Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dagens Änglakort 19-20 augusti

Änglakortet idag kommer från Änglaterapi leken och visar på attraktionslagen. "Det du önskar får du också tillbaka". Så om du tänker ex.vis: jag får inte det där jobbet så blir det säkert så också. Därför måste man alltid tänka på HUR man framställer sin önskan. Det ska alltid vara positivt och man ska försöka få in en känsla av att det redan HAR hänt, då är chansen att det du önskar kommer att uppfyllas när tiden är inne!

 

 

  

Visualisera Framgång

Änglarna vill stärka ditt självförtroende och befria dig från den oro du känner i den här situationen. En del av processen innebär att hålla fast vid positiva visioner för egen del och för de andra som är inblandade i situationen. När du förväntar dig det bästa lockar du fram det bästa hos dig själv och andra.

Situationen är beroende av din tro på, och en övertygad vision om, ett framgångsrikt resultat. Lyckligtvis kan änglarna hjälpa dig att hålla fast vid en hög och klar vision om framgång. Bara be dem om den hjälpen så är det ordnat.

Ha de fint

Kram / Pia

 

Lördagen den 19 augusti 2017 kl. 13:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.