Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Trött o orkeslös? Fyll på din energi enkelt

Visst är det så att man emellanåt känner sig trött och orkeslös och känns som man inte har någon energi kvar.

Det finns då ett lätt knep att fylla på sin energi som man kan ta till på jobbet eller var man än befinner sig.

Genom att föra ihop alla fingrar, inkl. tummen, som en kon (liknar ju också en pyramid, och det fanns nog en anledning till att pyramidformen sägs bevara energi på bästa sätt enligt gammal tro) som bilden visar:

 

 

 

 

 

 

Gör så med båda händerna samtidigt, och håll dem med "spetsen" uppåt, blunda gärna och försök slappna av. Ta djupa andetag ända ner i magen och räkna lugnt till 30. Försök föreställa dig hur positiv energi flödar in i dina fingertoppar och vidare in i kroppen. Där följer sedan energin ditt meridiansystem (liksom ditt nervsystem fast detta består av osynliga energibanor) som sprider sig och fyller på energi till olika organ i kroppen.

Energin sitter då kvar i ca 1 timme, så närhelst man känner att man behöver lite mer energi eller bättre fokus är det här smidigt och lätt att utföra. Testa får du se

Ha en energifylld Måndag

Kram / Pia

 

Måndagen den 31 juli 2017 kl. 09:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens kort Äventyr

Drog idag ett kort från Osho Zen Tarot. ÄVENTYR.....

 

 

 

 När vi är på humör för äventyr, rör vi oss som ett barn, Full av tillit rör vi oss genom den mörka skogen ut till det regnbågsfärgade ljuset,( som vi ser på den vackra bilden).

Äventyr har verkligen inget att göra med planer, kartor, program eller organisering. Det här kan komma till oss var som helst- hemma eller på jobbet, ute i vildmarken eller i staden, i ett skapande projekt eller i våra relationer med andra. Närhelst vi går mot något nytt och okänt med ett barns tillit, oskuldsfullhet, öppenhet och sårbarhet, kan även tillvarons minsta småsak bli till det största äventyret.

 

Ha en skön o kanske äventyrlig Söndag

Kram / Pia

 

 

 

Söndagen den 30 juli 2017 kl. 10:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Obsidian ... Trollkarlsten

Här ett foto på min healingstav som är av svart Obsidian.

Det är en mycket kraftfull sten och är känd som "Trollkarls stenen" eftersom den använts i magiska metoder sen urminnes tider och formad som stav är det verkligen kraft i den.

 

 

 

Obsidian är en sten som skapats av smält lava. Obsidian går att hitta över hela världen, men Mexico och Indien är de  länder den oftast kommer ifrån.

Min stav har jag beställt från Indien.

Osidian finns i flera olika varianter som är lite "mildare" i sina energier, vanligast är tex. snöflinge- , mahogny- , regnbågs- och guldobsidian samt även Apachetår.

 

Det är en grundande sten och den drar till sig negativa energier, därför är det viktigt att rena dessa ofta, går bra under rinnande kallt vatten och kan gärna ligga i solen för att fylla på energi efter reningen.

Det är en beskyddande sten, används med fördel för beskydd mot negativitet, krävande personer, fientlighet och  stress. Den lindrar spänningar och skyddar mot elektromagnetiska fält.
Fysiskt: sägs Obsidian ta bort blockeringar som kan orsaka sjukdomar. Mycket bra för avgiftning och öka blodcirkulationen.
Tar våra bortträngda känslor, destruktiva beteenden och blockeringar till ytan så de kan bearbetas.
Skyddar effektivt mot negativ energi
Jordar oss och stimulerar vårt rotchakra

 

Stjärntecken: Skytten, Lejonet, Jungfrun och Skorpionen Chakra: Bas

                          Ha en trevlig helg

 

 

Lördagen den 29 juli 2017 kl. 15:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Ärkeängel Zadkiel ...

Dagens kort kommer från Ärkeängel Zadkiel.

Zadkiel är den ultimata andliga professorn. Han är tålmodig, vänlig och har tillgång till all kunskap. Han är känd för sin förmåga att kunna hjälpa människor med minnesfunktionen.
Så om du behöver komma ihåg eller memorisera någon information be Zadkiel om hjälp. Vad du än behöver veta så är Zadkiel glad att kunna bistå. Ställ dina frågor till honom för att framkalla hans hjälp. Du kan då ibland känna svaret inom dig och ibland så leder han dig till rätt plats så du kan lära dig därifrån. Var observant på mönster i allt du ser och hör omkring dig för där kan du helt plötsligt få svaret på det du efterfrågat av Zadkiel.

