Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Citrin och Aqua aura

Här är några av mina stenar/kristaller med beskrivning. Valde idag den ljust gula citrinen (denna är äkta), och en bedårande liten blåskimrande aqua aura sten.

Citrin är den gula varianten av kvarts. Naturlig citrin har ofta en ganska blek gul färg men citrin man ser i smycken har ofta en kraftig gul färg vilket beror på att färgen är åstakommen på konstgjord väg genom värmebehandling.

I sverige finns naturlig citrin i fin kristallform vid bland annat Rutströmselet strax nv om Riksgränsen.

Citrin är en kristall som står för glädje och energi, och detta tillsammans med dess svagt gula färg gör att den ibland kallas för solens kristall. Citrin verkar skyddande för vår aura, och hindrar bland annat andra människors negativa energier att nå oss. Detta gör den också bra att använda som skydd vid exempelvis meditation. Istället för att själv absorbera de negativa energierna omvandlar citrinen energin till positiv energi, vilket gör att kristallen inte behöver renas efteråt. Citrin är också en bra sten att använda för att motverka negativa energier i hemmet, hos exempelvis en familj med mycket konflikter. Citrinens förmåga att omvandla något negativt till positivt ses också i dess egenskap att förbättra vårt självförtroende och självkänsla och att ge glädje, och den sägs också verka positivt vid depression, trauman, självdestruktiva beteenden och fobier.  Stenen sägs stimulera vår hjärna och ge ökad motivation, kreativitet och koncentrationsförmåga. Citrin kallas ibland för överflödets sten, och sägs främja välstånd och verka positivt vid affärer, och dra till sig pengar samtidigt som den främjar generositet.

Aqua Aura skapas genom att vid en mycket hög temperatur behandla bergkristall med guldånga så att guldatomerna smälter in i kristallen. Denna vackra blåskimrande kristall ger kraft att kommunicera sanningen på ett kärleksfullt och lugnt sätt. Den hjälper oss att växa som människor, våga önska och våga ta emot det överflöd och den framgång som väntar runt hörnet när du är tydlig. Aqua aura fungerar mycket bra vid healing behandlingar speciellt sådan på distans. Använd dess lugnande och fridfulla vibrationer för att rena och reparera hål i auran.

Ha de gott

Kram / Pia

 

Torsdagen den 31 augusti 2017 kl. 13:46

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort 30 augusti

Idag blev det ett kort från Energy Oracle Cards som visar på att uppskatta det man har;

Välja tacksamhet
Kortet visar en kvinna som håller en ensam ros. Hon tycker om doften och skönheten av denna blomma. Ändå finns det runt omkring henne björnbärsbuskar. Hon kunde vara fokuserad på dessa, orolig för att sticka sig på de taggiga grenarna. Istället stannar hon upp för att uttrycka sin förtjusning över denna enda blomma. Solen bryter igenom molnen och skiner på hennes val och de små knopparna som som väntar på att få slå ut. Det här kortet talar om att du har mycket att vara tacksam för och liksom den blommande busken bakom kvinnan, finns det mer att vara tacksam för framöver som du ännu inte kan se. Gratulera dig själv varje gång du väljer att uppskatta något. Det här beslutet ändrar ditt medvetande från förlust till något värdefullt och det garanterar dig ett rikare och lyckligare liv.

Kram / Pia

 

Onsdagen den 30 augusti 2017 kl. 15:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Horoskop med Tarotkort 28 aug-3 sept.

Tänkte prova med att göra ett veckohoroskop för varje stjärntecken med Tarotkort.

 

Väduren (21/3-19/4):

Saker verkar gå precis som du hoppas den här veckan. En önskan du haft verkar gå i uppfyllelse så om du tidigare känt oro kan du nu helt släppa den känslan. Det verkar som turen står på din sida nu och finansiella förhoppningar kan förverkligas. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
                                                

Oxen (20/4-20/5) :

Den här veckan finns möjligheten att du återförenas med vänner eller partners från det förflutna. Nya bekantskaper kan kännas som gamla goda vänner på grund av karmiska band. Barns påverkan i en situation kan vara viktig. Det bör bli en vecka i vänlighetens tecken.

                                                

Tvillingarna (21/5-21/6):

Saker och ting kanske inte blir så som du förväntar dig i veckan. Men ingen mening med att gråta över spilld mjölk. det finns ljusglimtar ändå så missa inte dem genom att förneka förändringar. Allt händer av en orsak och ta gärna hjälp av vänner, familj för stöd.

                                                

Kräftan (22/6-22/7):

Det är dags att du nu hittar din egen väg och börja ta stegen för att förbättra din karriär eller dina affärer. Några modiga val är nödvändiga för att ta dig framåt och du kommer att bli belönad framöver. Låt ingen hindra dig och ta gärna hjälp av någon kunnig att nå ditt mål. Stora möjligheter finns och förhandlingar går smidigt nu.

                                                    

Lejonet (23/7-22/8):

Nu är det tid att ta ett steg åt sidan och granska allt du har gjort och sedan göra upp en plan för framtiden. Du behöver se på saker ur ett långsiktigt perspektiv. Du kanske känner dig nöjd med det du hittills gjort, men vila inte på lagrarna, det är viktigt att hålla entusiasmen brinnande för höjder du fortfarande kan nå.

                                                        

Jungfrun (23/8-22/9):

Öppna ditt sinne för andras ideér och acceptera dem som är annorlunda än du. Kanske du ska passa på att anmäla dig till en välgörenhetsorganisation nu för att hjälpa dem som är mindre lyckosamma. Du är en naturlig rådgivare som lyssnar till människor. Någon som du litar på kan ge dig ett förträffligt råd.

                                                      

Vågen 23/9-22/10):

Du har gjort ett bra jobb och din återhållsamhet tidigare har nu lönat sig. Det har gjort det möjligt för dig att ta det lite lugnt den här veckan och kanske njuta av lite vardagslyx, och ensamtid, det är dig väl unnat. Inte omöjligt att du kan ha lite tur av ekonomisk art som kan ge dig möjlighet till förbättring eller renovering av hemmet.

                                                     

Skorpionen (23/10-21/11):

Nu är det viktigt att du tror på dig själv och får känslan av att du kommer att lyckas. Du är på väg in i en ny och spännande fas i ditt liv. Ta alla nödvändiga steg för att gå framåt med självförtroende. Var öppen för information från andra som har med de viktiiga stegen att göra. Sök aktivt den insikt du behöver.

                                                      

Skytten (22/11-21/12):

Nu är det dags att sträcka ut dina vingar och verkligen flyga! Du har underskattat dig själv och dina talanger. Tro på att du kan göra, och fullborda, allt du vill. Du kommer då på ett naturligt sätt attrahera andra människor som kan hjälpa dig. Hävda ditt oberoende och din kreativitet.

