Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Drakens Orakelkort måndag 18 dec.

Här kommer veckans Drake från Dragon Oraclecards av         Diana Cooper   den magnifika mörkblå galaktiska draken

från den 9:e dimensionen

 

  

DARK BLUE GALACTIC DRAGON (Mörkblå Galaktiska Draken): 9:e dimensionen Hjälper dig att lyssna på ljudet från Universum. Belyser koderna för din utstakade själsväg. Ger dig tillgång till kosmisk visdom och högre tjänster.
Dessa Drakar skimrar med gyllene gnistor av kosmisk visdom, för de åtnjuter ljuset från stjärnor, planeter och konstellationer. När vi är redo berör de oss med det här ljuset och möjliggör för oss att tillhandahålla den upplysta energin och visdomen den består av.


Medan många av oss redan nu har möjlighet att tona in oss på den nionde dimensionen, är det ännu ett storslaget ljus, fyllt av glädje, kärlek och visdom, bortom vår nuvarande fattningsförmåga. De mörkt blå Galaktiska Drakarna kan sända skurar av det här kosmiska sökarljuset genom oss, för att lysa upp de gömda koderna för vår utstakade själsresa, det sju-dimensionella ljuset i vår själ, så att vi kan lyssna till rösten (vibrationen) från Universum. (Kom ihåg att varje människas själ måste vara minst sju-dimensionell för att få tillstånd att inkarneras på Jorden)


 Din själsresa har tagit dig till stjärnorna och bortom dem. De mörkblå Galaktiska Drakarna inviterar dig nu att kommunicera med Universums Mästare, det intergalaktiska rådet, där du kan bidraga med din energi för den mjuka uppstigningen av planeten Jorden. Det är dags att lyssna och tjäna. Fråga den underbara Draken, som har kommit till dig för att tona in dig till det intergalaktiska rådet, där du blir erbjuden äran att få inlämna en begäran till rådet. Bestäm om du vill att din begäran ska gälla för välfärd till djuren eller mänskligheten, eller att assistera för uppstigningen av planeten. Be sedan Draken att ta dig till rådet för att presentera din begäran.
Mörkblå Galaktiska Drakar kommer också att instruera dig under meditation eller när du sover. Detta gör det möjligt för dig att tjäna med en galaktisk kompetens och kommer att stort utvidga dina energifält.

Ha en helt magisk Måndag

Kram / Pia

 

Måndagen den 18 december 2017 kl. 11:09

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.