Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Horoskop med Tarotkort 28 aug-3 sept.

Tänkte prova med att göra ett veckohoroskop för varje stjärntecken med Tarotkort.

 

Väduren (21/3-19/4):

Saker verkar gå precis som du hoppas den här veckan. En önskan du haft verkar gå i uppfyllelse så om du tidigare känt oro kan du nu helt släppa den känslan. Det verkar som turen står på din sida nu och finansiella förhoppningar kan förverkligas. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
                                                

Oxen (20/4-20/5) :

Den här veckan finns möjligheten att du återförenas med vänner eller partners från det förflutna. Nya bekantskaper kan kännas som gamla goda vänner på grund av karmiska band. Barns påverkan i en situation kan vara viktig. Det bör bli en vecka i vänlighetens tecken.

                                                

Tvillingarna (21/5-21/6):

Saker och ting kanske inte blir så som du förväntar dig i veckan. Men ingen mening med att gråta över spilld mjölk. det finns ljusglimtar ändå så missa inte dem genom att förneka förändringar. Allt händer av en orsak och ta gärna hjälp av vänner, familj för stöd.

                                                

Kräftan (22/6-22/7):

Det är dags att du nu hittar din egen väg och börja ta stegen för att förbättra din karriär eller dina affärer. Några modiga val är nödvändiga för att ta dig framåt och du kommer att bli belönad framöver. Låt ingen hindra dig och ta gärna hjälp av någon kunnig att nå ditt mål. Stora möjligheter finns och förhandlingar går smidigt nu.

                                                    

Lejonet (23/7-22/8):

Nu är det tid att ta ett steg åt sidan och granska allt du har gjort och sedan göra upp en plan för framtiden. Du behöver se på saker ur ett långsiktigt perspektiv. Du kanske känner dig nöjd med det du hittills gjort, men vila inte på lagrarna, det är viktigt att hålla entusiasmen brinnande för höjder du fortfarande kan nå.

                                                        

Jungfrun (23/8-22/9):

Öppna ditt sinne för andras ideér och acceptera dem som är annorlunda än du. Kanske du ska passa på att anmäla dig till en välgörenhetsorganisation nu för att hjälpa dem som är mindre lyckosamma. Du är en naturlig rådgivare som lyssnar till människor. Någon som du litar på kan ge dig ett förträffligt råd.

                                                      

Vågen 23/9-22/10):

Du har gjort ett bra jobb och din återhållsamhet tidigare har nu lönat sig. Det har gjort det möjligt för dig att ta det lite lugnt den här veckan och kanske njuta av lite vardagslyx, och ensamtid, det är dig väl unnat. Inte omöjligt att du kan ha lite tur av ekonomisk art som kan ge dig möjlighet till förbättring eller renovering av hemmet.

                                                     

Skorpionen (23/10-21/11):

Nu är det viktigt att du tror på dig själv och får känslan av att du kommer att lyckas. Du är på väg in i en ny och spännande fas i ditt liv. Ta alla nödvändiga steg för att gå framåt med självförtroende. Var öppen för information från andra som har med de viktiiga stegen att göra. Sök aktivt den insikt du behöver.

                                                      

Skytten (22/11-21/12):

Nu är det dags att sträcka ut dina vingar och verkligen flyga! Du har underskattat dig själv och dina talanger. Tro på att du kan göra, och fullborda, allt du vill. Du kommer då på ett naturligt sätt attrahera andra människor som kan hjälpa dig. Hävda ditt oberoende och din kreativitet.

                                                     

Stenbocken (22/12-19/1):

Din förmåga att fatta beslut är nödvändig just nu. Se igenom alla dolda agendor. Det finns något/någon från ditt liv som nu bör tas bort eftersom det inte längre tjänar ditt bästa. Men försök att se den underliggande humorn bakom detta beslut.

                                                    

Vattumannen (20/1-18/2):

Njut av glädjen för det som du har åstadkommit, men behåll din självkontroll. Du behöver troligen visa din ståndpunkt gentemot andra på ett vänligt men bestämt sätt. Något trevligt som du väntat på dyker snart upp. Kan ha något med resa eller transport att göra.

                                                      

Fiskarna (19/2-20/3):

En riktigt bra tid väntar dig. Du lyckas bättre än du själv trott vara möjligt. Tänk bara positiva tankar och allt kommer att bli riktigt, riktigt bra. Tro bara på dig själv och dina idéer så kommer allt att falla på plats.

                                     

                                    Kram / Pia

 

Måndagen den 28 augusti 2017 kl. 00:57

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.