                                                     

Stenbocken (22/12-19/1):

Din förmåga att fatta beslut är nödvändig just nu. Se igenom alla dolda agendor. Det finns något/någon från ditt liv som nu bör tas bort eftersom det inte längre tjänar ditt bästa. Men försök att se den underliggande humorn bakom detta beslut.

                                                    

Vattumannen (20/1-18/2):

Njut av glädjen för det som du har åstadkommit, men behåll din självkontroll. Du behöver troligen visa din ståndpunkt gentemot andra på ett vänligt men bestämt sätt. Något trevligt som du väntat på dyker snart upp. Kan ha något med resa eller transport att göra.

                                                      

Fiskarna (19/2-20/3):

En riktigt bra tid väntar dig. Du lyckas bättre än du själv trott vara möjligt. Tänk bara positiva tankar och allt kommer att bli riktigt, riktigt bra. Tro bara på dig själv och dina idéer så kommer allt att falla på plats.

                                     

                                    Kram / Pia

 

Måndagen den 28 augusti 2017 kl. 00:57

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Har du fått nytt Stjärntecken?

Nu anser astrologerna att våra stjärntecken inte stämmer överens med planeternas positioner, som har förändrats över tid. Och visst måste det ha hänt saker i rymden på de tusentals år som våra stjärntecken har stått fast i de gamla planetkonstellationerna. Fast astronomerna påstår att så inte är fallet i en del artiklar. Astrologerna (en del) anser att det behövs 13 stjärntecken för att täcka in allt. Men själv förstår jag inte varför Skorpionen bara skulle innehålla 8 dagar så man får väl bara ta det som en kul grej så länge. Det nya tecknet har då fått namnet Ormbäraren. Själv hamnade jag just i detta tecken, har ditt förändrats om man skulle gå efter de nya datumen?

 

* Stenbocken - 20 januari till 15 februari

* Vattumannen - 16 februari till 10 mars

* Fiskarna - 11 mars till 17 april

* Väduren - 18 april till 12 maj

* Oxen - 13 maj till 20 juni

* Tvillingarna - 21 juni till 19 juli

* Kräftan - 20 juli till 9 augusti

* Lejonet - 10 augusti till 15 september

* Jungfrun - 16 september till 29 oktober

* Vågen - 30 oktober till 22 november

* Skorpionen - 23 november till 28 november

* Ormbäraren - 29 november till 16 december

* Skytten - 17 december till 19 januari

 

Ha de fint alla

Kram / Pia

 

Söndagen den 27 augusti 2017 kl. 11:54

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort 24 augusti

Idag ett underbart kort från Änglasvar som ger följande information:

          SITUATIONEN KOMMER ATT FÖRBÄTTRAS

Dina änglar vill att du ska veta att de är införstådda i att saker känns svåra just nu. Situationen kommer dock att förbättras. Det kan ta tid och du kommer troligtvis att behöva jobba hårt framöver, men det kommer att vara värt den ansträngning som du lägger ned och saker och ting kommer att bli bättre!


Nu är inte rätt tid att ge upp på skadade vänskapsrelationer eller haltande förhållanden. Det finns fortfarande hopp inför framtiden. Samla mod och fortsätt att arbeta mot ett framtida partnerskap där båda är tillfreds och lyckliga.

                              Ha en underbar Torsdag

                                     Kram / Pia

 

Torsdagen den 24 augusti 2017 kl. 12:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Tarotkort 22 augusti

Idag drog jag ett kort från Circle of Life Tarot och det blev Drottning i Stavar (Queen of wands)

 

  Drottning i Stavar

Kortet står för en energisk och intelligent kvinna som får framgång inom yrkeslivet. Hon har utstrålning och vinner lätt andras stöd. Det kan vara så att du träffar på en sådan kvinna idag eller kanske du har, kommer att få, dessa egenskaper i din egen personlighet.

 

*Allmänt: kortet förmedlar intresse för pengar och framgång i affärer eller yrke.

 

*Jobb: Du är en stark och oberoende person med hög position men du kan vara alltför hård mot andra. Kortet kan också betyda att en sådan person kan bli din fiende eller vän som antingen kan hjälpa eller hindra dig i ditt yrkesutövande.

 

*Kärlek: Om du är en man så betyder kortet att du kommer att träffa en  attraktiv kvinna men om du beter dig olämpligt mot henne så kommer hon att hitta någon annan. Om du är Kvinna kan kortet stå för en rival eller en kvinna som ger dig bekymmer.

 

*Ekonomi: Du hanterar nu din ekonomi på ett bra sätt. Du visar självförtroende, kompetens och optimism.

                                    

                                   Kram / Pia 

                             

 

Tisdagen den 22 augusti 2017 kl. 10:47

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort 19-20 augusti

Änglakortet idag kommer från Änglaterapi leken och visar på attraktionslagen. "Det du önskar får du också tillbaka". Så om du tänker ex.vis: jag får inte det där jobbet så blir det säkert så också. Därför måste man alltid tänka på HUR man framställer sin önskan. Det ska alltid vara positivt och man ska försöka få in en känsla av att det redan HAR hänt, då är chansen att det du önskar kommer att uppfyllas när tiden är inne!

 

 

  

Visualisera Framgång

Änglarna vill stärka ditt självförtroende och befria dig från den oro du känner i den här situationen. En del av processen innebär att hålla fast vid positiva visioner för egen del och för de andra som är inblandade i situationen. När du förväntar dig det bästa lockar du fram det bästa hos dig själv och andra.

Situationen är beroende av din tro på, och en övertygad vision om, ett framgångsrikt resultat. Lyckligtvis kan änglarna hjälpa dig att hålla fast vid en hög och klar vision om framgång. Bara be dem om den hjälpen så är det ordnat.

Ha de fint

Kram / Pia

 

Lördagen den 19 augusti 2017 kl. 13:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort 16 augusti

Idag kommer ett kort från Daglig Vägledning från dina Änglar.  Underbara Orakelkort att fundera över.....

 

  

 

Dags att gå!

"Solen går upp och ned varje dag precis som det går upp och ned på vår livsvandring. Se skönheten i varje solnedgång i ditt liv och var viss om att solen kommer att gå upp igen nästa morgon. Varje slut är i själva verket inledningen till något nytt och vi finns med dig genom livets alla faser och cykler."

 

*** Nu fullbordas och avslutas en cykel ***

*** Denna relation eller situation har tjänat sitt syfte nu***

*** Ge efter och släpp taget ***

*** Kalla på Ärkeängel Azrael så hjälper han dig med sorgen, och Ärkeängel Mikael så ger han dig mod. ***

                             Ha en trevlig onsdag

                                  Kram / Pia 

 

 

Onsdagen den 16 augusti 2017 kl. 12:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort 15 augusti

Dagens budskap kommer från Änglasvar och vill tala om att vi inte ska Ge Upp !

