Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Horoskop med Tarotkort 18-24 dec.

Här kommer veckans Horoskop med tarotkort och jag önskar alla en riktigt  GOD JUL

 

  

Väduren (21/3-19/4):
Det verkar som du nu har kommit ganska långt i det du planerar för. Det kan vara så att du snart kommer att vidga dina vyer och expandera i dina målsättningar. Nya ideér dyker upp som gör att det går framåt lättare, men än finns det lite kvar att lösa. Korten kan också betyda att det är en flytt på gång. På jobbet kan det vara något helt nytt på gång, kanske en ny befattning eller ett helt nytt arbete. Kärleksförhållandet ser bra ut, du och din partner kommer bra överens med varandra. Någon anledning till svartsjuka behöver du inte känna. För dig som är singel kanske det kommer in en helt ny kärlek i ditt liv. Ekonomin borde gå framåt närmaste tiden, med lite planering och sunt förnuft behöver du inte oroa dig för den.

 Oxen (20/4-20/5) :
Har du stått inför någon form av utmaning senaste tiden kan du nu slappna av. Det var inte så allvarligt som du först trodde. Förändringarnas vind blåser nu över tecknet och allt verkar positivt framöver. Veckan ger dig harmoni och djup vänskap och kärlek i alla familjerelationer och med vänner. Glöm inte bort att motionera för att hålla dig och ditt humör på topp. Ditt arbete går ovanligt lätt den här veckan och du kan känna av andras respekt för allt det fina du gör. Om du haft lite konflikter i kärlekslivet bör dessa lägga sig nu och ni fungerar fint tillsammans. För dig som är singel kan en ny romans börja spira. Eventuella ekonomiska problem verkar nu kunna lösas och det blir lite bättre klirr i kassan.

 Tvillingarna (21/5-21/6):
Du har gjort det bästa du kan av en viss situation så känn dig riktigt nöjd med dig själv. Även om du tycker dig stå vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska ta, är det bäst att ta ett beslut nu. Du kommer att göra det rätta valet, du har det självförtroende och den målsättning som krävs. Kanske har jobbet känts lite montont en tid och för att få tillbaka gnistan behöver du unna dig själv lite roligt utan tanke på arbetet. Det kommer att bli förbättring så försök se dina möjligheter vad det gäller jobb. Om det varit problem i kärleksrelationen är det en bra tid att tala ut med varandra och ni kan då ta relationen till en ny nivå. För nyförälskade varnar korten för att man kan bli förd bakom ljuset, så se upp. När du väl ordnat med eventuella skulder så kommer din ekonomi se mycket bättre ut i framtiden.

Kräftan (22/6-22/7):
Kanske du hamnar i en diskussion, förhandling eller debatt i veckan, men bara stå på dig i så fall, du vet att du har rätt i dina åsikter så låt ingen vilseleda dig. Du har styrkan som krävs i sådana sammanhang så du får framgång i detta. En del i tecknet kan ha ovanligt starka drömmar just nu och det har med att göra att ditt inre går igenom en period med bearbetning och sortering så du snart kommer till nya insikter. Kanske är det lite oro på jobbet, eller har du kanske två olika sysselsättningar, dessa behöver då balanseras upp på ett annat sätt än du gör nu så du får tid över till annat. Du behöver kanske ägna mer tid åt din partner som annars kanske kommer med kritik. Är du singel är det bäst att ägna sig åt en i taget. Dina inkomster och utgifter brukar jämna ut sig, men bäst att alltid ha lite sparkapital för oförutsedda händelser.

 Lejonet (23/7-22/8):
Något du väntar på kanske blir försenat eller skjuts upp. Så väntan blir lite frustrerande för din del. Det kan också vara så att du väntar på något beslut från ett företag eller att du har svårt att bestämma dig för något. Mot slutet av veckan är dina bekymmer över då du träffar på någon som du känner stor samhörighet med. Kanske ett oväntat möte eller samtal med en gammal vän. Det kan också vara så att det är på jobbet som något blivit försenat eller hindrat dig från att utföra dina uppgifter. Då kommer en arbetskollega att hjälpa och stötta dig och ni får en nära kontakt. Det är kanske inte den allra bästa relationen just nu med din partner. Men tänk på att du duger som du är, så ta inte åt dig av eventuell kritik. Tala ut öppet och ärligt så löser sig det på ett eller annat sätt. Visst har vi alla perioder när det är svårt att få pengarna att räcka till. Om det gäller dig just nu så borde ett samtal gällande ekonomin kunna hjälpa dig.

 Jungfrun (23/8-22/9):
Har det varit lite missförstånd eller oro kring en situation, kan du nu få hjälp av en äldre manlig släkting eller bekant. Han är vänlig och rättvis så allt kommer att lösa sig på bästa sätt, om inte genast så inom närmaste tiden. För en del kan korten betyda att ni ska ut på en resa, troligtvis på vatten, så det kan gälla en avkopplande kryssning under veckan. På jobbet kanske det är lite strul, men du kan få god hjälp av en manlig kollega. Det blir lugnare framöver. Har du för höga drömmar om kärleken? kom ner lite på jorden och kräv inte att din drömprins ska ha alla de egenskaper du drömmer om, då kommer du få svårt att hitta rätt. Din ekonomi kommer att bli bättre när du balanserar inkomster och utgifter på rätt sätt. Dags att använda papper och penna och göra upp en budget!

