Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Drakens Orakelkort Måndag 23 oktober

Här kommer ett Orakelkort från Dragon Oracle Cards och det här är en Drake från en av de högsta dimensionerna. Många av oss har nu klivit upp i den 5e dimensionen men det finns redan nu möjlighet att ta sig till högre dimensioner. Jag tror att man känner av var man är när budskapen från korten visas:

 

De Guldgröna Drakarna från Sirius tillhör 7:e dimensionens drakar, och arbetar tillsammans med lysande naturväsen (änglalika varelser). De kommer till oss för att ge oss universell kunskap och lära ut andliga tekniker. De är budbärare av helig kunskap. Deras uppdrag är att dela med sig av denna kunskap till alla dem som är redo att hjälpa till att ta in den nya gyllene tidsåldern.
De här Drakarna är kosmiska resenärer, och som alla Drakar vill de hjälpa oss att gå igenom de olika dimensionerna. Dessutom vill de guida och skydda oss på våra astralresor mellan Jorden och andra platser i Universum.
Det här kortet föreslår att du inviterar dessa lysande varelser till att sväva runt dig, beröra dina chakran med den heliga geometrin från Universum. Be dem sedan att tona in dig på någon aspekt av högre medvetande som du kan ta till dig nu. Sitt tyst och tillåt detta att hända här och nu. Du kanske får till dig information direkt eller olika nycklar och koder som du bär i ditt undermedvetna kan komma att låsas upp. Om det är så kommer du att bli en budbärare som sprider helig kunskap, fastän du kanske inte själv är medveten om det.
Det här är en mycket kraftfull Drake, så var uppmärksam på förändringar i dina tankar och din attityd. I dina drömmar kan du få uppenbarelser från dina resor med den underbara Guldgröna Draken från Sirius.

(OBS! detta är min egen översättning från engelska, så den kanske inte stämmer exakt från det tillhörande häftet!)

Ha en härlig Måndag

Kram/Pia

 

Måndagen den 23 oktober 2017 kl. 13:29

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.