GE INTE UPP
Det här är inte rätt läge att ge upp! Fortsätt att röra dig i riktning mot dina förhoppningar, drömmar och mål. Du är på rätt väg och du borde kunna se en utveckling så länge som du håller kursen!
Det är väldigt viktigt att du står fast och tror på dig själv. Låt inte andra skrämma dig till att ge upp. Bara för att de inte har samma vision så betyder inte det att du inte ska följa ditt hjärta.

                               Ha en fin tisdag

                                  Kram / Pia

 

 

Tisdagen den 15 augusti 2017 kl. 13:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Så här använder du pendel ....

Det är roligt att använda pendeln tycker jag. Det finns hur många olika varianter av pendlar som helst. Här är 4 av mina på bild, jag använder oftast Citrin pendeln.

 

  

Det går precis lika bra att använda sig av en ring eller något metallföremål i en kedja eller snöre, så man måste inte ha en kristall. Förr använde jag en guldring i en björntråd och de fungerade också.

Har man inte använt pendel förut så kan det vara bra att veta lite hur man gör:

1. Börja med att hålla pendeln i yttersta änden av snöret/kedjan, mellan tummen och pekfingret och låt tyngden hänga rakt ner. Lättast att hålla över ett bord så man kan ta stöd med armbågen mot underlaget. Jag vet att en del anser att man ska använda den hand som man inte skriver med, men jag tycker man ska använda den som känns bäst att hålla still. Försök tömma skallen och liksom bara fokusera på dina frågor sen.

 

2. Fråga sen pendeln (högt eller tyst inom dig) att visa sitt JA, pendeln brukar då antingen svänga fram och tillbaka eller runt medsols eller motsols. Faktum är att olika pendlar har sitt eget sätt att kommunisera. Har du fått ett svar på JA så fortsätter du med att be pendeln visa sitt NEJ.

När du vet vad pendeln menar så ställer du lite testfrågor som du redan vet svaret på. Tex. heter jag xxxx jobbar jag med xxx osv.

Tycker du inte att den svarar korrekt, så prova då hålla den i andra handen, eller rengör den under rinnande vatten och börja om igen.

 

När du känner att du får korrekta svar i alla fall på 8 av 10 frågor, så är det dags att gå vidare. Tänk också på att dina frågor måste vara tydliga och kunna besvaras med JA eller NEJ, om pendeln blir osäker eller om din fråga inte är tydlig brukar den stå still o darra eller hoppa lite.

 

 3.  Nästa steg att träna med pendeln kan vara tex att lägga ut 2 eller 3 kort med baksidan upp på bordet, den ena kanske är Klöver Ess, du blandar runt korten så du inte vet själv vart Esset ligger och så håller du pendeln över ett kort i taget och frågar "Är det här klöver Ess" pendeln bör då svara NEJ över 2 av  korten och JA över ett. Ja, ja de är bara att träna på kanske tar ett tag innan de funkar ordentligt.

 

En sak som är bra att använda pendeln till är om man inte hittar något som man precis behöver. Gör då en skiss med rummen o köket o badrum på ett papper och fråga pendeln "I vilket rum hittar jag -----?" Håll pendeln över varje rum på skissen och fråga "Finns ---- i det här rummet?" osv.  Förhoppningsvis svarar den JA över något av rummen så du vet vart du ska leta, har hjälpt mig flera ggr.

 

Glöm inte att tacka pendeln efteråt (gör att man känner större vördnad inför arbetet man gör) och att rengöra den efter varje gång den används. Går bra att spola i kallt vatten och tänka sig att den blir ren från alla energier.

                        

Fråga gärna om du undrar över något?

                              Ha de fint

                              Kram / Pia

               

 

Måndagen den 14 augusti 2017 kl. 19:00

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Välj en färg och få ett budskap från din Ärkeängel forts..

Här kommer nu del 2, av de 14 Ärkeänglar som ingår i Ärkeänglarnas Orakelkort, de första 7 kan du se i förra blogginlägget. Så nu är det ytterligare 7 färger att välja på. Känn in vilken av färgerna under kortet som du dras till och läs sedan budskapet längre ner på sidan

 

OOps! fick se att jag glömt skriva ut nummer på färgerna men det är nr8 till vänster och sen i nummerordning till 14 åt höger.


Klicka på bilden för att se den större !!

 

               ***************************************

 

 

8. Ärkeängel Metatrons färg är Violett/sjöskumsgrönt och har följande budskap till dig:
"Du har ett särskilt band till barn. Framför allt kan du hjälpa barn som är känsliga."

 

9. Ärkeängel Zadkiels färg är djupt indigoblå och har följande budskap till dig:
"Håll dig öppen till sinnes och lär dig att tänka i nya banor. Lär sedan ut dessa idéer till andra."

 

10. Ärkeängel Raziels färg är regnbågens färger och har följande budskap till dig:
"Jag för med mig esoterisk information och symboler till dig och hjälper dig att förstå andliga sanningar"

 

11. Ärkeängel Mikaels färg är Kungsblå med purpurstänk och har följande budskap till dig:
"Var klar över vad du vill ha och fokusera på det med en tro som inte sviktar"

 

12. Ärkeängel Gabriels färg är Koppar och har följande budskap till dig:
"När du vårdar ett barn så vårdar du också ditt eget inre barn. Båda dessa aktiviteter är viktiga för dig just nu."

 

13. Ärkeängel Haniels färg är blåaktigt vit och har följande budskap till dig:
"Du är extra känslig för energier och känslor just nu. Respektera dig själv och dina känslor."

 

14. Ärkeängel Ariels färg är Blekrosa och har följande budskap till dig:
"Håll inte tillbaka nu. Tidpunkten är perfekt och du är redo att flyga!"

 

                          Ha en underbar Söndag

                                 Kram / Pia
 

 

Söndagen den 13 augusti 2017 kl. 10:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Välj en färg och få ett kort budskap från din Ärkeängel

Idag tänkte jag göra lite annorlunda med Ärkeänglarnas Orakelkort. Längst ner på bilden finns 7 färger, varje färg motsvarar en Ärkeängels aurafärg. Välj den färg som du dras till och kolla under vilken Ärkeängel du får ett kort budskap ifrån. I nästa blogg kommer 7 färger till...

Klicka på bilden för att se den större !!!

1. Ärkeängel Jeremiels färg är Aubergine lila och har följande budskap till dig:
"Allting sker precis som det är menat, med dolda välsignelser du snart kommer att förstå"

 

2. Ärkeängel Camaels färg är ljusgrön och har följande budskap till dig:
"Frid kommer av att minnas att endast kärleken är verklig."