Ha en skön dag

Kram / Pia

 

Fredagen den 28 juli 2017 kl. 12:22

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Vägledning 26 juli

Drog idag ett kort från Orakelkorten Daglig Vägledning från dina änglar

Det här kortet kom upp eftersom änglarna vill ställa dig till svars, på ett milt sätt, eftersom de har sett att du har ignorerat dina sanna känslor.

Antingen har du varit rädd för att du skulle bli överväldigad av känslor och behöva göra vissa förändringar som du inte var redo för, om du erkände ärligt vad du kände. Änglarna försäkrar dig dock att det mest hälsosamma du kan göra är att bemöta den här situationen med ärlighet.

De kommer att hjälpa dig med dina känslor och relationer och de kommer att ge dig allt stöd du behöver för att förändra saker till det bättre.

Med det sagt så vill änglarna ändå påminna dig om att bara fokusera på det du vill ha, inte på det du räds för, så att du drar till dig det förra och inte det senare.

"Lita på det du känner även om andra inte håller med"

 

Ha en toppenfin Onsdag

Kram / Pia

 

Onsdagen den 26 juli 2017 kl. 10:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Häst o Hund ... stora chakrapunkter

Fick ett infall om att skriva om djurens chakrapunkter nu. Vi människor har ju 7 stora chakrapunkter och de finns motsvarande hos våra fyrfota vänner, men de har ytterligare ett stort chakra och specifika budchakran i sina hovar/tassar. Här en bild där jag ritat in chakrapunkterna och det finns en beskrivning över vad de olika heter. Förstora bilden så tror jag nog att det syns. (fotomodell fick min f.d. Welshponny vara)

 

 Förutom dessa 8 stora chakran och de 6 Budchakra så har de också 21 Mindre chakran. Detta chakra-system är ett komplext nätverk av energi "virvlar" som går genom hela kroppen. Universell energi kallas även (prana, chi, ki) som flödar in och ut genom chakrana, längs meridiansystemet och ut i den fysiska kroppen.

Yttre stimuli, både positiv och negativ har en efftekt på djurets (o även människans) chakran.

Ska inte gå in så mycket mer på de vanliga chakrana , men man bör förstå att sjukdomstillstånd hos djur som kan vara diffusa och svåra att förstå, mycket väl kan bero på en obalans eller blockering i något av djurets chakran.

Det intressanta 8:e chakrat hos djur, kallas Brachialis eller Key chakra. Det är beläget på båda sidor av kroppen strax nedanför manken (se bilden) Det är det viktigaste energi centrum för alla djur och de länkar direkt till alla andra chakran.

Det är ett centrum som handlar om djur-människa interaktion, samspel och eventuell läkning börjar alltid i detta chakra. Så använd er gärna av dessa chakran för vänlig beröring och mycket positiva tankar som ni tänker går genom era händer till djuret.

Intressanta är också djurens Bud-chakra se nr 9 på bilden, det finns ett chakra i varje hov/ tass och ett vid basen av varje öra.

Det är dessa Bud-chakra som varnar djuret vid tex, kommande åskväder, jordbävning, orkan eller liknande. Budchakrana som sitter på hovar/tassar tar upp energi ur marken som är bra för djuret.

Om ni tänkt på det så finns det oftast ett ställe i hagen där hästarna ofta står och det är helt upptrampat runt om, det kan vara just där som det finns bäst energi för dem. Även hundar kan ha en plats där de gärna vill stå still, lägga sig eller rulla runt (dock gäller det inte för sånt "stinkande" som de ofta vill rulla sig i )

Ja det var en liten lektion om chakran

Ha de nu så gott med era djur

Kram / Pia

 

 

 

 

 

Tisdagen den 25 juli 2017 kl. 18:42

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort 25 juli

I dag kommer vackra ärkeängel Zadkiel med ett budskap till dig

Just nu är det inte läge för impulsiva beslut, ta istället den måttfulla och balanserade vägen i den här situationen.

Du kommer att uppleva bättre resultat genom att omvärdera dina nuvarande omständigheter och ändra ditt tillvägagångssätt. Om du handlade impulsivt i det förflutna kan du hela och rätta till saker i efterhand.

