Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Fullmåne idag o ett kort från Mångudinnan

Har nu lagt upp ett budskap från Månens Gudinna från leken Energy Oracle Cards. Så välkommen till min nya sida att läsa hennes budskap:

http://www.jacytarot.se/438325211/5481206/posting/%C3%A4nglakort-fr%C3%A5n-m%C3%A5ngudinnan

 

 

Ha en fin fullmåne-dag och kväll

Kram / Pia

                           

 

Onsdagen den 31 januari 2018 kl. 10:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Veckans Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-5

Nu finns Horoskopet för 29 jan - 4 feb på min nya hemsida här:  http://www.jacytarot.se/438325211/5474218/posting/horoskop-m-tarotkort-o-turnummer-v-5

 

Välkomna att kika in och ha nu en jättefin vecka alla

                              Kram / Pia

 

Söndagen den 28 januari 2018 kl. 17:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Helgens Änglabudskakp

Idag kommer det ett budskap från Energy Oracle Cards om vilka möjligheter du nu har framför dig.

Se vidare på min sida här:

http://www.jacytarot.se/438325211/5466552/posting/helgens-%C3%A4nglakort

 

 

                                 Ha en fin helg alla

                                         Kram / Pia

 

Fredagen den 26 januari 2018 kl. 10:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Veckans Drake Thor's Röd, Svart o Guldfärgade Drakar

Här kommer nu veckans Drake från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Detta är en av mina absoluta favoriter och en väldigt användbar sådan också. Läs mer på nya sidan här:

http://www.jacytarot.se/438325211/5461390/posting/veckans-drake-onsdag-24-januari

 

                   Ha en underbar vecka allihop

                              Kram / Pia

 

Onsdagen den 24 januari 2018 kl. 11:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Horoskop med Tarotkort 22 - 28 januari

Så var det en ny vecka igen, tiden bara rinner iväg tycker jag. Nu har jag gjort veckans Horoskop med 7 turnummer och ni är välkomna till min sida här:

http://www.jacytarot.se/438325211

 

                  Ha en toppenfin vecka alla

                              Kram / Pia

 

Måndagen den 22 januari 2018 kl. 09:46

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Veckans Drake Onsdag 17 januari

Veckans Drake är den Smaragdgröna Draken, bild och text finns nu på nya sidan här: http://www.jacytarot.se/438325211/5443960/posting/veckans-drake-onsdag-17-januari

 

Ha en fantastisk Onsddag

Kram/ Pia

 

Onsdagen den 17 januari 2018 kl. 11:08

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Nu har jag ny hemsida ...Dagens Änglakort

Nu har jag bestämt att jag stannar på http://jacytarot.123minsida.se/  tills vidare, om jag inte hittar någon bättre. Det blir till och med lite billigare än Zoomin med betalningen och då ingår även ett eget domännamn. Så inom 48 timmar heter min sida bara jacytarot.se (så skönt att slippa långa namn där). När man väl betalat avgiften så får man tillgång till mycket mer (precis som i Zoomin som att lägga in egna bakgrunder mm) så det kändes riktigt bra ändå. Nackdelen är väl att man inte kan ha en massa foton liggande utan där är max. 300 st (kan utökas mot extra kostnad) Men hur som helst blir en sida väldigt tung att öppna ju mer foton man har eller hur? Så jag sparar alltid en kopia på bilder jag lägger ut i en mapp på datorn så kan man ju ta bort äldre foton efter hand från hemsidan. En sak till är att om man lägger upp en banner på sin sida där de som vill prova på 123minsida.se, kan klicka sig in, och sen blir kvar som betalande, får jag då gratis 3 månaders abonnemang för varje som använt den funktionen. Men det är ju frivilligt förstås.

Har lagt ut Dagens Änglakort på min nya sida så jag hoppas ni vill kika in en sväng

http://jacytarot.123minsida.se/

 

                   Ha en underbar dag alla

                         Kram / Pia

 

Tisdagen den 16 januari 2018 kl. 14:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Har testat denna webplatsen

Lätt blir det inte att hitta någon ny plattform för hemsidan men får ju testa lite olika. Nu har jag precis gjort ett test här: http://jacytarot.123minsida.se/  finns rätt mycket färgteman att välja på där men har inte fått till det helt ännu. Letar nog vidare ett tag till.