 

3. Ärkeängel Raguels färg är ljusblå och har följande budskap till dig:
"Allt är så som det ska vara just nu. Genomskåda illusionen och se den underliggande ordningen."

 

4. Ärkeängel Jofiels färg är mörkt rosenrosa och har följande budskap till dig:
"Dina drömmar blomstrar mycket fortare än du tror. Dock behöver de fortfarande näring och tålamod."

 

5. Ärkeängel Azraels färg är som vanlijgrädde och har följande budskap till dig:
"Jag är med dig när du behöver stöd och jag hjälper ditt hjärta att läka."

 

6. Ärkeängel Rafaels färg är smaragdgrön och har följande budskap till dig:
"Ge dina bekymmer till oss änglar och låt oss bära dina bördor."

 

7. Ärkeängel Uriels färg är blekt gul och har följande budskap till dig:
"Ja, din idé är gudomligt vägledd. Skrid till verket för att förverkliga din idé."

 

                         Ha en fin Lördag

                          Kram / Pia


 

Lördagen den 12 augusti 2017 kl. 12:04

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Årskortet hur blir det i år .. kommande år ?

Ditt årskort
Varje år har du ett stora arkanan kort som visar dig vilka utmaningar och lärdomar du kan stöta på, det som händer ger dig möjligheter att lära dig mer om dig själv och växa som person. Hur väl stämmer då detta på just dig? Njaaa... det årskort du får fram får ju även alla andra med samma födelsedag som du har, och givetvis stämmer inte allt in på alla, men något kan säkert kännas igen! Här nedan får du beskrivning över kortet och du får då försöka "känna in" vad kortet vill säga just dig

(Ska man få fram mer exakt information om just dig så får man gå ner på klockslag, födelseortens longitud och latitud mm, mm. (bara som en förklaring),

                       *******************

Du räknar ut ditt Årskort genom att använda ditt födelsedatum + födelsemånad + året du vill veta något om (tänk på att här använder du inte ditt födelseår).

Så om  du är född  7 augusti och vill veta vad 2017 kommer att "erbjuda" dig, räknar du så här:

 

          månad+dag:  7+8=15 och sedan 15+2017= 2032

              Ta nu tvärsumman av svaret  2+0+3+2= 7

Liksom i tidigare uträkningar så om du får talet 22 så är det lika med kort nr 0 (narren) får du 23 eller mer så tar du tvärsumman av det talet en gång till: 2+3= 5

 

Som jag tidigare skrivit att om du får nr 8 eller 11 så kan du läsa på båda och se vilket som känns rätt. Detta eftersom kort 8 och 11 byter plats i en del Tarotlekar.

 

 

 

  0  Narren = Siffran 0 betyder ren potential. Möjlighet till en omstart i livet. Något helt nytt inträffar, något som också kommer att leda till personlig utveckling. Kortet kan också stå för oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Narren kan också symbolisera spontana beslut, impulsivitet, förmågan att leva i stunden och att det är dags att följa sitt hjärta.

Jobb - Du tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.

Kärlek - Tillfällig romans

Ekonomi - En stor förändring äger rum som är spännande. Även om du inte riktigt vet hur din ekonomi kommer att se ut om några månader eller år, vet du att du är på rätt väg. Det uppstår möjligheter som låter dig göra nytta av hela din potential.

 

 1 Magikern = Magiken är den som gör det mesta av vad han eller hon kan. Kortet kan symbolisera manipulation men också förmågan att nå framgång tack vare know-how och skicklighet. Den negativa sidan kommer till uttryck då man manipulerar eller uttnyttjar andra människor för egen vinst. Det positiva  är att Magikern har förmåga att genast se möjligheterna i varje situation.

Jobb - Du är duktig och skicklig och det finns inget som håller dig tillbaka från att göra framsteg, även när alla odds är emot dig. Du ser möjligheterna i stället för att se alla begränsningar och hinder. Därför har du alla möjligheter att bli framgångsrik.

Kärlek - Personen som du möter och som du utvecklar ett intresse för, kan ha en magnetisk personlighet. Risk för manipulation finns.

Ekonomi - Så fort som du inser att du har allt som du behöver för att nå ekonomiska målsättningar kommer din eknomi att förbättras avsevärt.

 

 2 Översteprästinnan = Överprästinnan står för kunskap, visdom, intuition, det som inte kan ses utan endast anas, det dolda. Överprästinnan står även för passivitet, djup förståelse, observation samt vilja att veta om hur allt hänger ihop.

Jobb - Jobbet skapar möjligheter för inlärning, förståelse och inre utveckling. Överprästinnan kan både symbolisera intuition och vetenskap.

Kärlek - Platoniska relationer, kyskhet, emotionell kyla. Som man, blir du gärna fascinerad av en mystisk kvinna.

Ekonomi - Använd din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv

 

 3 Kejsarinnan = Kejsarinnan står för ovillkorlig kärlek, överflöd, rikedom, omhändertagande, harmoni och kreativitet. Dessutom står kortet för moderskap, graviditet och alla kärleksfulla kvinnor som vi har i vår omgivning.
Kejsarinnan är alltid ett bra kort eftersom hon står för sådana ideal som alla människor strävar efter - den sanna kärleken, den sanna vännen, den uppnådda kreativa potentialen.

Jobb - Du är väldigt kreativ och din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke. Dessutom är du duktig på att lösa problem på kreativa sätt. Eftersom du älskar ditt jobb, kommer du att lyckas nå framgång.

Kärlek - I kärlekslivet kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner. Kejsarinnan står även för alla sanna vänskapsband.

Ekonomi - Din ekonomi kommer att blomstra. Var inte rädd för att använda dig av hela din kreativa potential.

 

 4 Kejsaren = Kejsaren står för auktoriteterna i våra liv, som finns utanför oss själva och som vi måste ta hänsyn till. De har makten att forma våra liv - till det bättre eller till det sämre. Kejsaren utgör oftast en hindrande kraft och betyder oftast att vi kommer i kontakt eller konflikt med auktoriteter.

Jobb - Om du söker jobb behöver du se upp med auktoriteter som försöker hitta en plats för dig. Du behöver också veta vad du skulle vilja göra och försöka förhandla. Om du har en chefsposition på jobbet, är det dags att sätta gränser och ta kontrollen över verksamheten för att styra den i rätt inriktning
Kärlek - I kärlekslivet kan en auktoritär man dyka upp om du är kvinna. Du som är kvinna, kan också bli hindrad i ditt val av partner. Är du man, kommer du att använda dig av dina manliga egenskaper för att attrahera rätt kvinna. Du kommer att vilja bekydda henne.
Ekonomi - Snart kommer du i kontakt med vissa auktoriteter eller myndigheter som kommer att påverka din ekonomiska situation.

