Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

JUL Tarotkort Narren

Här kommer ännu ett tarotkort från Christmas Tarot. Den här gången är det Narren

  

Narren har siffran 0 i tarotsviten Stora Arkanan. På det här kortet använder de namnet Barnet, och det passar riktigt bra tycker jag. Narren står ju för öppenhet och nyfikenhet och att våga ta steget ut i det okända. Den som gärna vill prova på nya saker. Och precis som barnet så testar han allt utan att tänka efter före. I många situationer skulle man behöva ha den förmågan och inte tänka så mycket så att man istället för att kanske få vara med om något spännande och utvecklande, tänker man efter för mycket, tvekar,  och kanske därför missar sina chanser.

                             Ha de så gott

                                    Kram/Pia

 

Torsdagen den 14 december 2017 kl. 16:34

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Drakens Orakelkort måndag 12 dec.

Här kommer veckans drake från Dragon Oracle Cards av        DianaCooper. (Översatt till svenska efter min förmåga).

 

Något märkligt inträffade när jag översatte det här kortet. Jag hörde som en kvitter, och tittade ut genom fönstret om det syntes någon fågel där! Nope! sen slog det mig att lätet var mycket gällare och mer skorrande än ett vanligt fågelläte, Så den obesvarade frågan är; var det den Orange Draken som talade om att den fanns???...... !!!

 

  

ORANGE DRAGON (Orange Drake) 5:e dimensionen
Förenar själsfamiljer och samhällen. Sprider Tillhörighet, Värme och Enhet. Bringar människor överallt tillsammans.


    5:e dimensionens Orange Drakar utstrålar flammor av glädje, värme och acceptans. De kommer till oss när vårt orangefärgade navelchakra är öppet, då det indikerar att vi är redo att sprida glädje och enighet.
När världen nu rör sig mot den nya gyllene tiden, drar sig själsfamiljer och grupper tillsammans. Orange Drakar hjälper till att upplysa människor så att de kan känna igen varandra och njuta av känslan av samhörighet. De sammanför 5:e dimensionens grupper, grupper där människor samarbetar och hjälper varandra att känna harmoni och enighet. Många av oss behöver arbeta med dem för att kunna inse det här.
   När du ser det här kortet, är din uppgift att se det gudomliga ljuset inom alla. Leta efter banden som förbinder er. De Orange Drakarna kommer då att hjälpa dig sprida sitt ljus av värme, välkomnande och acceptans till alla människor, raser och kulturer. Låt det ljuset skina genom dig. Du kommer att få en känsla av samhörighet och enighet och ditt hjärta öppnas upp. Detta kommer att hjälpa dig förstå dina möjligheter till högre manifestationer.
    När du visualiserar att människor och djur på jorden kommer tillsammans i harmoni och acceptans, kommer Orange Drakar att fylla din vision med sitt ljus. Självaste Ärkeängel Metatron kommer sedan att aktivera planen för jorden. Så behåll den högsta visionen för den Gyllene Tiden som nu förbereds och gör din del för att sammanföra din grupp och världen i andlig gemenskap.
      
Det här är ett meddelande om högre fred !!!

 

Ha en ljuvlig Måndag

Kram / Pia

 

Måndagen den 11 december 2017 kl. 11:54

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Horoskop med Tarotkort + turnummer

Här kommer horoskopet för 11 dec - 17 dec med 7 st turnummer för varje tecken.

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske känner du dig lite rastlös just nu, och har tankarna på sånt som händer någon annanstans. Det kan vara att du väntar på något som blivit försenat. Det verkar som det fortfarande finns något problem att lösa, men allt verkar ordna upp sig ganska snart. Försök slappna av lite vad det gäller ekonomin. Visst kan det kännas kärvt nu men bara du använder lite sunt förnuft så kommer det att räcka till det du behöver. På jobbet kan det också finnas lite gnissel, men det är övergående så inget att bekymra sig över. I kärleksrelatioer kan det behövas lite kompromissande den här veckan.