Ha de gott

Kram / Pia

 

Måndagen den 15 januari 2018 kl. 11:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Horoskop med Tarotkort 15 jan - 21 jan

Ja, nu känns det inget vidare när Zoomin kommer att stänga ner till sommaren. Blir svårt att hitta något lika lättanvänt som Zoomin, där man kan ha album och undersidor mm. Men får söka runt och se vad som finns.

Här kommer i alla fall veckans Horoskop med 7 st Turnummer....

 

Väduren (21/3-19/4):
Korten visar på en lite "låg" vecka. Kanske känner du inte den uppskattning du tycker du förtjänar eller har en känsla av att ingenting nytt händer utan allt rullar på i gamla hjulspår. Ta dig en funderare på vad du själv kan göra åt situationen, det är inte alltid andras fel att saker o ting är som de är.
Jobb: Om du söker jobb så känner du ingen inspiration för att söka just nu. Försök hitta din motivation igen genom att meditera i lugn och ro. Du som har jobb får försöka stå ut den här veckan, det kommer bättre dagar framöver.
I kärlek får du kanske nu en känsla av att gräset är grönare på andra sidan. Men det mesta beror nog på att din självkänsla inte är på topp just nu. Pigga upp dig med något du tycker är roligt och stärk dig själv.
Ekonomin är väl inte den bästa just nu, men att strunta i den löser inga problem, så sätt dig ner och gå igenom dina kommande utbetalningar och gör upp en plan för dessa, så känns det lättare sen.
Turnummer: 5-7-10-15-16-17-27

 

Oxen (20/4-20/5) :
För Oxens barn blir det nu förhoppningsvis en riktigt givande och intressant vecka. Du känner dig nöjd och tillfreds med det mesta nu. Kanske har något du arbetat ett tag med nu färdigställts och du kan vila ut från detta. Det kan också vara så att du nu gör upp nya planer för framtiden.
Jobb: På jobbet ser det mesta positivt ut och du kanske till och med får någon form av befordran. Är du missnöjd med arbetet kanske du nu ser dig om efter något nytt arbetsområde.
Kärlek: Din partner och du gör nu kanske upp nya planer för framtiden. Annars ser det lugnt och fridfullt ut på den fronten.
Ekonomi: Kanske hittar du nu nya områden där du kan utöka din ekonomi. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser för möjligheter finns tillgängliga.
Turnummer: 2-4-7-10-13-25-26

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Har du haft problem med någon auktoritet sista tiden. Någon i högre position som verkar ha viljat hindra dig från att gå vidare, så kommer detta att lösa sig under veckan. Du når den framgång som du strävar efter och allt ser ljust ut framöver. Det kan också betyda en större förändring i ditt liv eller en efterlängtad resa eller flytt.
Jobb: Är du inte helt nöjd med din arbetssituation finns goda möjligheter den här veckan att förhandla dig till bättre villkor. Du kommer att lyckas på arbetet.
Kärlekslivet kunde nog inte vara bättre än vad det är/blir just nu. Låt ingen hindra dig från att träffa den som känns rätt för dig.
Ekonomi: Det kan hända att viss myndighet har lite synpunkter på din ekonomi nu, men har du bara ordning på dina papper och koll på inkomster o utgifter så löser det hela sig galant.
Turnummer: 1-8-11-21-23-24-34

 

