Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Drakens Oracelkort

Har precis fått en ny lek, Dragon Oracle Cards, som jag tycker har väldigt bra budskap till oss alla här på jorden. Enligt skaparen av denna lek, Diana Cooper, så finns drakar med oss nu mer än någonsin. Vi är ju på väg mot nya högre dimensioner i vårt tänkesätt och sätt att vara i medmänsklighet och att ta tillvara den planet vi lever på. Drakar finns i det fördolda och sen 2012, när antalet drakar ökade markant, sägs det att det finns olika typer av drakar som finns här för att hjälpa oss inse vad vi behöver göra eller tänka för att gå vidare till nästa dimension. Presenterar här huvudbudskapet för den Gröna Draken:

The Green Dragon

Den ljusgröna draken, som tillhör den femte dimensionen, vill hjälpa till att anpassa oss till naturens hemligheter, och där även finna svaren på våra funderingar.

Den Femte dimensionens Gröna Drakar berör våra psykiska centra och hjälper oss att tona in på den heliga geometrin i trädets stam, blommans kronblad, snigelns skal och överallt i vår underbara natur. Där finns nycklarna och koderna som låter oss tona in på vårt gudomliga väsen. När vi är helt anpassade till vår fem-dimensionella ritning, blir vi automatiskt fullvärdiga och healade.

Om du kan, så gå ut i naturen och hitta en rofylld vacker plats och sätt dig där i tystnad. Kalla sedan på en Grön Drake och be den att guida dig till att finna svaret på det du undrar över eller att den ger dig information om vad du behöver veta om din livsplan. Kanske märker du direkt att något händer eller så lagras det omedvetet hos dig. Du kan då också känna dig manad att gå till någon speciell plats, följ då den instinkten, håll ögon och öron öppna för svaret kan komma genom ett träd, en fågel, insekt, ett djur eller något annat i omgivningen. Din gröna drake kommer att följa med dig och styra dig till svaret du behöver. Detta kräver stor tillit från dig och förståelse för att den gudomliga planen är perfekt.
Kortet föreslår också att du vistas mer ute i naturen.

Ha en fin dag

Kram / Pia

 

 

Torsdagen den 12 oktober 2017 kl. 11:54

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.