Ifall du funderar på att genomföra dramatiska livsförändringar bör du närma dig de förändringarna långsamt och metodiskt.

Kortet uppmanar dig till att arbeta tillsammans med andra och se saker från deras perspektiv.

Medkänsla och vänlighet är nycklar till att framgångsrikt manifestera dina drömmar. Förlåtelse ger också helande vilket tillåter en helt ny början

Ha en ljuvlig Tisdag

Kram / Pia

 

Tisdagen den 25 juli 2017 kl. 09:26

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Valparna 6 veckor

Dotterns 7 valpar har nu  hunnit bli 6 veckor gamla. Attans vilka gosingar det är. En liten tik ska de behålla själva och resten är redan tingade, som tur är hehe.....

De fick komma ut en kort stund igår för första gången för att se världen utanför. De vart väldigt olika reaktioner på dem. Några var direkt nyfikna på det nya, andra bara busade med varandra och en satt som "Ferdinand under korkeken" o bara tittade på. Helt underbart att se dem 

Ha de fint

Kram & Pia

 

Fredagen den 21 juli 2017 kl. 11:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Änglabudskap 18 juli

 Gör ett  försök att lägga in ett budskap med min surfplatta. Svårt dock att veta hur stor bilden o texten kommer bli för jag kan visst inte påverka dett. Men måste ju testa iaf.

                                               

Idag säger änglarna:

"Om du dagdrömmer regelbundet så blir det lättare för dig att uppfatta våra budskap. Slappna av och öppna ditt sinne för att ta emot, utan att styra tankarna. Lägg märke till känslor, syner eller idéer som om du såg på film. Det är här kreativiteten finns"

Änglarna sänder det här kortet för att de vill att du ska hålla dig öppen och mottaglig för nya idéer. Det är viktigt att du ägnar dig åt dagdrömmande just nu för att få inspiration och underbara idéer.  Försök inte att få något att hända. Följ bara med tankarna när de flödar vidare till nya sätt att se på saker och ting. Skriv ned dina idéer i en speciell dagbok och be änglarna om vägledning för att förverkliga dessa drömmar. När du blir vägleds att handla så gör det utan att vänta.

Ha de fint

Kram/Pia

 

Tisdagen den 18 juli 2017 kl. 19:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Mycket snack .. men nu åker datorn iväg

Nu blir det tyst här några veckor framöver. Efter mycket testande med supporten på HP så har de nu kommit fram till att det är ett troligt hårdvarufel på min dator. Tack o lov så går det på garantin men jag får klara mig med min lilla platta tills den kommer hem igen. Förhoppningsvis i excellent kondition hi hi Ja, ja shit happens. Så packar ner denna ikväll och återkommer så snart den är tillbaka.

 

Tänk på att "varje dag är den första dagen på resten av ditt liv", så omfamna dagen, det finns alltid guldkorn att hitta

Kram / Pia

 

Onsdagen den 12 juli 2017 kl. 20:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Howlit och Tigeröga

Här en bild på en Howlit till vänster, och en Tigeröga. Härliga stenar båda två ..

HOWLIT kan lätt förväxlas med marmor pga sitt utseende. Stenen sägs kombinera det logiska tänkandet med iakttagande och tålamod. Det är en sten för framgång och för att våga följa våra ambitioner hela vägen. Den låter oss inte stanna i tvekan utan stödjer att vår energi kommer till uttryck. Den gynnar ärlighet både mot dig själv och andra.

TIGERÖGA är mycket jordande och ökar tilltron till din inre styrka. Den minskar nervositet och ökar modet att fortsätta även om det ser mörkt ut. Den ökar optimism och kreativitet och stärker din intuition och mottaglighet för visioner.

Ha de fint

Kram / Pia

 

 

 

Tisdagen den 11 juli 2017 kl. 19:50

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Datorstrul ...grrr....

Jaha .... så var det då dags för lite problem med min nyaste laptop. Denna är det snart 1 år sen jag köpte. Och igår så fick jag ett streck tvärs över skärmen ca 10 cm från ovankanten. Googlade ju runt för att se om jag kunde finna någon lösning på vad det var och hur man åtgärdade detta. Många som haft problem och i de fall jag hittade så skulle det vara något med drivrutiner eller så. Skrev en förfrågan till bästa datasajten forum.idg där jag fått hjälp många ggr förut. Och fick där beskedet att det troligtvis var något hårdvaruproblem.