Kräftan (22/6-22/7):
Den här veckan verkar lovande för oväntade möten. Kanske en kär vän sen förr eller en ny person som du attraheras av. Ni känner i alla fall stor gemenskap. Det kan dock finnas någon i omgivningen som vill lägga sig i dina förehavanden, men låt inget hindra dig från att gå den väg du känner för.
Jobb: Du verkar ha en bra relation till en chef eller arbetskollega. Den här veckan ser lovande ut om du vill förhandla om andra arbetsuppgifter, tider eller löner, inget att förlora det är bara att försöka.
Kärlek: Ett speciellt möte är inte omöjligt den här veckan. Kan vara något som djupnar i en mer hållbar relation.
Ekonomi: Kanske är det nu rätt tid att ta tag i ekonomin. Eventuellt rådgivning eller hjälp på vägen av någon du litar på.
Turnummer: 5- 8-9-13-20-27-29

 

Lejonet (23/7-22/8):
Den här veckan kanske du bör se upp för oärliga människor. Allting är inte alltid vad det ser ut att vara. Så lite eftertanke i lugn och ro innan du fattar några beslut den här veckan. Du kan känna dig lite trött just nu, men bara ta det lugnt så kommer din gnista tillbaka snart.
Jobb: Känns kanske lite trögt på jobbet, men det är en period som kommer då och då, och du vet ju att allt kommer att bli bättre längre fram.
Kärlek: Relationer påverkas också denna vecka av lite oärlighet och manipulation. Men ta inte allting alltför allvarligt, sådana här perioder dyker ju upp ibland och är ganska snart borta med vinden.
Ekonomi: Kanske har du just nu lite hemliga planer på hur du ska kunna förbättra din ekonomi. Men som korten nu varnar för så se upp för bedragare som inte har rent mjöl i påsen.
Turnummer: 6-8-16-19-21-23-28

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Trygghet är på väg säger korten! Det kan gälla pengar, ett arv eller några materiella tillgångar. Tänk dock på att livet inte bör begränsas av de materiella tingen. Du är så mycket mer än det du äger! Det kan också innebära att du nu börjar ägna dig åt studier eller en ny yrkeskarriär. Du har nu alla möjligheter att lyckas på den vägen.
Jobb: Om du känner att ditt jobb är detsamma som din inkomst och inte mycket mer, kan det nu vara dags att se sig om efter något nytt som mer tillfredsställer din kreativa sida.
Kärlek: Lite förändringar i kärleksrelationer torde vara något att titta närmare på den här veckan. Kanske har ni stagnerat i era invanda rutiner och det mesta känns trist. Försök hitta på något roligt tillsammans, det går om bara viljan finns.
Ekonomi: Slappna av lite vad det gäller ekonomin, pengarna försvinner inte av sig självt. Du verkar ha stenkoll på ekonomin just nu och är lite väl överdrivet snål i andras ögon.
Turnummer: 4-10-11-14-15-18-23

 

Vågen 23/9-22/10):
Har du lite hemligheter för dig, bör du se upp den här veckan då det finns stor risk att dessa avslöjas. Bättre att förekomma än att förekommas, så ta tjuren vid hornen och tala ut med dem som dina hemligheter berör.
Jobb: Någon kanske visar avundsjuka eller missunnsamhet mot dig på jobbet. Kan endast lösas genom att tala klarspråk med personen och reda ut vad som nog ändå bara är ett missförstånd.
Kärlek: Kanske uppstår det lite rivalitet i kärlekslivet, men tänk dig för innan du tar på dig skulden för något som egentligen inte är ditt fel.
Ekonomi: Här behöver du använda dig av din intuition för att få rätsida på situationen. Se upp så ingen försöker lura på dig något som du instinktivt känner är fel.
Turnummer: 3-7-10-13-14-19-32

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Nu är det dags att ta sig själv i kragen! Har du känt dig missbelåten över någon situation den senaste tiden så är det nu tid att göra något åt saken. Inget blir bättre av att gå omkring med negativa tankar. Ut i naturen och promenera i stillhet och låt ditt sinne renas från allt negativt. Du kanske kommer på att det finns en kvinna i din närhet som du kan tala ut med och som hjälper dig att komma på andra tankar.
Jobb: Kanske är det jobbet som känns beklämmande och du inte har någon inspiration där. Då kanske den här kvinnan finns på din arbetsplats och hon kan hjälpa dig komma över den här svackan.
Kärlek: Relationer är väl inte på topp den här veckan. Kanske har något hänt som du ger dig själv skulden för. Du behöver då verkligen stärka din självkänsla och försöka se allt ur ett nytt perspektiv.
Ekonomi: Kanske känner du dig blåst på pengar just nu. Något var inte alls så som det visades för dig och du känner dig missnöjd. Det finns hjälp på nära håll så sök dig till en person du verkligen litar på för råd.
Turnummer: 1-5-7-11-22-23-29