Turnummer;  2-12-16-17-19-26-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
En spännande förändring kan nu vara aktuell! Det gäller dock att inte kasta sig handlöst in i något helt nytt, det kan vara kärlek, jobb kanske bostadsbyte och det kräver trots allt en viss försiktighet. För att komma vidare inom ditt jobb så behöver du kanske ta någon kurs för att komplettera dina kunskaper. Möjligheter finns till att vidareutvecklas inom något specifikt område. Du kan även öka på din ekonomi om du använder din intuition och söker nya lösningar.

Turnummer:  4-8-10-13-14-17-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Du behöver kanske lite förändring i din vardag? Då kanske det måste till att fatta några svåra beslut. Rannsaka dig själv om vad du behöver göra för att få den förändring som du eftersträvar, svaret finns redan inom dig själv. Inom kärleksrelationer så behöver du nog diskutera med din partner och inse något som gör att du vaknar upp. Då kan er relation tas till en helt ny nivå. På jobbet rullar det på som vanligt och inget speciellt händer den här veckan. Ekonomin kan innebära en oväntad utgift nu, så bäst att spara undan lite.

Turnummer:  4-6-7-19-20-32-34

 

Kräftan (22/6-22/7):
Kanske är du nu i en period där du känner dig trött eller har motvilja mot något. Du anses vara en ansvarsfull och pålitlig person och med lite ihärdighet tillsammans med fantasi kommer du ta dig igenom den här perioden och se det som en lärdom. På jobbet känner du kanske att det inte händer något spännande längre och en viss osäkerhet i jobbfrågor kanske uppstår. Men korten lovar gott framöver både för dig som har jobb och för dig som söker arbete. I kärleksrelationer är det nu dags att arbeta och samarbeta tillsammans med sin partner för att inte hamna i ett stillestånd. Ekonomin ser ut att kunna bli bättre framöver.

Turnummer:  7-8-10-16-20-24-31

 

Lejonet (23/7-22/8):
Misstag kan vi alla göra och känner du dig just nu lite övergiven på grund av ett misstag, kanske att du tappade tålamodet i någon fråga, då är det helt sonika bättre att ta tag i det hela och tala ut om situationen. I annat fall kan det gnaga i dig under lång tid. Nu är det inte mycket som händer angående ditt arbete, och är det dags att ta ett beslut så väntar du nog ännu ett tag med det. Din ekonomiska situation är kanske inte som bäst nu, så det är hög tid att se över dina inkomster och utgifter och om möjligt hitta nya lösningar.

Turnummer:  4-8-10-13-17-30-34

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Har du varit utsatt för falska beskyllningar eller annan oförätt så borde det blåsa över den här veckan. En tid av harmoni och belåtenhet ligger framför dig nu och du har framgångsvindar som följeslagare. På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över, även om någon visar avundsjuka mot dig. Allt faller på plats så som man önskat sig. Även du som söker arbete känner dig uppmuntrad nu. Lite sunt förnuft gör att din ekonomi löser sig på bästa sätt och kanske även ett extra tillskott är på väg in. Rent allmänt är det en bra period för kärlek.

Turnummer:  8-9-10-15-22-28-30

 

Vågen 23/9-22/10):
Var lite kreativ den här veckan säger korten, då kan det dyka upp nya möjligheter. Kanske dags att planera en resa? På jobbet finns det extra stora möjligheter att nå framgång om du använder dig av din kreativa sida. Det kan också hända att du får ett positivt meddelande vad det gäller jobb. Ekonomin ser ut att vara över förväntan och kanske dags att unna sig något extra som uppmuntran i vardagen. Några i tecknet kanske nu råkar ut för en helt ny romans. De som är i relation känner nu gott samspel och kanske gör ni upp nya planer för framtiden.

