Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alla har något kraftdjur ...

Alla har sitt eget kraftdjur, ja en del kan ha flera stycken. Detta är djur från andra sidan som får i uppgit att hjälpa oss hålla borta onda andar och energier som inte är bra för oss. Indianer från Nordamerika var först med att tillbe kraftdjur, som kallades totemdjur, om hjälp och stöd. Det kan du också göra!

Vet du inte vilket som är ditt kraftdjur finns det olika sätt att ta reda på detta.

Är det något djur som du dras speciellt mycket till, som du känner dig glad och i harmoni med när du ser det. Då kan det mycket väl vara ditt kraftdjur.

Du kan också meditera över en plats där du brukar vara helt nöjd och tillfreds med livet. Se den platsen i ditt huvud och försjunk in i den utan att tänka på annat, bara andas lugnt och njut av bilden. Då kan det mycket väl hända att du ser något djur på den platsen och det är då ditt kraftdjur.

 

Själv gjorde jag för något år sedan en guidad, shamansk trumresa för att träffa mitt/mina kraftdjur via YouTube. Jag såg efter ett tag i meditationen ett vattenfall där jag skulle nedför och jag började rutscha neråt. Rätt vad det var kom en stor fågel vid mig och jag klättrade upp på dess rygg och vi flög, nedåt och nedåt. Där nådde vi till slut botten och där fanns en stor ring av stenar. Jag ställdes ned mitt i ringen och såg då runt omkring mig många djur. Men alla var som skuggor och jag kunde inte urskilja något speciellt djur. Kände mig lite besviken vet jag och så var det dags att ta sig upp ur meditationen. Då kom den stora fågeln som jag nu såg var en Örn med ett vitt huvud, den tog tag i mig med klorna och flög uppför bergssidan till utgångspunkten. När jag så var helt klar igen så funderade jag över varför inte jag hade något kraftdjur, då alla jag såg var skuggade och oskönjbara. Det tog ett bra tag innan jag kopplade ihop Örnen som mitt kraftdjur. När jag någon vecka senare var med om att sända healing blev jag mäkta förvånad när denna Örn dök upp under healingen och gav mig ännu mer kraft. Det händer ibland att den dyker upp speciellt vid healingtillfällen och då utan att jag haft en tanke på den.

När jag sen tänkte efter så har jag alltid dragits, eller varit intresserad av rovfåglar. Ute i naturen följer jag alltid en rovfågel med blicken så länge det går.

 

Oftast får vi ett kraftdjur som stämmer överens med vår personlighet (energi), men det finns också de som får ett djur vars egenskap är helt den motsatta mot deras egen, och det är för att de är i behov av det djurets energi.

Om personen förändras mycket under livets gång så får den oftast ett (eller flera) nya kraftdjur som motsvarar den nivå som den befinner sig på just då.

                                  Ha de gott

                                   Kram/Pia

 

 

Tisdagen den 16 maj 2017 kl. 17:27

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.