 

Skytten (22/11-21/12):
Efter en lite knackig inledning på veckan verkar det nu som om allting kommer att gå din väg! Du har alla möjligheter att nå framgång inom vad du än föresätter dig. Gamla oförätter blir som bortblåsta och du kommer nu att se klart på din väg framåt. Du kommer att känna respekt från din omgivning.
Jobb: På jobbet kan du nu njuta av en del framgångar. Du är populär bland dina arbetskollegor nu.
Kärlek: En tid av lycka väntar inom kärleksområdet. Du sprider ljus och vitalitet omkring dig.
Ekonomi: Du behöver lita på din intuition i ekonomiska frågor. Annars verkar ekonomin bättre nu än vad du förväntat dig.
Turnummer: 3-7-13-14-17-19-21

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Det kan tyckas bli en helt fantastisk vecka, då allt går precis så som du vill. Men en liten varning finns det med bland korten. Se upp så ingen försöker manipulera dig och föra dig bakom ljuset. Så om något verkar alltför bra för att vara sant bör du dra öronen åt dig. I övrigt en mycket positiv vecka.
Jobb: På jobbet är du omtyckt av dina kollegor och allt ser onekligen bra ut. Men som sagt, se upp så du inte blir förd bakom ljuset.
Kärlek: På kärleksfronten ser det ut som du har många beundrare och du sprider glädje och vitalitet runt dig. Om din partner nu verkar lite tillbakadragen och inte riktigt sig själv, bör du tala ut med denna och inte låta saker bara rulla på.
Ekonomi: Lite sunt förnuft kan behövas vad det angår din ekonomi. Det kanske ser bättre ut än det verkligen är, så att noga kontrollera utgifter mot inkomster får dig att se klart i den här situationen.
Turnummer: 3-8-10-15-16-19-26

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Lite prövningar kanske du får utstå den här veckan. Du behöver kanske ta dig en funderare på vad det egentligen är du vill. Att ta sig lite egen tid och bara koppla av utan att känna krav på en massa måsten, kan få dig att se lite klarare på saker och ting. Du har alla svaren inom dig det gäller bara att hitta dem.
Jobb: En något kämpig vecka på jobbet, när du kanske undrar ibland över om det är det här du vill fortsätta med. Det känns monotont och enformigt vissa dagar, men allt kommer att bli bättre framöver.
Ekonomi: Du löser din ekonomi efter eget huvud och hittar egna lösningar. Det blir en tid av väntan på att allt ska falla på plats, men bättre tider kommer fast kanske inte så fort som du önskar.
Turnummer: 6-7-9-10-11-27-29

 

Fiskarna (19/2-20/3):
En mycket bra vecka väntar för de som är födda i Fiskarnas tecken. Allt är positivt och du känner dig på ett sprudlande humör. Det kan hända att du nu känner dig inspirerad att börja studera, gå med i en hobbykurs eller liknande. Allt talar för att du kommer att nå framgång inom något specifikt område som du är intresserad av.
Jobb: På jobbet verkar det inte finnas något att oroa sig över. Allt flyter på i en positiv anda. Kanske är du på gång med en ny yrkeskarriär och där ser allt ut att gå framåt för dig.
Kärlek: En bra period rent allmänt i kärleksrelationer. Om du är singel så är det kanske inte helt rätt tid att fatta några beslut om relationer den här veckan.
Ekonomi: Ekonomin ser ganska bra ut för tillfället och det finns möjlighet till att göra små vinster den här veckan.
Turnummer: 4-7-11-12-15-22-25

Ha en fin vecka alla

Kram / Pia

 

Söndagen den 14 januari 2018 kl. 17:44

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Drakens Orakelkort Onsdag 10 januari

Här kommer veckans Orakelkort från Dragon Oracle Cards av Diana Cooper. Översatt till svenska efter bästa förmåga. Tycker att dessa kort är helt magiska i sina budskap så varsågoda ..... 

