Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Dagens Orakelkort ..energi

Här kommer ett kort från Energy Oracle Cards som när det dras rättvänt handlar om vår YIN-energi (feminin, mjuk energi)

Det här kortet representerar energin i våra livscykler och kanske kan detta hjälpa dig att identifiera de speciella energier som rör sig in och ut i ditt liv. Här representerar kortet en Yin cykel där de flesta av händelserna verkar ske under ytan. Det här är en tid av stor mottaglighet, intuition och mognad. Yttre omständigheter kanske nu pushar dig att gå med i, och undersöka en aktivitet. Det är nu en speciellt bra tid för att komplettera, så kolla upp olika alternativ. Yin cykelns energi vill nog få dig lite mer passiv, mjuk och reflekterande, så öppna upp för dessa sidor av din personlighet. Så att bara vara är just nu bättre än att agera.

 

AFFIRMATION "Jag är öppen för att förstå den cykel som jag befinner mig i, och jag är villig att använda mig av den här energin på bästa sätt. Allt som behövs finns redan inom mig själv".

 

Ha en mjuk och rofylld Onsdag

Kram / Pia

 

Onsdagen den 18 oktober 2017 kl. 12:41

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

tarotkort Dragon Oracle Cards Drake horoskop turnummer stjärntecken ÄnglaTarot Ärkeänglarna kristaller vägledning Kristall Citrin Änglasvar Diana Cooper affirmation Orakelkort Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing meditera

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2017

 December 2017

 November 2017

 Oktober 2017

 September 2017

 Augusti 2017

 Juli 2017

 Juni 2017

 Maj 2017

 April 2017

 Mars 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.