 

 5 Översteprästen = Överprästen står för vårt behov av både anpassa oss och att avvika från normen. Även om översteprästen kan stå för moral, religion, kultur, gruppnormer och grupptryck, är han också en sorts lärare. Vare sig vi lär oss via skola eller erfarenheten väcker översteprästen vårt moraliska ansvar till liv - på gott och ont.
Jobb - Du kan känna dig förtryckt och uppläxad, som om du alltid gör fel enligt chefens eller arbetskollegornas synvinkel. I andra fall är du den som försöker vägleda andra mot och de kan känna att du har blivit jobbig. Vägledning är ett jobb som kan passa dig.

Kärlek - Eftersom överprästen står för kulturens normer och organiserad religion, kommer det här kortet ibland att symbolisera bröllop och förmågan att hitta sin plats i samhällets hierarki. Andra gånger står kortet för okonventionell kärlek eller kärlek som fortfarande av vissa anses som okonventionell.

Ekonomi - Du kommer att behöva göra allting rätt vad gäller din ekonomi eller känner att du behöver göra allting rätt enligt den gängste moralen.

 

 6 De Älskande =  Kortet står för kärlek och unioner men även för vårt behov av att skilja mellan hjärta och förstånd och att ibland fatta väldigt svåra beslut. Kortet indikerar även ett behov av balans efter en splittring av viljan som går åt två olika håll samtidigt.
När Kärleksparet dyker upp, står man vanligtvis framför ett beslut, som kan kännas svårt - att följa sitt hjärta eller sitt förstånd? Ibland kan kortet stå för splittring i relationer, i och med att en tredje part lägger sig i. Du kan behöva göra ett svårt val. Moraliskt dilemma.
Jobb - På jobbet kan en känsla av osäkerhet infinna sig. Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att fatta beslut. Det är viktigt att du hittar en lösning. Se även upp för vilka du kan vara lojal mot och vilka som bör undvikas.
Kärlek - Kortet kan stå för attraktion, men du undrar om det är rätt val du gör och rätt person att bli förälskad i.
Ekonomi - Du står vid ett vägskäl vad gäller din ekonomi. Det sätt du tjänar pengar på kan definiera dig som individ. Låt inte andra blanda sig heller i dina ekonomiska angelägenheter.

 

 7 Vagnen = Vagnen dyker oftast upp under perioder då man upplever motstånd som leder till frustration. Frustration leder till att självkänslan och självförtroendet blir sämre, man känner sig osäker och risken för att handla på ett impulsivt sätt är stor.
Vagnen står för vår förmåga att ta kontroll över situationen och sätta saker i rörelse efter en tid av osäkerhet, motstånd och stillestånd. Vagnen står även för makt över sitt inre och brutalt makt över sin omgivning. Kortet kan också stå för resor.  Vagnen står även för all seger över motståndare och förknippas även med militärer och med krig.  Du kommer snart att ta kontrollen över situationen och gå vidare.

Jobb - På jobbet kan du uppleva motstånd men du inser att det är dags att göra det du skall göra, även om andra inte tycker om det. Du tar kontrollen över situationen och segrar.
Kärlek - I kärlekslivet betyder kortet att du inte är intresserad av kärlek eller relationen utan att du har andra saker för dig just nu. Problem måste lösas och du ger 100%. Om du har en partner kan kortet innebära att ni gör en resa tillsammans.
Ekonomi - Efter en tid av ekonomiska problem, inser du att situationen kan lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp.

 

 8  Rättvisan = Rättvisan dyker upp när vi kommer att ta konsekvensen av våra tidigare handlingar. För det mesta får vi det som vi förtjänar. Kortet står även för sanning och rättvisa liksom för att ta kontrollen över en orättvis situation. En del tolkar det här kortet i juridisk mening, andra ger kortet en högre mening - dvs. att rättvisan skipas hela tiden i våra liv, vare sig vi vill det eller ej.
Rättvisan är kortet som kräver både allvar och ansvar. Kortet är oftast en varning, om att se till att göra rätt ifrån sig.
Å andra sidan kan också kortet dyka upp då man har problem med rättvisan och när man anklagar eller blir anklagad. Kortet har med beslut att göra.
Jobb - På jobbet gäller det att göra rätt ifrån sig eftersom handlingarna nu kommer att leda till konsekvenser.
Kärlek - I kärlek betyder kortet att du får lika mycket som du ger.
Ekonomi - På det ekonomiska området, står rättvisan för behovet av att granska sina papper och räkningar. Har du förbisett något?

 

 9 Eremiten = Eremiten står för vårt behov av att ibland leva i avskildhet. Självvald avskildhet behöver vi alla, för att komma underfund med våra tankar och känslor och för att hitta lösningar. Kortet kan också stå för sådan avskildhet som inte är självvald eller för studerande och filosofiska personer som funderar mycket.
Kortet står även för behovet av att tänka över livets mening och existentiella frågor, liksom för ett avskärmande.
Eremiten kan också stå för en lärare eller vägledare, någon som ger oss råd - en verklig person eller en bok.
Du kommer att undra över vissa saker, men kom ihåg att alla svar finns inom dig.
Jobb - Du känner ett behov över att tänka över vad du verkligen vill. Om du saknar ett jobb, kan det betyda arbetslöshet och isolering, liksom en dragning till litteratur, författarskap eller undersökning. Om du har ett jobb, betyder kortet att jobbet ger dig föga social kontakt.
Kärlek - Kortet betyder att du inte är intresserad av kärlek och gemenskap just nu. Du har ett stor behov av att vara ensam.
Ekonomi - Du löser din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.

 

10 Lyckans Hjul = Lyckans Hjul står för händelser i våra liv som kommer oväntat och plötsligt och som till synes är ödesbestämda. När lyckans hjul dyker upp, kan man vänta sig en förändring som vanligtvis leder till att saker blir bättre, men inte alltid.
Många gånger är Lyckans Hjul endast konsekvensen av våra handlingar som tar livet i en eller annan riktning.
Lyckans Hjul står rent allmänt för en förändring.
Kortet symboliserar vanligtvis lycka och tur. Kortet kan däremot också stå för de förändringar i livet som bara kommer och de är inte alltid positiva. Kortet har också med ödet att göra, dvs. det som händer är förutbestämt.
Jobb - På jobbet kommer en del händelser att plötsligt ändra ordning och inriktning. Kanske befordras du, kanske får du det sämre. Det återstår att se.
Kärlek - Om du är singel betyder kortet du kommer att möta någon av en slump. Relationen kommer att få en karmisk prägel.
Ekonomi - Din ekonomi kommer att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.