Startade upp datorn idag på morgonen och då låg det som ett filter från strecket och ner över hela skärmen. Men detta försvann när jag loggade in.

Ringde ju supporten direkt för är ju rädd att allting slutar fungera och är nog bara några dagar kvar på garantin

Efter mycket dividerande och installerande med hjälp av supporten så fanns strecket fortfarande kvar.

Slutade med att jag tog ett kort på hur skärmen ser ut och skickade på mail till honom, så återkommer han i morgon em med svar på vad det kan vara.

Ett elände om jag måste skicka in datorn, har ju visserligen min platta så blir väl inte helt strandsatt, men ändå.

Att inte nya datorer ska fungera friktionsfritt längre tid än knappt ett år  grrrr....

Ha de bra

Kram / Pia

 

Tisdagen den 11 juli 2017 kl. 12:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Tarotläggningar några olika ..

Idag tänkte jag visa några olika tarotläggningar. Det finns egentligen hur många olika som helst, och man kan även göra sin egen "stjärna" och bestämma i förväg vilken betydelse kortens position ska visa. Alla tarot kort har ju sin grundbetydelse, men ofta när man lägger till en person kan det komma mer information än vad kortet i sig utvisar. Då gäller det att våga lita på sin intuition (magkänsla) och våga förmedla även detta.

Den första läggningen är en 3-korts läggning, här har jag använt Ängla tarot leken:

Från vänster till höger visar här korten på Dåtid - Nutid - Framtid.

En snabb titt på korten visar på att denna "person" har tagit sig igenom en del sorgligheter men står nu stadigt förankrad i jorden och framtiden ser mycket lovande ut

Andra läggningen kallas för Karmastjärnan

och här har jag använt Royal Tarot korten.

(klicka på bilden för att se den större)

Det är kanske lite svårt att se siffrorna jag lagt in med orange färg. Men här lägger man korten i ordningen... Uppifrån; vänster till höger hela vägen ner.

Här märker du tydligt att du själv kan bestämma i förväg vad varje kort ska svara på för fråga, men du måste ha det helt klart för dig innan du lägger "stjärnan". Så denna läggningen använder jag för att få svar på en eller ett par frågor. Därför ingår inte alla korten i svaret utan endast det eller de som personen frågat om. Exempelvis kan kortens positioner svara på följande frågor;

Kort nr 1. svarar på frågan-Kommer mitt liv förändras snart

Kort nr 2. Kommer en gammal kärlek att återvända?

Kort nr 3. Kommer jag ärva eller vinna pengar ?

Kort nr 4. Finns en resa i framtiden ?

Kort nr 5. Vilken karma arbetar jag med nu?

Kort nr 6. Kommer jag gifta mig i framtiden ?

Kort nr 7. Kommer jag få barn i framtiden?

 

OK. vi säger att personen undra över sin ekonomi, om det kommer att bli bättre i framtiden. I min läggning är det då kort nr 3, jag ska titta på, som i det här fallet är Magikern. Detta kortet vill jag då mena att pengarna inte kommer självmant, men att personen har de redskap som den behöver för att själv kunna förbättra sin ekonomi avsevärt och kikar jag lite på kort nr 1 som visar på om livet kommer att förändras snart så visar 4 i stavar att målet kommer att uppnås om tillräcklig energi läggs på detta.

Tredje läggningen jag vill visa är en av de populäraste nämligen Keltiska Korset.

Här har jag använt leken Tarot of Druids (en lite annorlunda tarotlek men jag gillar den) förstora bilden genom klicka

Här läggs korten i en lite annorlunda ordning och du får klicka på bilden om du vill se de orange siffrorna för i vilken ordning korten ska läggas ut, och det är för mycket att gå igenom allt om det keltiska korset här. så njut av bilderna (eller inte he..he)

Det går också att se Tidsaspekter och Årstider med tarotkorten. Var och en av de fyra sviterna är sammankopplad med dessa. Många tar också hänsyn till Numerologi och Astrologi i sina tolkningar.

Ja, det finns hur mycket som helst att skriva om detta men får räcka för nu. .... några frågor på de?

Ha de gott

Kram / Pia

 

 

 

Måndagen den 10 juli 2017 kl. 12:15

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort 9 juli

I dag ett kort från Änglatarot leken ....

