Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ametist en lugnande sten ...

Här är en bild på några av mina ametister....

Ametistens färg kommer från järninnehållet som tränger in i den klara kvartsen. Själv är jag mest förtjust i den mörklila färgen. Namnet ametist kommer från grekiskan och tolkas som "emot dryckenskap".

Det är en lyckobringare och är enligt sägnen ett skydd mot trolldom.

Dess vibrationer (energier) är lugnande och dämpar ett stressigt sinne. Den ger frid och harmoni.

Inom kristallhealing används den med fördel mot nackspänningar, magproblem, hud och huvudvärk.

Du somnar gott med en ametist under kudden.

Ha de gott

                                     Kram / Pia

 

Fredagen den 30 juni 2017 kl. 18:55

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Änglakort Fredag

Kortet idag med den underbara Enhörningen, kommer från Daglig vägledning från dina änglar....

"Handla utan tvekan ! "

Det här kortet kommer som stöd och uppmuntran i situationen du frågar, funderar på. Änglarna försäkrar att utgången kommer att bli lyckosam om du fortsätter fylla situationen med kärlek och vägledda handlingar. Du är på rätt väg. Tveka inte om att be änglarna om hjälp, de finns där för dig

                                     Kram / Pia

 

Fredagen den 30 juni 2017 kl. 12:05

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Sluta regna när du vill ?

Hade någon, på allvar, sagt till mig för några år sedan att du kan påverka vädret till viss grad .... hade jag ju undrat hur den personen var funtad..hi hi .

Och nu kanske någon säger detsamma om mig, men shit samma, vem bryr sig. Fick en sån vacker väderbild härom kvällen och då kom jag att tänka på detta som jag ska berätta nu .

Tror det var i början på förra året som jag plötsligt fick upp ögonen för det här fenomenet. Jag har en stor o framåt hund men hon lider av en verklig avsky för att gå ut när det regnar. Vänder i dörrhålet när hon ser regnet utanför och det är ett helt företag att få henne att gå ut då, men går lite bättre nu om hon får regnkappa på sig !

Så plötsligt, när det var en regnperiod förra våren märkte jag att det plötsligt blev uppehåll när jag skulle gå ut med hunden. Visst, detta hände flera gånger och jag tog det naturligtvis som att det var ju rena turen att det blev uppehåll just då. Men att det oftast började regna igen så snart vi nådde hem till ytterdörren, var väl det som till sist fick upp ögonen att det var nog mer än bara tur. Även om jag tvivlade på mig själv i det läget. Skojade lite med mig själv nästa gång jag skulle gå ut i regnet och sa högt "sluta regna nu". Men tror ni det slutade då, nej då ingen förändring alls. Men jag blev i alla fall lite mer medveten om vad som fick det att bli uppehåll lite senare. Det är när man får den känslan INOM sig, alltså inte i tanken utan som en känsla inombords (och som jag själv tror går ut i astralkroppens energier, min egen hypotes) och dessa energier kan då påverka vädret. Det hör ju också till att känslan är djup som när jag vill att min hund ska slippa obehaget att gå ut i regnet. Jo jag märkte ju att det var så, men hade aldrig hört talas om detta tidigare, att det skulle kunna fungera.

Men så en dag råkade jag få syn på en "annons" på facebook om en kvinna som höll olika kurser inom det mediala och bland annat fanns det något som hette : Lär dig hur du påverkar vädret !!!!  Jag bara gapade när jag läste detta och givetvis var jag tvungen att skriva till henne och fråga om hon verkligen på allvar menade att man själv kunde påverka vädret. Svaret blev ett naturligt .. "Ja då, helt allvarligt, visst kan man det!!" Sen vet ju inte jag ett dugg om hur man lär sig sånt, men jag tror nog att jag fixar regnet ändå när det behövs.

Så bara sätt igång och träna.

Kram / Pia

 

 

 

Torsdagen den 29 juni 2017 kl. 22:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Änglakort... Onsdag

I dag ett kort budskap från Ärkeängel Haniel :

Med detta vackra kort vill ÄÄ Haniel att vi är uppmärksamma på hur Månens cykler påverkar vår energi och våra manifestationer samt att vi verkligen ska utnyttja de olika cykler (faser) som månen står eller går in i.

ex. Vid fullmåne är det en utmärkt tid att bestämma sig för att släppa allt betungande från det förgångna.

