Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Zelda fått nytt tassbandage, provsvar klara

 

 

Det har varit en kämpig tid sen Zeldas operation. Sista veckan har hon fått gå med tratt eftersom såret behövde luftas och varje gång hon skulle ut var det att trä på strumpa och plastpåsar över tassen, vilket hon inte alls gillat.  Igår så sprack ytterdelen av såret upp så det blev veterinärbesök och ett tassbandage, som hon ska ha på tills i morgon när vi åker till veterinären igen.

En lycklig hund var det igår när hon kunde ligga ute i solen på balkongen o slippa ha tratten på sig och så mycket enklare när vi ska gå ut.

Provsvaren hade kommit igår och det visade på att det faktiskt var en Tumör men det verkade som de fått bort allting så det får vi verkligen tro på.

Hon får fortfarande en del smärtstillande och antiinflammatorisk medicin, men jag hoppas vi slipper det snart eftersom de finns såna risker för biverkningar med sådant. Men nu finns i alla fall gott hopp inför framtiden.

Ha de gott

Kram / Pia

 

Tisdagen den 26 september 2017 kl. 09:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.