Turnummer:  1-3-6-15-22-24-30

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Prövningar drabbar oss alla då och då, och kanske blir det inte den bästa av veckor. Men ur alla prövningar kan det komma något positivt. Vi får erfarenhet och lär oss hur man tar sig vidare utan större problem. På jobbet kan det kännas trögt just nu, och allt är kanske inte som det borde vara. Men med en positiv attityd kan man slå sönder den mest förtätande stämning. Kärlekslivet har gått in i dvala för tillfället och det känns kanske lite monotont, försök hitta något roligt att ägna er åt tillsammans. Ekonomin verkar stå i någon sorts väntan på att något ska hända. Det kommer att bli bättre men det tar lite tid.

Turnummer:  3-5-7-9-13-24-29

 

Skytten (22/11-21/12):
Det dyker kanske upp något hinder i början på veckan, som du inte räknat med. Men med mod och beslutsamhet kan du vända detta så att det blir ett lyckligt slut på situationen. Du kan även få ett meddelande långväga ifrån som får dig att fatta snabba beslut. Det har varit lite tungt på jobbet en tid men nu ser det ut att bli lite förändringar till det bättre. Meddelandet du får kan vara relaterat till ditt jobb. I kärleken verkar du och din partner kommunicera mer med varandra och kanske planerar en resa tillsammans. För dig som är singel kan en snabb passion dyka upp. Ekonomiska problem kan lösas, men du måste agera nu.

Turnummer:  2-6-7-9-15-17-21

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Dags att ta beslut om att kasta av sig alla gamla bördor som finns i ryggsäcken och helt enkelt vända ryggen åt allt som inte längre är till ditt allra bästa. Det är modigt att ta beslutet om att lämna det förflutna bakom sig. På jobbet är väl inte allt så som du skulle vilja att det var. Kanske dags att söka lite nya idéer eller rent av söka nytt jobb. Din kärleksrelation är kanske lite ansträngd just nu och då är det dags att tala ut med din partner om hur ni ska ha det framöver, att tiga stilla löser inga problem. Ekonomin känns jobbig men nya idéer kan ge dig lösningen på det eventuella problemet.

Turnummer:  6-7-8-11-16-21-32

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Om du känner oro i kroppen så släpp det nu. Det kanske är för att du fokuserar för mycket på detaljer och inte ser det stora sammanhanget, där kanske de små detaljerna inte är så viktiga ändå. Lite kompromisser på jobbet kan göra att det inte känns så kaotiskt. Du arbetar för framtiden och lägger grunden till något stort. Framgången kommer efterhand. Lite kompromisser även i kärlekslivet gör att ni behåller jämvikten. Hushållning med ekonomin gör att den blir mycket bättre i framtiden.

Turnummer:  3-4-6-10-18-20-25

 

Fiskarna (19/2-20/3):
En nystart av tex. studier eller hobby ligger bra till nu och kan leda till framgång inom olika områden framöver. Du är kanske på väg in i ett nytt arbete inom snar framtid eller byter arbetsuppgifter på ditt nuvarande jobb. Det leder till bättre befattning även om du får en granskande chef över dig. I kärlekslivet kan det nu, för dig som är singel, dyka upp en tillfällig romans. För dig som är i relation kan det nu vara aktuellt med någon typ av kontrakt som ska undertecknas. En förändring i ekonomin är möjlig nu inom snar framtid.

Turnummer:  7-8-10-11-15-20-21

 

Ha en jättefin vecka

Kram / Pia
 

 

Söndagen den 10 december 2017 kl. 20:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Jul Tarotkort Eremiten ...

Här kommer ännu ett härligt tarotkort från Christmas Card som jag plockat ner från nätet. Detta kort symboliserar Eremiten...

