Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bergskristallen ... universalstenen

Visst är det härligt med kristaller. I alla fall så tycker jag det. Såg i gårkväll filmen Core där de reste mot jordens mittpunkt och träffade på gigantiska kristaller, vilket fick mig att vilja skriva lite om mina kristaller. Börjar här med den universella bergskristallen.

Här några exempel på bergskritstaller.

Den är ofta klar och genomskinlig men det förekommer sprickor och inneslutningar. Den låter alla spektrats färger av ljus passera igenom, därav uppträder de som färglösa. Kvarts finns naturligt i vår bindväv, där den verkar förstärkande och uppbyggande. Därför är detta en sten som man kan använda till att heala och rena alla våra chakran i kroppen. Har man ingen lyckosten så är bergskristallen ett måste. 

För att veta om det är en äkta kristall och inte glas kan man, om man nu inte känner de vibrerande energierna från stenen, hålla den still i handen och då känner man en kyla mycket längre än om den vore av glas (det förekommer tyvärr en hel del lurendrejeri inom ädelstenar mm)

Använder ofta en bergskristallspets vid healing och kanalisering för att förstärka energierna.

Ha de gott

Kram / Pia

 

Tisdagen den 20 juni 2017 kl. 17:58

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.