Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tarotläggningar några olika ..

Idag tänkte jag visa några olika tarotläggningar. Det finns egentligen hur många olika som helst, och man kan även göra sin egen "stjärna" och bestämma i förväg vilken betydelse kortens position ska visa. Alla tarot kort har ju sin grundbetydelse, men ofta när man lägger till en person kan det komma mer information än vad kortet i sig utvisar. Då gäller det att våga lita på sin intuition (magkänsla) och våga förmedla även detta.

Den första läggningen är en 3-korts läggning, här har jag använt Ängla tarot leken:

Från vänster till höger visar här korten på Dåtid - Nutid - Framtid.

En snabb titt på korten visar på att denna "person" har tagit sig igenom en del sorgligheter men står nu stadigt förankrad i jorden och framtiden ser mycket lovande ut

Andra läggningen kallas för Karmastjärnan

och här har jag använt Royal Tarot korten.

(klicka på bilden för att se den större)

Det är kanske lite svårt att se siffrorna jag lagt in med orange färg. Men här lägger man korten i ordningen... Uppifrån; vänster till höger hela vägen ner.

Här märker du tydligt att du själv kan bestämma i förväg vad varje kort ska svara på för fråga, men du måste ha det helt klart för dig innan du lägger "stjärnan". Så denna läggningen använder jag för att få svar på en eller ett par frågor. Därför ingår inte alla korten i svaret utan endast det eller de som personen frågat om. Exempelvis kan kortens positioner svara på följande frågor;

Kort nr 1. svarar på frågan-Kommer mitt liv förändras snart

Kort nr 2. Kommer en gammal kärlek att återvända?

Kort nr 3. Kommer jag ärva eller vinna pengar ?

Kort nr 4. Finns en resa i framtiden ?

Kort nr 5. Vilken karma arbetar jag med nu?

Kort nr 6. Kommer jag gifta mig i framtiden ?

Kort nr 7. Kommer jag få barn i framtiden?

 

OK. vi säger att personen undra över sin ekonomi, om det kommer att bli bättre i framtiden. I min läggning är det då kort nr 3, jag ska titta på, som i det här fallet är Magikern. Detta kortet vill jag då mena att pengarna inte kommer självmant, men att personen har de redskap som den behöver för att själv kunna förbättra sin ekonomi avsevärt och kikar jag lite på kort nr 1 som visar på om livet kommer att förändras snart så visar 4 i stavar att målet kommer att uppnås om tillräcklig energi läggs på detta.

Tredje läggningen jag vill visa är en av de populäraste nämligen Keltiska Korset.

Här har jag använt leken Tarot of Druids (en lite annorlunda tarotlek men jag gillar den) förstora bilden genom klicka

Här läggs korten i en lite annorlunda ordning och du får klicka på bilden om du vill se de orange siffrorna för i vilken ordning korten ska läggas ut, och det är för mycket att gå igenom allt om det keltiska korset här. så njut av bilderna (eller inte he..he)

Det går också att se Tidsaspekter och Årstider med tarotkorten. Var och en av de fyra sviterna är sammankopplad med dessa. Många tar också hänsyn till Numerologi och Astrologi i sina tolkningar.

Ja, det finns hur mycket som helst att skriva om detta men får räcka för nu. .... några frågor på de?

Ha de gott

Kram / Pia

 

 

 

Måndagen den 10 juli 2017 kl. 12:15

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.