 

 Eremiten är ett kort som kan tolkas på många olika sätt. Men huvudbudskapet är ju som namnet säger, att vi behöver dra oss undan och få lite lugn och ro omkring oss. Nu när vi är på väg mot julen och vi känner stressen att det måste putsas o fejas, pyntas och lagas mat, handla julklappar osv. DÅ är det extra viktigt att du sätter av någon eller några timmar i veckan till att bara vara för dig själv. Och då gäller det att skjuta bort alla tankar på det som måste göras, bestäm dig för att rensa hjärnan någon timme och bara koppla av, sjunk in i lite meditation, en stilla promenad i naturen, lyssna till musik som du kan sjunka in i eller bara dröm dig bort till en solig strand eller något du njuter av. Det gör att energi och ork kommer tillbaka.

Ha en fin Torsdag

Kram / Pia 

 

Torsdagen den 7 december 2017 kl. 10:35

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Drakens Orakelkort måndag 4 dec.

Veckans Drake från Diana Coopers Dragon Oracle Cards kommer denna gången i en skrud av himmelsblått och vitt

 

 AIR DRAGON (Luft Drake) 4:e dimensionen
Hjälper dig att höja dig över jordiska frågor. Kommunicera ärligt. Medför inspiration och hopp. Se livet ur ett högre perspektiv.


 4:e dimensionens Luft Drakar är blå, himlens färg, och de flyger lätt omkring oss. Luft är elementet över kommunikation och de här Drakarna hjälper oss att tala sanning. De uppmuntrar oss också till att andas på rätt sätt så vi kan inhalera så mycket av Källans energi som möjligt. När Luft Drakarna blåser sin energi över en person eller situation, medför det nytt hopp och nya möjligheter. Vi kan kalla på dem för att be dem andas ut över situationer för att hjälpa oss se möjliga lösningar för det högsta bästa. I sitt energifält bär de med sig ljus för högre möjligheter för vår planet.
Luft Drakar föreslår dig att ta saker lätt, så när du väljer det här kortet indikerar det att du ska slappna av och se på ditt liv ur ett högre perspektiv. Luft Drakar inspirerar dig att kommunicera ärligt men kärleksfullt på ett sätt som lugnar och tröstar alla omkring dig, och främjar ett bra resultat. Ärlig kommunikation ger dig ett rent vitt ljus i din aura och när detta händer kommer alla att respektera och lita på dig.
Blå Luft Drakar kommer att stödja dig när du höjer dig över dina utmaningar. De hjälper dig att uttala de mest taktfulla eller inspirerande ord och assisterar dig till att stå i din kraft av integritet. Andas in blått och vitt ljus till ditt hjärtcentra, och när en Luft Drake uppenbarar sig framför dig så andas ut ljuset över den. På det här sättet delar du din energi med den så att den motiveras till att alltid vara sammanlänkad med dig.
Det är dags att bestämma ditt nästa steg, så var klar över vad du verkligen vill. Din Drake kommer att följa dig när du flyger mot din valda destination.

 

Ha en skön måndag

Kram / Pia

 

Måndagen den 4 december 2017 kl. 10:51

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Horoskop med Tarotkort 4 dec-10 dec o. turnummer

Den här veckan blev det ett horoskop där jag endast använt mig av tarotkort från Shadowscape Tarot och dragit turnummer förstås

 

 
Väduren (21/3-19/4): Du har kanske varit lite rastlös och otålig senaste tiden och haft svårt att fokusera på det du borde. Men nu blir det nog lite andra tongångar. Den här veckan kan bjuda på ett oväntat möte eller samtal. Kanske är det från en gammal vän från förr eller kan det rent av vara så att du möter på kärleken! Så passa på nu och njut av varje dag. Ditt tålamod och din förväntan verkar nu ge dig full belöning.
Turnummer: 4-7-13-14-16-20-28

 

Oxen (20/4-20/5) : En vecka i det positiva tecknet. Du kan nu glömma bort tidigare oförätter som du kanske fått stå ut med. Se bara till att du inte stressar nu i veckan, utan försök hitta lite lugn ibland alla "måsten" så kommer du att känna dig stark och uppnå dina mål. Om du behåller ett positivt tänkesätt så kan veckan även innebära en portion tur eller vinst.
Turnummer: 4-8-12-13-17-25-30