 Vågen 23/9-22/10):
Mycket på gång nu i veckan. Du känner kanske att du inte hinner med eller ligger i fas så att säga. En del kanske känner oro och ångest för hur de ska hantera situationen som känns besvärlig. Men korten menar på att det alls inte är så allvarligt som det kanske känns. Ta en paus och gör något roligt några timmar utan tanke på situationen så kommer du tillbaks med större vilja och kan ro det hela i hamn. Har det varit lite tråkigheter på jobbet så kom ihåg att det inte är ditt fel. Lite nya idéer kan ge dig en skjuts framåt. Är du arbetssökande så kanske du nu får en ny idé som gör att du ändrar dig i en viss fråga. I kärlekslivet kan det bli lite konflikt med din partner men om du står på dig och förklarar ärligt så löser det sig. Det kanske måste till lite ovanliga lösningar för den som har problem med ekonomin.

Skorpionen (23/10-21/11):
Inledningen av veckan blir kanske lite kaotisk eller stressig. Men korten visar att du senare i veckan tar tillbaka kontrollen och avslutningen blir precis så harmonisk och fridfull som du önskat. Så andas djupt och låt dig inte gripas av panik, allt löser sig till det bästa. På jobbet ser det positivt ut så där verkar inte finnas något att oroa sig över. Du har styrkan och små hinder eller problem löser du lätt nu. Kärlekslivet ser bra ut rent allmänt den här veckan och ni trivs bra med varandra. Det kan också vara så att du och din partner gör en resa under veckan. Ekonomin ser ut att vara i balans just nu, bara stå fast vid er planerade budget så ser det bra ut.

Skytten (22/11-21/12):
Den här veckan behöver du nog ta intiativ till att saker eller situationer kommer till stånd. Det är ingen mening med att vänta att någon annan ska ta tag i detta för då är risken stor att det inte inträffar så som du önskade. Speciellt viktigt att du använder dig av din kreativa förmåga mot mitten av veckan, du kommer nå framgång med det som du föresätter dig då. På jobbet får du använda din kreativitet och du löser lätt eventuella hinder. Allt faller på plats på ett positivt sätt. Kärlekslivet ser positivt ut just nu men kanske det i slutet av veckan dyker upp något eftersom en annan person lägger sig i på något sätt, men inget allvarligt i alla fall. Ekonomin ser bra ut för tillfället men om du väntar på ett beslut om pengar så kommer det nog inte så fort som du önskat.

 Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske har du det lite extra jobbigt just nu, det kan bero på konsekvensen av något som inträffat tidigare. Försök att få lite tid för dig själv och vila dina tankar så kommer du att orka med mer än du tror. Du kanske måste fatta ett beslut och välja i någon situation och då kommer du att känna dig lugnare sedan. Korten säger att några tagit semester denna veckan och för de som jobbar kan det vara lite hektiskt men inget onormalt ändå. I kärlekslivet får man tillbaka lika mycket som man själv ger annars händer det inget speciellt där. Kanske du behöver jobba lite med din självkänsla. Känns ekonomin bekymmersam för tillfället så behöver du kanske granska dina räkningar så du inte förbisett något. Viktigt att hålla sin budget nu.

 Vattumannen (20/1-18/2):
Veckan kan ge upphov till nya bekantskaper eller vänner. Det kan även innebära att du blir uppvaktad av en yngre man som visar intresse för dig. Det gäller att hålla kontroll över sina känslor och inte kasta sig in i något som kan få konsekvenser för dig själv. Mot slutet av veckan behöver du kanske fatta ett beslut i någon situation och det är viktigt att välja nu. Det blir någon förnyelse eller förändring. Jobbet flyter på, du är omtyckt och duktig i ditt arbete och du har tillfälle att träffa nya människor. Dyker det upp mindre problem tar du lätt kontrollen och löser detta. I kärlekslivet kan du som är singel nu bli uppvaktad av någon som har stort intresse för dig. Den som har en partner kanske nu gör en resa tillsammans eller tar en diskussion om ert förhållande som leder till en ny nivå i er relation. Det gäller nog att hålla lite hårdare om ekonomin så att man inte står helt utan innan nästa lön. Att göra en budget och hålla sig till den är verkligen en god hjälp på vägen.

 Fiskarna (19/2-20/3):
Korten för veckan är endast otroligt positiva!! Det verkar som allt flyter på i ett glädjerus för tillfället. Nästan magiskt med så mycket positivt för allt vad det gäller familj och fester. Det kan till och med vara så att det kommer ett barn till världen under veckan som ger stor lycka. Om det inte gäller dig själv så kan det vara någon släkting eller nära vän. På jobbet är det lika positivt, det kan till och med vara så att du får en befordran, löneförhöjning eller bonus nu. Du är omtyckt och populär bland dina kollegor. Du som söker arbete nu finns goda chanser att få detta enligt korten. Är du singel finns det nu möjligheter att möta en person på en fest som fattar tycke för dig. I relationer ser allt ljust ut nu. Även ekonomin ser stabil ut och det finns kanske utrymme för att unna sig lite extra i veckan.

 

Kram / Pia  

 

Söndagen den 17 december 2017 kl. 16:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.