Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sluta regna när du vill ?

Hade någon, på allvar, sagt till mig för några år sedan att du kan påverka vädret till viss grad .... hade jag ju undrat hur den personen var funtad..hi hi .

Och nu kanske någon säger detsamma om mig, men shit samma, vem bryr sig. Fick en sån vacker väderbild härom kvällen och då kom jag att tänka på detta som jag ska berätta nu .

Tror det var i början på förra året som jag plötsligt fick upp ögonen för det här fenomenet. Jag har en stor o framåt hund men hon lider av en verklig avsky för att gå ut när det regnar. Vänder i dörrhålet när hon ser regnet utanför och det är ett helt företag att få henne att gå ut då, men går lite bättre nu om hon får regnkappa på sig !

Så plötsligt, när det var en regnperiod förra våren märkte jag att det plötsligt blev uppehåll när jag skulle gå ut med hunden. Visst, detta hände flera gånger och jag tog det naturligtvis som att det var ju rena turen att det blev uppehåll just då. Men att det oftast började regna igen så snart vi nådde hem till ytterdörren, var väl det som till sist fick upp ögonen att det var nog mer än bara tur. Även om jag tvivlade på mig själv i det läget. Skojade lite med mig själv nästa gång jag skulle gå ut i regnet och sa högt "sluta regna nu". Men tror ni det slutade då, nej då ingen förändring alls. Men jag blev i alla fall lite mer medveten om vad som fick det att bli uppehåll lite senare. Det är när man får den känslan INOM sig, alltså inte i tanken utan som en känsla inombords (och som jag själv tror går ut i astralkroppens energier, min egen hypotes) och dessa energier kan då påverka vädret. Det hör ju också till att känslan är djup som när jag vill att min hund ska slippa obehaget att gå ut i regnet. Jo jag märkte ju att det var så, men hade aldrig hört talas om detta tidigare, att det skulle kunna fungera.

Men så en dag råkade jag få syn på en "annons" på facebook om en kvinna som höll olika kurser inom det mediala och bland annat fanns det något som hette : Lär dig hur du påverkar vädret !!!!  Jag bara gapade när jag läste detta och givetvis var jag tvungen att skriva till henne och fråga om hon verkligen på allvar menade att man själv kunde påverka vädret. Svaret blev ett naturligt .. "Ja då, helt allvarligt, visst kan man det!!" Sen vet ju inte jag ett dugg om hur man lär sig sånt, men jag tror nog att jag fixar regnet ändå när det behövs.

Så bara sätt igång och träna.

Kram / Pia

 

 

 

Torsdagen den 29 juni 2017 kl. 22:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.