 

Tvillingarna (21/5-21/6): Äventyr och mystik, viskar korten till tvillingarna den här veckan. Kan bli en riktigt spännande vecka och speciell hjälp eller pushing kan du få av en närstående kvinna, släkting eller nära vän. Är du singel kan det innebära att en ny spännande romans är i antågande. För dem i relation kan det innebära en spännande eller mystisk resa eller planering av en sådan. Eller att det är pengar på ingång så du kan spendera något på bara dig själv. Möjligheterna är många för tvillingarna.
Turnummer: 1-15-16-20-23-26-31

 

Kräftan (22/6-22/7): En lite osäker vecka för tecknet. Kanske har du drömmar och visioner, det kan gälla för dig själv, någon person eller situation, men det gäller ju att se efter vad som egentligen är realistiskt för dig. Detta kan göra dig lite nervös och otålig men du har kraft och energi till att ta itu och bena upp vad som är rätt eller fel, så svaret kommer till dig till slut. Kanske med hjälp av en nära vän eller kollega.
Turnummer: 4-8-10-11-13-30-32

 

Lejonet (23/7-22/8): Den här veckan kan det komma ett meddelande. Det kan röra barn eller någon beundrare. Dock finns det tecken på någon form av svartsjuka eller rivalitet. Kan vara så att det finns mer än en beundrare eller att det gäller något med barn. I vilket fall har du gott tålamod och kan handskas med eventuella mindre kris- situationer i veckan. Det kan vara någon förändring på gång!
Turnummer: 3-7-9-13-14-21-22

 

Jungfrun (23/8-22/9): En riktigt lycksosam vecka ser det ut att bli enligt korten. Allt kommer att gå som en dans. Det kanske blir en löneförhöjning eller pengar kommer till dig på något annat sätt. Familjegemenskapen är riktigt god och allt verkar positivt. Det kan också vara tal om en resa där du får nya erfarenheter och vänner. Så bara ta tillvara på den här positiva veckan, men risk för att få lite för mycket av det goda, så glöm inte bort att motion och bra kost är grunden för ett bra mående.
Turnummer: 4-5-15-17-18-24-31

 

Vågen 23/9-22/10): Korten visar på en blandad kompott för kommande vecka. Är det så att du är inne i en situation som du tycker är besvärlig och svårbedömd? Det kan vara så att du fastnat i ett visst tankemönster och behöver kanske se på det hela ur ett annat perspektiv. Det finns en kvinnlig nära vän eller släkting som gärna ställer upp och hjälper dig att bena ut din situation. Det finns också möjligheter till en nystart av något i ditt liv som kommer att öppna upp för nya äventyr och du får ny energi att ta dig framåt.
Turnummer: 4-5-6-14-22-23-31

 

Skorpionen (23/10-21/11): Nu är det dags att göra något roligt för att pigga upp vardagen! En period nu när allt kan kännas ganska enformigt och samma saker görs om och om igen. Men att vänta på att något ska hända är inte rätt väg att gå. Försök hitta något i veckan som intresserar dig och får dig att släppa alla negativa tankar. Gå på bio, ordna en myskväll med dina vänner eller gör något tillsammans med din partner så kommer det att kännas mycket lättare sedan.
Turnummer: 9-12-15-18-25-29-31

 

Skytten (22/11-21/12): Veckan visar på framgång och samarbete. Kanske är du nu färdig med något projekt eller situation och kan nu släppa alla funderingar på detta och njuta av framgången. Familjerelationer och samarbete med vänner eller grupper finns det nu goda möjligheter att känna sig tillfreds med. Det finns också chans till att få ekonomiskt tillskott eller tur under veckan.
Turnummer: 1-5-6-14-23-24-30

 