Vid ny måne är det optimalt att fokusera på det du verkligen vill göra framöver.

Ha en härlig dag 

Kram / Pia

 

Onsdagen den 28 juni 2017 kl. 11:25

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Änglabudskap Tisdag

Idag drog jag ett kort ur Änglarnas Energi Orakelkort.....

Kortet vill säga att vi ska vara centrerande och självbejakande i våra val xxx

Den här vackra närvaron håller en karaff med flytande ljus framför pyramiderna, och påminner dig om att ett starkt öde beror på en solid grund av personlig balans och känslomässigt jämnmod. Kanske har saker varit lite osynkroniserade tidigare, kortet säger dig att en större jämvikt nu är på väg in i ditt liv. Förbli medveten om hur du balanserar dina mål och din fysiska och känslomässiga energi också. Närhelst du känner att du håller på att tappa greppet eller tappar fokus, kalla på den här underbara ängeln och hämta hennes intuition in till ditt hjärtchakra. Din intuition kommer att leda dig på rätt väg, och ängeln guidar dig till ett lugnt och centrerat tillvägagångssätt.

Ängel av balans

Ha en skön dag Kram / Pia

 

Tisdagen den 27 juni 2017 kl. 10:55

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Katten bättre efter healing ...

Nu så fick jag använda mig av Alpoda djurhealing till min egen katt. Han blev dålig och ville varken äta, dricka eller komma fram från sin sovplats under sängen dagarna före midsommar. Första dagen var jag inte så orolig eftersom katter ju har den tendensen att dra sig undan ifall de inte mår så väl. Men när han inte ens ville komma fram på kvällen oh äta som han alltiid gör och vill ligga en stund i min säng tänkte jag att det måste nog vara något värre än vanligt. För under de 11 år han funnits här har detta aldrig hänt förr. Tänkte att han får vara ifred och jag skickade lite healing till honom ett par gånger innan jag somnade. Nästa dag höll han sig fortfarande undan och ville varken äta eller dricka. Jag skickade lite healing till under dagen och framåt kvällen kom han fram en stund och fick ligga i mitt knä så jag kunde ge honom fysisk healing.  Oj vad han svarade väl på det. Han gick in och drack några klunkar vatten innan han lade sig på sin plats igen. Någon timme senare kom han upp i min säng och tittade uppfodrande på mig och trampade och trampade. Gav han lite healing igen och han blev helt lugn och avslappad.

Sen var det som allt vände och han åt med god aptit precis som vanligt. Jo, han är allt speciell min gamle katt

 

Söndagen den 25 juni 2017 kl. 21:47

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Alla vädersorter på en o samma gång !

Ja, just nu var det ett ovanligt väderfenomen under några minuter när jag stod på balkongen. Det var mulet o regnade i Öster och regnbågen syntes. I Väster var det klarblå himmel och solen lyste, Och någonstans i fjärran hördes åskmuller, Häftigt

 

 

Söndagen den 25 juni 2017 kl. 21:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Bergskristallen ... universalstenen

Visst är det härligt med kristaller. I alla fall så tycker jag det. Såg i gårkväll filmen Core där de reste mot jordens mittpunkt och träffade på gigantiska kristaller, vilket fick mig att vilja skriva lite om mina kristaller. Börjar här med den universella bergskristallen.

Här några exempel på bergskritstaller.

Den är ofta klar och genomskinlig men det förekommer sprickor och inneslutningar. Den låter alla spektrats färger av ljus passera igenom, därav uppträder de som färglösa. Kvarts finns naturligt i vår bindväv, där den verkar förstärkande och uppbyggande. Därför är detta en sten som man kan använda till att heala och rena alla våra chakran i kroppen. Har man ingen lyckosten så är bergskristallen ett måste. 

För att veta om det är en äkta kristall och inte glas kan man, om man nu inte känner de vibrerande energierna från stenen, hålla den still i handen och då känner man en kyla mycket längre än om den vore av glas (det förekommer tyvärr en hel del lurendrejeri inom ädelstenar mm)

Använder ofta en bergskristallspets vid healing och kanalisering för att förstärka energierna.

Ha de gott

Kram / Pia

 

Tisdagen den 20 juni 2017 kl. 17:58

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Vägledning ...