Dagens budskap kommer från

Drottning i Luft

För specifika situationer betyder kortet:

Din klara förmåga att fatta beslut är nödvändig just nu.

Se igenom alla dolda agendor. Det är dags att ta bort något eller någon från ditt liv vilkens närvaro inte längre tjänar ditt bästa. Försök dock att se den underliggande humorn i det hela.

 

När detta kortet kommer upp i en tarotläggning för en person kan ju betydelsen bli lite olika, beroende på vilka fler kort som finns i läggningen. Dessa kan ju stärka eller förringa betydelsen av detta kort.

Men utgångspunkten för en person som får detta kort kan vara att det är en perso med otrolig insikt och lyhördhet vad beträffar situationer och personer. Denna kan också ha en underbar kvickhet och en rättfram personlighet som inte tar livet alltför allvarligt.

Ha en fin Söndag

Kram / Pia

 

Söndagen den 9 juli 2017 kl. 12:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort 8 juli

Dagens kort kommer från Änglaterapi Orakelkort ......

Lyssna till dina intiutiva känslor.

Dina änglar vill att du ska veta att du alltid tar emot gudomliga budskap även om du inte lägger märke till dem. Dessa meddelanden kommer huvudsakligen genom dina fysiska och emotionella sinnen, för din kropp är extremt känslig för subtila energier. Ibland kanske du inte förstår dina känslor men de har alltid en sann, bakomliggande visdom.

 

Du uppmanas nu att lita på dina känslor och omedelbart handla i enlighet med dem. Be änglarna att skydda och vägleda dig så gör de det genom dina intuitiva förnimmelser.

Ha en härlig Lördag

Kram / Pia

 

 

Lördagen den 8 juli 2017 kl. 11:11

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

"Drakägg" Septaria kula

Här en bild på mitt "drakägg" eller som den egentligen heter Septaria. Den består av en kombination av Kalcit, Kalcedon och Aragonit. Och visst är det väl en speciell kula ..

En sådan sten är bra att bära med sig om man ska tala offentligt, den ger dig självförtroende och får publiken att uppmärksamma dig.

Stenen är jordande och ger bättre tålamod och tolerans. Den kan också hjälpa och fokusera kroppen till att läka sig själv.

Den hjälper dig att hitta nya lösningar i svåra situationer.

Ha en mysig fredag

Kram / Pia

 

Fredagen den 7 juli 2017 kl. 14:42

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort 6 juli

Idag blev det Ärkeängel Gabriel som ger energi till ditt 5:e Chakra.........

Självuttryck och tala om din sanning
Gabriel håller sin trumpet i ena handen och en vacker orb av blått ljus i den andra. Han sänder kraftfull energi till ditt halschakra, och bekräftar din styrka att kommunicera och att du är redo att göra så. Denna ängel öppnar upp till att uttrycka sanning- både mot dig själv och andra. Du kanske har haft svårt för att uttrycka känslor och idéer tidigare, men Ärkeängel Gabriel är här för att tala om att din själ längtar efter att få ta det här steget nu. Var uppmärksam på att sann kommunikation inkluderar hur du talar till dig själv, så förneka inte ditt djupt intigrerade värde. Stå upp för dig själv, skriv i dina anteckningar, låt orden flöda. Nu är det tid att uttrycka dig själv fritt och fullt ut, och Universum uppskattar alltid ditt val att göra så. Det här kortet kan också indikera att ett projekt inom kommunikation - eller en tid av ökad kommunikation med andevärlden och telepati med andra. 

 

Ha en fantastisk dag

Kram / Pia

 

 

Torsdagen den 6 juli 2017 kl. 13:01

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Seraphinite ... Änglastenen

Tar en lite mer ovanlig sten (mineral) idag. Denna blev snabbt en av mina favoriter när jag fick hem hjärtat. Den har sååå sköna energier.

Man kallar den för änglasten på grund av de vita svepande markeringarna som påminner om fjädrar eller änglavingar.

Serafinit kommer från Sibirien och vad jag har förstått så finns den endast i detta bergsområde.

Stenens vibrationer går rakt in i hjärtat och lär dig att leva ditt liv på ett kärleksfullt och harmoniskt sätt

Kram / Pia

 

 

Onsdagen den 5 juli 2017 kl. 15:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Gåva från Tidningen Nära ...

