Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Änglasvar 31 Oktober

Har du senaste tiden haft frågor inom dig som du inte hittat något svar på? Drog idag ett kort ifrån Änglasvar som vill förmedla följande:

 

 

 

Dina Änglar har ett väldigt speciellt och specifikt svar på din fråga. Du kan förvänta dig att inom kort se tecken som har en djup betydelse för dig. Många människor ser vita fjädrar som ett tecken på att deras änglar är med dem. Eller så kanske de känner lukter från sin barndom som de förknippar med en familjemedlem. Ett djur korsar din väg vid flera tillfällen osv.

Tecken kräver uppmärksamhet så var vaken inför möjligheterna. Om någonting dyker upp i din väg vid flera tillfällen så ta det inte som rena sammanträffande den här gången. De är budskap som har specialdesignats för just dig.

 

                                Ha en ljuvlig tisdag

                                       Kram/Pia

 

Tisdagen den 31 oktober 2017 kl. 08:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

tarotkort Dragon Oracle Cards Drake horoskop turnummer stjärntecken ÄnglaTarot Ärkeänglarna kristaller vägledning Kristall Citrin Änglasvar Diana Cooper affirmation Orakelkort Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing meditera

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2017

 December 2017

 November 2017

 Oktober 2017

 September 2017

 Augusti 2017

 Juli 2017

 Juni 2017

 Maj 2017

 April 2017

 Mars 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.