Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Visst finns det skyddsänglar

Nu har våren kommit tillbaka här med lite efterlängtad värme...känns verkligen skönt.

Det finns många som säger att det finns inga skyddsänglar för varför skulle i så fall det, eller det, hända i så fall. Men allting har en mening i vårt liv. En skyddsängel ingriper bara i de fall något är på gång att hända som stör vår livsuppgift (livsplan), i annat fall är det prövningar som vi är bestämda för att gå igenom.

 

Själv har jag upplevt hjälp från min skyddsängel vid två tillfällen, i alla fall som jag är medveten om. Första gången var jag bara 4 år när jag och min 1 år äldre bror satt nere vid en sjö. Det var som ett staket som sträckte sig en bit ut i sjön och översta brädan var så bred att det gick att sitta på den. Vi balanserade ut en bit och satte oss där. Rätt vad det var så ramlade jag baklänges rätt ned i vattnet. Hamnade på rygg och jag minns så väl, fast det var sååå länge sen att det blev helt tyst omkring mig och jag tittade uppåt genom vattnet och såg ett enormt vitt skinande ljus en bit framför mig. Jag bara låg där som i ett vakuum och bara tittade på ljusskenet tills min bror kom och lyfte upp mig. Förstår än idag inte hur jag klarade mig där under vattnet utan att andas, för det tog ju en stund innan min bror tagit sig ner från staketet och bort till mig.

Andra gången var jag i tonåren och ute med häst och vagn när vi närmade oss en kurva och jag plötsligt hörde en röst bakom mig som sa till mig att flytta över till andra sidan av vagnen. Trodde jag hört i "syne" först. Men rösten uppmanade mig ytterligare en gång och då kände jag mig nästan förlamad eftersom jag inget förstod och det fanns ju ingen där bakom mig därifrån rösten kom. Men tredje gången fick jag en hård knuff i ryggen och då blev det fart på mig och jag flyttade över till andra sidan av vagnen. Sekunder därefter krockade vi med en bil som klippte rätt in i vagnen där jag precis suttit och dinglat med benen. Ja gudars vet vad som hade hänt om jag suttit kvar. Så jag tvivlar inte på att vi har skyddsänglar och jag tackar dem av hela mitt hjärta.

Ha en härlig helg nu

Kram / Pia

 

Lördagen den 13 maj 2017 kl. 16:06

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.