Stenbocken (22/12-19/1): En lyckosam vecka för de som är födda i Stenbocken visar korten på. Speciellt vad det gäller kärlek då det finns goda förutsättningar att påbörja en ny relation just nu. Har du en hobby som du älskar kan du nu omvandla den till ett jobb, tiden är gynnsam för att påbörja nya aktiviteter. Du kan få god hjälp av en manlig vän eller släkting om du behöver någon att rådfråga.
Turnummer: 5-6-8-10-11-22-32

 

Vattumannen (20/1-18/2): Veckan blir nog bättre än vad du trodde från början. Kanske är du nu inne i en inlärningstid av något slag och där kommer du att få god hjälp från någon i en ansvarsställning. Det kan dyka upp något hinder i din väg men det blir bara tillfälligt om du bara är medveten om hur du själv uttrycker dig så att ingen blir sårad. Det här jobbet eller aktiviteten du nu håller på med kommer att ge dig mycket goda utsikter både på det personliga planet och ekonomiskt framöver. Är du singel kan du nog räkna med att en partner dyker upp ganska snart.
Turnummer: 6-10-11-14-19-20-21

 

Fiskarna (19/2-20/3): För många i tecknet blir detta en händelserik vecka. Någon är kanske på väg, eller nyligen har, flyttat. Eller har du kanske precis avklarat någon situation som du gått segrande och nöjd ifrån. Det kan vara pengar på väg in, kanske högre lön, en vinst eller liknande. Du får råd att unna dig något i form av inredning eller något till dig själv. Står du fortfarande kvar vid ett vägskäl och inte kan bestämma dig vart du ska ta vägen så är det nu rätt tid att fatta beslut och då infinner sig lugnet du saknat.
Turnummer: 1-12-13-14-15-26-30

 

Önskar er en fin vecka

Kram / Pia


 

Söndagen den 3 december 2017 kl. 17:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Jul Tarot ...

Det här är en tarotlek som tyvärr inte finns att köpa. För några år sedan fanns de så att man kunde ladda ner dem och en broschyr gratis. Av någon anledning kom de aldrig ut till försäljning och nu finns de inte kvar att ladda ner, men jag har hittat enstaka kort på nätet och kunde inte låta bli att ta hem några, tycker det är så fina bilder på dem.

 

 Här är kort nr 8 som representerar Styrkan.

Du behöver veta att du är starkare än du tror. Du kan definitivt hantera din nuvarande situation. Istället för att driva detta hårt, är det bättre för dig att närma dig detta med medlidande, vänlighet och mildhet. Styrkan som denna situation kräver kommer av mjukheten i en andlig kärna. Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.

Ha en fin Söndag

Kram / Pia
 

 

Söndagen den 3 december 2017 kl. 12:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Änglakort 1 dec.

Här kommer ett kort från leken Änglasvar Ett budskap som många av oss kanske behöver just nu och att tänka positivt är kanske inte alltid så lätt nu i all julstress som kommer. Men sätt en liten lapp på kylskåpet eller vid sängen så du ser den varje morgon. Tänk positivt och positiva resultat kommer till mig

 

Fortsätt att vara positiv !!

"Änglarna ber dig att ha en optimistisk inställning! En starkt positiv drivkraft har börjat arbeta för att manifestera dina önskningar. Du kan skynda på dina drömmar genom att ha en positiv och självsäker hållning. Det kan kännas som att dina planer tar lång tid på sig att bli verklighet, men mycket snart kommer du att märka en förändring. Tillåt inte dig själv att förlora hoppet när dina drömmar är så nära att gå i uppfyllelse!"

 

                                 Ha en underbar Fredag

Kram / Pia

 

Fredagen den 1 december 2017 kl. 10:42

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

tarotkort Dragon Oracle Cards Drake horoskop turnummer stjärntecken ÄnglaTarot Ärkeänglarna kristaller vägledning Kristall Citrin Änglasvar Diana Cooper affirmation Orakelkort Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing meditera

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2017

 December 2017

 November 2017

 Oktober 2017

 September 2017

 Augusti 2017

 Juli 2017

 Juni 2017

 Maj 2017

 April 2017

 Mars 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.