Fick en fin gåva från tidningen Nära idag

De efterlyste ju berättelser från läsare som hade varit med om saker där änglar el något oförklarligt varit inblandade. Jag skickade in den berättelsen som jag skrev om i en tidigare blogg här, och fick meddelande om att den skulle få vara med. De kommer att göra en separat tidning med enbart berättelser från läsare och jag får även den tidningen när den kommer ut. Så det ska bli väldigt intressant att läsa om vad andra har varit med om. Så håll utkik längre fram i sommar om ni vill läsa om detta.

Gåvan jag fick som tack består av en bok med 101 frågor om andlighet av medium Benny Rosenqvist, en evighetsängel. en ängel i bergskristall och en ängel i rosenkvarts och en putsduk.

Det tackar jag för ...

Ha en fin tisdag

Kram / Pia

 

Tisdagen den 4 juli 2017 kl. 11:16

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Budskap Måndag

Idag visar kortet på 2 hästar i full aktion ....

Energiinsatser, vilja att arbeta
Kortet vill tala om att nu är det tid att ta till lite mer framåtdrivande rörelser. De galopperande hästarna representerar avsiktlig och samordnad aktion mot dina mål. Det här kortet indikerar att du är på den rätta banan, men dina insatser måste öka. Den vita hästen symboliserar din inre önskan och tanke medan den svarta är det yttre arbetet som ännu behöver göras. Så fortsätt att ta tag i saker och lita på din intuition. Tids nog gör du ett genombrott och ser resultatet av det hårda arbete som du lagt ner.

Ha en fin måndag

Kram / Pia
 

 

Måndagen den 3 juli 2017 kl. 12:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Änglakort Söndag

I dag blev det ett kort ur Änglaterapi Orakelkort..... ......Kristaller ...(passar ju nu när jag skriver om dessa)

Det här kortet tar upp två olika betydelser av ordet Kristall. En av dem, eller båda, kanske passar in på dig. Du kommer att veta vilket när du märker hur du reagerar på den här texten du läser här.

För det första så representerar det här kortet kristaller från mineralriket. Dessa kraftfulla "varelser" sänder ut, omvandlar och förstärker energier. Till exempel kan den klara bergskristallen öka din andliga klarhet, den svarta obsidian är ett effektivt skydd, den rosa rosenkvartsen öppnar ditt hjärta för kärlek och den purpurfärgade ametisten höjer dina andliga vibrationer. Det här kortet föreslår att du jobbar med kristallernas energi på det sätt du känner dig vägledd till; ensam, med hjälp av en kristallterapeut eller genom att utföra healing på andra.

 

Den andra betydelsen syftar på människor som har "kristallina" egenskaper själva - det vill säga att de är tystlåtna och känsliga kanaler för helande energi. De flesta kristallmänniskor är små barn, så det här kortet kan också betyda att du är förälder till eller arbetar med ett kristallbarn. Du kan också ha kristallegenskaper själv - i synnerhet om du är en lugn person som talar lågt och älskar naturen.

Ha en wonderful söndag

Kram / Pia

 

 

Söndagen den 2 juli 2017 kl. 11:50

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort Lördag...

I dag blev det ett kort från Änglatarot och drog då fram Magikern

Ärkeängel Raziel, som är den trollkarlsliknande ängeln av andliga hemligheter och mysterier, vill här förmedla Magiker kortets betydelse.

"Du är redo! Du har resurserna eller förmågan att manifistera det du vill. Livet är Magiskt"

Kortet talar om att det nu är rätt tid att starta nya projekt. Om du haft några tvivel angående din förmåga att manifestera dina drömmar, släpp det. I själva verket får du mer framgång ju mer självförtroende du har. Lyckligtvis kan änglarna öka din inre styrka om du kallar på dem för hjälp.

Även om du inte känner dig redo för att ta stegen framåt på din väg, är du faktiskt mer redo än du inser.

Dina livserfarenheter har utbildat dig för denna stund, och de möjligheter som finns tillgängliga för dig just nu är magiska.

Det är inte nödvändigt att gå flera kurser eller läsa fler böcker, det skulle bara fördröja dig från att gå genom dörren som nu är öppen för dig. Fokusera på åtgärder med hänsyn till de planer du har förberett.

Ha en fin lördag

                                    Kram / Pia

 

Lördagen den 1 juli 2017 kl. 10:01

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.