Dagens vägledning från Änglarnas Orakelkort ....

Vad önskar du dig ?

Nu är det en bra tid för att bestämma sig för vad man verkligen vill ha och när du så känner dig redo för detta och vet att du förtjänar det, så kommer det farande in i ditt liv som ett trollslag!

Om det är så att du har väntat på något slags tecken utifrån som ska visa dig vad du ska göra härnäst, så säger Änglarna att svaret ska du söka inom dig själv. Du måste själv bestämma dig för vad du vill innan något kan förändras. Ta lite tid till att meditera över ditt hjärtas innersta önskan. Var viss om att du förtjänar det bästa, som vi alla gör.

Släpp rädsla eller skuldkänslor över att be om det du vill ha.

Ha en härlig dag

Kram / Pia

 

Onsdagen den 14 juni 2017 kl. 11:40

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Mås vs Nötskrika ...

Ett riktigt skådespel var det här ute på gården för någon vecka sedan. Stod ute på balkongen på morgonen och det var ett fasligt liv på fåglar härute. Fick då se ett par måsar flyga omkring så hämtade mobilen

de landade flera gånger på taket till uthusen men sen for de iväg mot ett träd i närheten där ett par Nötskrikor håller till, förmodligen ute efter deras ägg ? Sen blev det ett väldigt flygande o skrikande när nötskrikorna attackerade måsarna. Till slut landade en av måsarna nere på gräsmattan på gården

och strax därpå kom nötskrikan och gjorde en störtdykning emot måsen. Och himmel så roligt det såg ut när måsen så tydligt duckade där nere på backen. 3-4 gånger flög nötskrikorna emot måsen innan den gav upp och de flög iväg härifrån. Ja, alltså full teater, synd bara att mobilkameran inte hann med att fånga nötskrikorna men de var för snabba.

Ha de gott

Kram / Pia

 

Måndagen den 12 juni 2017 kl. 21:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

7 st valpar i fullmånens sken ....

Har ju varit lite dagmatte åt dotterns lilla dräktiga vovve när de jobbar. I går på förmiddagen satte hon igång och skaka och hässja när hon kom på förmiddagen så jag förstod ju att valpningen hade gått in i slutskedet nu. Dottern hade hoppats på att de skulle komma till världen nästa helg när hon går på semester, men jag tog fram min pendel för någon vecka sedan och körde med den över almanackan. Den visade stort utslag för Lördag 10 (alltså idag). Så jag fick då nästan rätt eftersom 5 valpar föddes mellan 21.15 - 0.00 igår och de 2 sista kom efter midnatt, alltså idag. Brukade alltid använda pendel på stona, då vi hade hästar, för att se vilket kön fölet skulle få. Minns bara att det slog fel en gång, när det visade för hingst men blev ett stoföl. Och det fölet var trots allt väldigt "hingstig" av sig ändå

Den pendel jag använder mest är denna av Citrin som känns mest "sanningsenlig" för mig:

Det var ju också fullmåne under natten. Denna måne kallas "Strawberry Moon", och förebådar en bra och lycklig tid framöver och är speciellt gynnsam för de som är födda i Skyttens tecken då mycket positivt och nytt kan inträffa i kommande period

Ha de gott

Kram / Pia

 

Lördagen den 10 juni 2017 kl. 12:54

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Tillbaka från Medeltiden

Tog en tur tillbaka till medeltiden.... var i Polen och kollade på den medeltida riddarborgen i Malbork. Den började byggas på 1200-talet och var klar på 1400-talet. Tog 225 år att bygga denna otroliga borg. Och sen raserades ca 50 % under andra världskriget och senare av en brand. Det mesta av den stora tegelstens fästningen är nu återuppbyggt, fast en del arbete återstår. Det sägs att borgen är 4 ggr större än Windsor Slott i England.

Det var en intressant resa ....

Här nedan ser man motvikterna (järnkulorna som hänger till vänster) till vindbryggan,  enligt guiden så har denna brygga använts vid flera filminspelningar.

Här har vi nu ett ordentligt regn och åskväder, men det behövs och som ni vet ... efter regn kommer sol

Ha de gott

Kram / Pia

 

Torsdagen den 8 juni 2017 kl. 16:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.