dök upp under healingen och gav mig ännu mer kraft. Det händer ibland att den dyker upp speciellt vid healingtillfällen och då utan att jag haft en tanke på den.

När jag sen tänkte efter så har jag alltid dragits, eller varit intresserad av rovfåglar. Ute i naturen följer jag alltid en rovfågel med blicken så länge det går.

 

Oftast får vi ett kraftdjur som stämmer överens med vår personlighet (energi), men det finns också de som får ett djur vars egenskap är helt den motsatta mot deras egen, och det är för att de är i behov av det djurets energi.

Om personen förändras mycket under livets gång så får den oftast ett (eller flera) nya kraftdjur som motsvarar den nivå som den befinner sig på just då.

                                  Ha de gott

                                   Kram/Pia

 

 

Tisdagen den 16 maj 2017 kl. 17:27

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Visst finns det skyddsänglar

Nu har våren kommit tillbaka här med lite efterlängtad värme...känns verkligen skönt.

Det finns många som säger att det finns inga skyddsänglar för varför skulle i så fall det, eller det, hända i så fall. Men allting har en mening i vårt liv. En skyddsängel ingriper bara i de fall något är på gång att hända som stör vår livsuppgift (livsplan), i annat fall är det prövningar som vi är bestämda för att gå igenom.

 

Själv har jag upplevt hjälp från min skyddsängel vid två tillfällen, i alla fall som jag är medveten om. Första gången var jag bara 4 år när jag och min 1 år äldre bror satt nere vid en sjö. Det var som ett staket som sträckte sig en bit ut i sjön och översta brädan var så bred att det gick att sitta på den. Vi balanserade ut en bit och satte oss där. Rätt vad det var så ramlade jag baklänges rätt ned i vattnet. Hamnade på rygg och jag minns så väl, fast det var sååå länge sen att det blev helt tyst omkring mig och jag tittade uppåt genom vattnet och såg ett enormt vitt skinande ljus en bit framför mig. Jag bara låg där som i ett vakuum och bara tittade på ljusskenet tills min bror kom och lyfte upp mig. Förstår än idag inte hur jag klarade mig där under vattnet utan att andas, för det tog ju en stund innan min bror tagit sig ner från staketet och bort till mig.

Andra gången var jag i tonåren och ute med häst och vagn när vi närmade oss en kurva och jag plötsligt hörde en röst bakom mig som sa till mig att flytta över till andra sidan av vagnen. Trodde jag hört i "syne" först. Men rösten uppmanade mig ytterligare en gång och då kände jag mig nästan förlamad eftersom jag inget förstod och det fanns ju ingen där bakom mig därifrån rösten kom. Men tredje gången fick jag en hård knuff i ryggen och då blev det fart på mig och jag flyttade över till andra sidan av vagnen. Sekunder därefter krockade vi med en bil som klippte rätt in i vagnen där jag precis suttit och dinglat med benen. Ja gudars vet vad som hade hänt om jag suttit kvar. Så jag tvivlar inte på att vi har skyddsänglar och jag tackar dem av hela mitt hjärta.

Ha en härlig helg nu

Kram / Pia

 

Lördagen den 13 maj 2017 kl. 16:06

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort Fredag

Dagens kort blev Ärkeängel Raphael .....

Denna ängel sänder energi till vårt4:e chakra som sitter i höjd med vårt hjärta och styr vårt känslosinne, högre ideal, medkänsla, förlåtande, glädje mm. Färgen för detta chakra är grön, färgen för den helande energin. Mantrat för detta "Anahata" chakra är Yam.

Kortet visar: Raphael sträcker fram en vacker grön energi omgiven av mjuka vågor av rosa mot ditt hjärtchakra. Kortet indikerar att du nu har en större beredskap att ta emot kärlek från andra liksom inför dig själv. Det kan också indikera att en behövande healing, från ett tidigare brustet hjärta, nu är på gång. De mjuka vibrationerna från Raphael påminner dig om att uppmuntra dig själv med uppskattande, peppande ord som du skulle förtjäna att höra från andra. Du ska veta att när du gör så kommer ljuset från ditt hjärtchakra att skina oemotståndligt vackert och Universum kommer att sända människor och situationer till dig för att väcka din känsla av kärlek som sedan kommer att växa sig allt starkare.

Ha en underbar dag

Kram / Pia

 

 

Fredagen den 12 maj 2017 kl. 10:46

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Såg inte så mycket av månen i natt

Det var  inte mycket man kunde se av måne här hos oss i natt, den kikade fram en kort stund men gömde sig för det mesta under ett "bulligt" duntäcke såg det ut som. Inte undra på när tempen ligger närmare 0 nu på kvällarna, och det blir vinterjackan på idag också. Isvindar känns de som. Och mina lobelior som jag planterade förra veckan i balkonglådor får nu finna sig att stå inne i duschhörnan i väntan på den gäckande våren/sommaren.

Ha de gott

Pia

 

Torsdagen den 11 maj 2017 kl. 11:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Nu åkte kristallerna ut för att laddas i fullmånesken

Haft mycket på gång nu ett tag så det har varit lite dött här. Men nu har jag lagt ut en del av mina kristaller på balkongen för att ladda upp dem i natt när det är Fullmåne.

Bara att hoppas att fåglarna här håller sig borta från dem. Någon annan risk finns det nog inte 

I måndags fick jag hem en ny Orakelkortlek på engelska så jag har haft ett sjå med att översätta dem alla. Men jag blev väldigt förtjust och fäst vid dem, så de räknas till mina absoluta favoriter just nu.

Det märkliga var att när jag blev klar med allt i går, kollade igenom och allt såg bra ut så jag sparade ner dokumentet och stängde datorn. Idag gick jag in och skulle kolla på ett speciellt kort och .......    En del av raderna hade halverats och flyttats upp. Ja, det var på många ställen som jag fick gå in och ändra om ordningen igen. Trodde ju att jag kommit åt någon knapp eller nåt när jag stängde ner eller öppnade datorn så tänkte inte mer på det. Men någon timme senare kändes det som jag skulle gå och kolla dokumentet igen av någon oförklarlig orsak. Öppnade dokumentet och vad ..? På 6 olika ställen hade samma sak hänt igen ..... börjar undra om någon där uppe driver med mig. Men har kollat några gånger till och nu verkar det lugnt. Ha de gott

Kram / Pia

 

Onsdagen den 10 maj 2017 kl. 18:35

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.