 

11 Styrkan = Styrkan symboliserar vår förmåga att stå ut med svåra situationer som sätter våra nerver, tålamod och uthållighet på prov. Människan har en förmåga att stå ut med och överleva de största katastroferna.
Styrkan symboliserar vår inre styrka, att tämja det inre lejonet, vår impulsivitet och vår frustration. Styrkan står även för en acceptans av ens livssituation och en förmåga att acceptera att man ibland inte får som man vill och att man får acceptera att det finns hinder i vägen.
Styrkan står för inre kontroll. Den inre styrkan är något som var och en av oss kultiverar eller behöver kultivera. En jobbig period är på väg att börja.
Jobb - På jobbet uppstår problem, hinder m.m. och du behöver ha tålamod och inre kontroll för att stå ut. Du kommer att stå ut med de problem som snart uppstår, något som är ytterst positivt.
Kärlek - I kärlekslivet uppstår det problem med partnern eller i förhållandet. Ni kommer dock att stå ut med varandra och modigt ta er via alla problem och hinder som uppstår.
Ekonomi - Dina ekonomiska problem kommer inte att försvinna - eller - nya ekonomiska problem kommer att dyka upp. Tålamod är viktig - det gäller att stå ut.

 

12 Den Hängde =  Den hängde är inte ett trevlig kort. Kortet symboliserar för det mesta uppoffring, förnedring, utnyttjande, och att göras till syndabock. Ibland betyder kortet att inget händer och att allt stannar till i livet, något som leder till en känsla av stagnation och hjälplöshet.
När den hängde dyker upp, har man blivit föremål för andras felaktiga uppfattningar. Oftast kan man inte göra någonting åt detta. Det enda man kan göra är att släppa taget och för närvarande att acceptera sin situation. Snart kommer ett perspektivförändring att äga rum, och detta medför en större visdom.
Jobb - På jobbet står saker stilla. Kanske är du felaktigt anklagad för något som du inte har gjort. En känsla av stagnation och hjälplöshet infinner sig.
Kärlek - I kärlek betyder kortet att inget händer. Kanske blir man till och med utnyttjad av sin partner eller ens dåliga rykte är ett hinder för dig att hitta en partner.
Ekonomi - På det ekonomiska området, står den hängde för en tid av väntan. Saker och ting förbättras inte på kort sikt. Bättre tider kommer sedan.

 

13 Döden = Döden kommer med en förändring, eller ett slut som innebär en ny början. Oftast betyder kortet en transformering av självet och sitt sätt att se på världen, på sig själv och på sin omgivning. Ibland betyder kortet även en beteendeförändring också.
Döden står för alla typer av slut - i relationer, på jobbet, på en fas i livet. Döden betyder också att du kommer till nya insikter och att din perception av livet förändras.
I de fall Döden innebär ett slut, kommer slutet att visa sig vara befriande och en förändring till det bättre.
Om frågeställaren är en man, kan kortet symbolisera förlusten av välgörare. För en kvinna betyder kortet många hinder. För den unga kvinnan kan kortet betyda misslyckande i äktenskap.
Jobb - På jobbet kommer förändringar att äga rum. Antigen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka. Ibland betyder kortet att du bli uppsagt men detta kommer sällan som en överraskning.
Kärlek - I kärlek betyder kortet oftast ett relationsslut. Ibland betyder dock kortet endast en förändringar i uppfattningar.
Ekonomi - På det ekonomiska området betyder kortet en förändring. Antigen slutar en inkomstkälla att ge dig pengar eller en svår ekonomisk situation kommer att sluta gälla. Kortet kan också betyda att du ändrar uppfattningar och ser annorlunda på din ekonomi.

 

14 Alkemisten (måttfullhet) = Måttfullheten står för vårt behov av balans i livet. Oftast tvingas vi göra kompromisser för att få en känsla av balans. Oftast inträder en känsla av harmoni när man väl uppnått detta inre tillstånd av jämvikt .
Måttfullheten inbegriper även sådant som har att göra med generositet, acceptans och önskan att undvika konflikter.
I korta ordalag innebär Måttligheten att man söker en jämvikt genom att kompensera något dåligt med något bra.
 Kortet står för återhållsamhet och sparsamhet, i meningen hushållning. Kortet står även för anpassning och skötsel.
Jobb - På jobbet kommer turbulensen att hitta en jämvikt. Du kommer kanske att behöva göra vissa kompromisser och ge upp vissa saker för att allt skall kunna lugna ner sig.
Kärlek - I kärlek står kortet för jämvikt i sin relation eller accepterande av att kärlekslivet inte alltid är på topp. En känsla av harmoni kommer att infinna sig.
Ekonomi - Du gör kanske inte stora vinster men du lyckas i alla fall betala dina räkningar och kanske ändra dina prioriteringar. Om du har tur och självbehärskning, kommer du även att lyckas lägga undan lite pengar.

 

15 Djävulen = Kommer upp när frestelsen dyker upp och tar över vår sunda förnuft. Vi upplever en brist på självkontroll och tänker saker som vi inte menar eller vill göra saker som vi egentligen inte vill göra. Frestelsen kan vara pengar, alkohol, eller en impuls att skada eller förstöra för andra. Vi känner oss maktlösa när dessa känslor dyker upp och vi mår inte så bra.
Vidare står kortet för alla slags beroenden - känslomässiga liksom av olika preparat.
När kortet dyker upp innebär det att vi har släppt självkontrollen och att vi låter oss vägledas av lägre impulser. Kortet dyker också upp i sådana situationer då vi känner oss maktlösa och känner att vi saknar förmågan till att förändra vår situation.
Jobb - På jobbet kan du bli avundsjuk på andras framgångar och kan fundera på ett sätt att skada denne. Du kan också kämpa med känslor av hjäplöshet, du känner kanske helt enkelt att du inte riktigt duger till eller att andra inte ser hur bra du egentligen är.
Kärlek - I kärlek står kortet för en kärlek - hat situation. Kanske känner du dig beroende av personen som du älskar, men du känner samtidigt att du inte är bra nog, eller så vill du helt enkelt hämnas på grund av svartsjuka.
Ekonomi - Din själviskhet och girighet kan ta över och ditt intresse för pengar blir sjuklig. Slappna av och hitta även andra nöjen i livet.

 

16 Tornet = Ibland händer det saker i våra liv som är katastrofala - vi mister jobbet, en relation tar slut, vi förlorar en anhörig eller upplever en annan sorts personlig katastrof. Oftast kommer detta oväntat något som leder till att vi skakas om ordentligt. Oftast mår vi dåligt under en längre period. Under den här tiden bearbetar vi det som har hänt, vi får nya insikter, och snart är vi redo att på ruinerna bygga upp nya strukturer i våra liv.
Tornet kan också dyka upp för att symbolisera ett uppvaknande. Plötsligt inser vi något som länge varit dolt eller okänt för oss. Tornet leder alltså till nya insikter. Men oftast händer det något som får oss att vakna upp!
Jobb - Tornet står oftast för att en katastrof händer på jobbet som påverkar dig på ett negativt sätt. Det är möjligt att du inte får din befordran eller att du plötsligt blir uppsagt. Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse.
Kärlek - På kärleksområdet står kortet oftast för något som kommer abrupt - antigen förlorar du personen som du älskar eller så inser du något som gör att du vaknar upp.
Ekonomi -  Förmodligen väntar dig ett ekonomisk bakslag.

 

17 Stjärnan = Stjärnan dyker oftast upp efter en tid av ledsamhet och sorg, som ett tecken på att hoppet och inspirationen infinner sig i ditt liv åter igen. Man börjar så småningom hitta något meningsfullt i livet eller i det man gör, något som leder till att man är på väg till en normal tillvaro igen. Kortet står även upp för att man vågar önska sig saker nu och att man börjar se ljuset i slutet på tunneln.
För att saker och ting skall bli riktigt bra igen, behöver man även göra något och kämpa. Hälften av insikterna och drömmarna som nu dyker upp kan vara rena illusioner.
Kortet står även för hopp och för en möjlig lovande framtid.
Jobb - Efter en tid av besvikelse på jobbet, kommer en ljusning. Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge att få drömjobbet. Det betyder dock inte att jobbet är ditt, utan att chansen är ganska stor att du får det.
Kärlek - Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner dig på kärleksområdet. Du börjar se riktigt bra ut och även dina relationer verkar bli allt bättre.
Ekonomi - Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte bara att önska sig saker. Det är dags att handla nu, medan du fortfarande känner dig positiv och inspirerad.

 

18 Månen = Månen är oftast en varning om att allt står inte rätt till. Antigen ser man inte verkligheten så som den är, eller så har du blivit lurad.
Månen står även för missuppfattningar och missförstånd, liksom vilseledning.
Månen kan också stå för en tid av bearbetning, med starka drömmar och en tid då man känner sig vilsen.
Jobb - På jobbet är inte allt som det verkar vara. Se upp för manipulation och lögner.
Kärlek - Dina drömmar om kärlek är orealistiska. Om du har en partner, kan denne svika dig utan att du vet om det.
Ekonomi - Du har ingen klar vision angående din ekonomi. Försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.

 

19 Solen =  Solen betyder många gånger en tid av lycka, då alla bekymmer släpper och när man vågar bli lycklig igen. Solen står även för förmågan att glömma bort gamla oförrätter och är ett tecken på sundhet och välmående.
Solen står även för klarhet. När man ser klart på sin situation, kan man också handla på rätt sätt.
Solen står även för framgångar, popularitet och respekt från omgivningen, oavsett frågan.

Solen representerar allt som är positivt - materiell lycka, bra äktenskap och belåtenhet.
Jobb - På jobbet kan du njuta av en del framgångar. Dina arbetskollegor eller medarbetare ser upp till dig. Du är populär och omtyckt och gör ett bra jobb.
Kärlek - Du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet. Du har många beundrare och du sprider ljus och vitalitet runt omkring dig.
Ekonomi - Din ekonomiska situation ser bättre ut än du väntat dig. Grattis!

 

20 Domen = Domen utgör en tid av rannsakan. En tid, då man får tänka över sitt liv, vart man har kommit, vad man har åstadkommit och hur man har nått hit. Kortet kan också stå för en period i livet då man kommer att testas. En student kan få upp det här kortet inför prov, tentamen och examina.
Den här tiden innebär också en tid för beslut angående vad nästa destination blir. Sedan inträder en känsla av lättnad.
Domen står oftast för vägskäl, och behov av att fatta beslut. Vad man väljer för konsekvenser med sig, men det viktigaste är att välja något.
Domen kan också stå för att räkenskapens tid nu är här och att man nu får möta sina rädslor. Gamla skulder behöver nu betalas, det går inte längre att smyga sig undan sitt ansvar.
Jobb - På jobbet kommer du att behöva rannsaka dina avsikter liksom dina mål.
Kärlek - Du kan vänta dig att diskutera med din partner, erkänna era misstag, och ta relationen till en ny nivå.
Ekonomi - Nu går det inte längre att vänta, det gäller att betala sina skulder

 

21 Världen = Världen betyder att du känner dig fulländad, och att du har uppnått ditt mål oavsett vilken din fråga är.
Just nu är allting möjligt - en tid för nya början.
Kortet står för resa och förändring av ort, såväl som belöning och säker framgång.
Jobb - På jobbet uppnår du dina mål med lätthet, du har fått allt som du kämpat för. En känsla av fulländning infinner sig.
Kärlek - Kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi - Ekonomin är balanserad och du har allt du behöver. Dina ekonomiska mål kommer att uppfyllas.

 

 

 

Ja det var årskortet det, bara räkna o läs ... ändra till 2018 om du vill kolla på kommande år osv.

                            Hoppas ni får någon insikt i detta

                                   Kram / Pia


  

 


 

 

 

 

 

Torsdagen den 10 augusti 2017 kl. 16:08

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Ditt Själskort visar hur du uppfattar dig själv

Själskortet
Detta kort visar dig din själs uppgift eller syfte de kvaliteter inom som du behöver ge uttryck åt för att känna tillfredsställelse i det du gör, och hur du uppfattar dig själv.

I föregående blogg kunde du räkna ut ditt personlighetskort som mera visar på hur andra i din omgivning kan uppfatta dig. Jag skrev där ner nyckelord för varje kort som man kan begrunda lite över.

När du nu räknar ut själskortet så kan du använda samma nyckelord som finns i föregående blogg, ibland kan det bli samma siffra och då är du nog ganska klar över hur du är eller vilka egenskaper du har.

Gör så här:  Räkna ut ditt personlighetskort (siffra) enligt förra bloggen, säg att du fick nr 17 som personligt kort då adderar du 1+7 = 8  Så då är nr 8 ditt själskort. Titta då på nyckelorden för kort nr 8 i förra bloggen.

De som då fått ett ental ex 5 så är detta också ditt själskort.

 

Detta blev en kort beskrivning av personlighets-, och själskort. Nästa steg jag lägger ut är ditt ÅRSKORT och där kan man då få fram händelser, som jobb, kärlek, ekonomi,och lärdomar som man får ta del av under året. Där lägger jag in en djupare beskrivning över vad varje kortnr. vill säga dig.

Du får jättegärna ställa frågor eller funderingar i kommentarerna här.

                           Ha de så bra

                            Kram / Pia

 

Onsdagen den 9 augusti 2017 kl. 14:13

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Vilket är ditt personlighetskort mm?

Nu tänkte jag visa lite hur man enkelt kan räkna ut en hel del om sig själv med hjälp av lite astrologi, numerologi och tarotkort

Genom dessa uträkningar kan du få fram:                             Ditt Personlighetskort - visar hur du verkar och handlar utåt. Hur du uppfattas.

Ditt Själskort - visar din inre personlighet, hur du själv uppfattar dig.

Ditt Årskort - kortet som representerar det nuvarande året

Ditt Månadskort - vad som gäller för just den månaden.

och mycket mer finns det förstås

Tänkte visa detta under ett par dagar så idag börjar vi med ditt PERSONLIGHETSKORT (kan ju va intressant o se hur andra uppfattar en)

Du behöver din födelsedag: t.ex. 1977 – 02 – 11
1977
+ 2
+ 11
1990
Räkna ut tvärsumman: 1+9+9+0 = 19 så då är kort nr 19 i tarotlekens Stora Arkana, den här personens personlighetskort.    Nr 19 = Solen.

Om tvärsumman är 22 är ditt personlighetskort 0 = Narren!
Är tvärsumman 23 och högre får du räkna ut tvärsumman igen.
T.ex. 27 = 2+7 = 9

I bilden ligger nr 0 Narren överst och sedan går de i nummerordning 1 t.o.m 21 från vänster till höger. (klicka på kortet så det blir större)

Är det svårt att se så kommer här en uppställning vilka korten är, o deras nyckelord, för de olika numren:

0/22  = Narren    Humor - Mod - Dumdristighet - Tillit

  1      = Magikern  Koncentrationsförmåga - Intelligens - Handlingskraft -

  2     = Översteprästinnan Intuition - Oberoende - Frihet

  3     = Kejsarinnan    Kvinnlighet - Överflöd - Tillväxt - Harmoni

  4     = Kejsaren  Auktoritet - Makt - Handlingskraft - Initiativförmåga

  5     = Översteprästen  Auktoritet - Kritik - Konventionell moral

  6     = De älskande  Dualitet -  Samarbete - Helhet - Val

  7     = Vagnen   Handlingskraft - Seger - Stridskämpe

  8     = Rättvisan  Balans - Harmoni

  9     = Eremiten  Stillhet och försiktighet

  10    = Lyckans hjul  Högre tänkande och insikt

  11    = Styrkan   Glädje - Sensualism - Ärlighet

  12   = Den hängde Väntan och avvaktan

  13   = Döden  Transformation -  vända kappan efter vinden

  14   = Alkemisten Spontanitet - Skaparkraft - Integritet

  15   = Djävulen  Maktspel av någon form. Utnyttjande av människor.

  16   = Tornet    överdriven kontroll - handlingskraft

  17   = Stjärnan  Inspiration - Visioner - Utstrålning

  18   = Månen   Återhållsamhet - Intuition - Melankoli

  19   = Solen    Kreativitet - Livskraft - Visdom

  20   = Domen  Medkänsla - Visdom - Tolerans

  21   = Världen/Universum  harmoni och frihet

(Har du nr 8 eller 11 som ditt personlighetsnummer så läs båda eftersom dessa 2 kort byter plats i olika tarotlekar)

 

Det kanske är så att du inte tror att något av nyckelorden stämmer i ditt personkort, men tänk på att detta är hur ANDRA ser dig och du kanske inte känner igen dig själv i det.

Fråga gärna om ni vill ha mer information om något kort eller hur man räknar ut mm ...

Återkommer i nästa blogg med själskortet som visar hur du själv uppfattar dig.

                           Ha de gott

                            Kram / Pia

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Tisdagen den 8 augusti 2017 kl. 16:20

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Regnbågsfluorit

Bilden idag visar mina 3 regnbågsfluoriter:

 

  

Det är en ljuvlig sten med sina olika färger. Fluoriten symboliserar den flytande, eviga strömmen av sinnesintryck från den inre och yttre världen som fyller vårt sinne.

Det är en beskyddande och stabil sten. Den ökar ditt mentala medvetande och din intuition. Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.

Stjärntecken: Fiskarna & Stenbocken

Chakra: Alla

                              Ha en härlig dag

                                Kram / Pia

 

Måndagen den 7 augusti 2017 kl. 10:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens änglakort 6 augusti

Idag kommer Ärkeängel Jeremiel med ett kort budskap:

ALLT ÄR VÄL..

"Allting sker precis som det är menat, med dolda välsignelser du snart kommer att förstå"

Ibland är det som verkar vara ett problem, faktiskt ett bönesvar i förklädnad. När vi ber om hjälp kan universum städa bort det gamla för att göra rum för det nya. Praktisera avspänningsmetoder såsom yoga, djupandning, motion eller meditation under den här perioden av förändring. Be mig att göra din övergång mjuk och harmonisk för alla inblandade. Var viss om att den här förändringen är till det bättre!
                                Ha en fin söndag

                                     Kram / Pia
 

 

 

 

Söndagen den 6 augusti 2017 kl. 11:21

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Hej då valparna

Så är det då dags för dotterns valpar att flytta hemifrån. Och den första åkte precis iväg, sen droppar de väl in efterhand under dagen. De är ju helt ljuvliga små varelser men att ha koll på 7 st nyfikna o busiga småttingar tar på kraftern, så hon tycker nog de ska bli skönt på ett sätt när de har åkt. En liten tjej kommer ju stanna hos dem och det är nog mer än tillräckligt. När hon jobbar så vet jag ju vem som får ta hand om liten och mamman he..he.

Skönt också att veterinärbesiktningen gick bra igår, endast en som hade ett litet överbett annars var alla i topp.

Hej då småbusarna

Kram / Pia

 

 

Fredagen den 4 augusti 2017 kl. 11:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Circle of Life ... Tarotkort

Fått hem en ny tarotlek med runda kort. Känns väldigt annorlunda mot de traditionella. Eftersom de är runda så känns en läggning i ring bäst tycker jag;  livscykel.

Lägger då 12 kort som bilden visar och jag ser dem då som varje kort motsvarar 1 månad. Januari högst upp och sen februari till höger om detta osv. Då får man för ett år eller som nu är det augusti och då är 8:e kortet till höger det som är aktuellt just nu ..... tar väl ett tag innan det lossnar, men kul att testa något annorlunda.

Ha en fin dag

Kram / Pia

 

 

Torsdagen den 3 augusti 2017 kl. 14:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort 1 augusti

Drog ett kort från de vackra Orakelkorten Änglasvar:

 

  

Oroa dig inte

Att ständigt gå och oroa eller grubbla över olika situationer hjälper inte ett dugg. Energin från rädsla och oro  gör att det tar längre tid för en situation att klaras upp eller bli fullföljd.

Försök istället att tänka dig in i ett lyckligt resultat och håll tankarna positiva. Då inträffar det ganska snart att du kommer att undra varför du oroade dig för det här överhuvudtaget.

  Ha en ljuvlig dag

Kram /Pia

 

 

 

 

 

 

Tisdagen den 1 augusti 2017 kl. 10:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.