 

 

EARTH AND AIR DRAGON (Jord och Luft Drake) 4:e dimensionen
Representerar en perfekt balans mellan Himmel och Jord.

Den fjärde dimensionens bruna och blå, Jord och Luft Drakar andas livskraft, hopp och vitalitet till våra önskningar och drömmar, medan de möjliggör för oss att grunda dem. De ser till att vi kommer i balans och harmoni så att våra visioner kan manifesteras i fysisk verklighet. För att göra detta, behöver vi först föreställa oss vårt "slott" i luften och sedan grunda det ordentligt i marken. Dessa underara Drakar hjälper oss med denna process.

 

Det här kortet indikerar att det är dags att klargöra dina önskningar och intentioner. Fråga de brun-blå Jord och Luft Drakarna om de kan belysa dina visioner. Be dem sedan att hjälpa dig att använda all den kraft som behövs för att föra dessa visioner in i den fysiska verkligheten. Detta kommer att fylla ditt liv med mer energi.
Dessa Drakar erbjuder dig också assistans i att höja dig över dina utmaningar medan du fortfarande är grundad i Jordens underbara vibration. De låter dig hitta den perfekta balansen så att ditt liv kan flöda behagligt och med lätthet. Så kalla på dem nu och be dem hjälpa dig att förstå syftet med dina livs "läxor" och att se det högsta bästa i alla människor och situationer. När du ser dina "läxor" presenteras för dig på din uppstigna livsväg så ser du allt ur ett nytt perspektiv, och ditt liv blir uppfyllt av glädje och meningsfullhet.
Låt Luft och Jord Drakarna andas sin livskraft in i vart och ett av dina 12 Chakran och försätta dig i balans och harmoni. Koppla av när de gör detta och du kommer att få en ny känsla av lugn och jämvikt när du fortsätter din livsväg.

 

Ha en helt fantastisk onsdag

Kram / Pia

 

Onsdagen den 10 januari 2018 kl. 13:33

Taggar: , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Horoskop med Tarotkort + turnummer

Här kommer ett mindre horoskop för den här veckan eftersom de oinbjudna bacillerna gör allt för att hålla ner mig i kudden, men tji fick dom he..he. Har använt Livscykelkorten med Änglasvar och 7 st turnummer.

                                           

         

 Väduren (21/3-19/4):
Är du den som tycker att "allt var bättre förr"? Öppna då ögonen och se på allt det vackra som nu finns omkring dig. Uppskatta och vårda det du har nu och gräm dig inte över det som en gång varit. Det som gäller är idag och din framtid. Tillåt inte gamla känslor att styra dig längre för de gör dig bara deprimerad och du ser inte vad som finns omkring dig. Ta ansvar för dina känslor och skyll inte på någon/något annat. Din nutid och framtid kommer att bli så mycket vackrare för dig när du släppt det gamla.
Kortet från Änglasvar säger: "Förlåtelse" !!!
Turnummer: 9-13-16-17-20-27-30

 

Oxen (20/4-20/5) :
Nu är det dags att kliva fram i rampljuset! Göm dig inte längre bakom en fasad utan visa öppet vad det är du vill ha. Se omvärlden så som den verkligen är och acceptera bara sånt som tillför dig något gott, det övriga är det dags att säga ifrån om. Det är så lätt att ta till beteenden som trubbar ner din egen självkänsla om du inte står upp och säger ifrån. Du har allt att vinna på detta och du kommer att känna en stor befrielse efteråt.
Kortet från Änglasvar säger: "Tänk om" !!!
Turnummer: 6-7-10-20-24-28-30

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Du har nu påbörjat eller kommer att påbörja något nytt! Det kan gälla ett nytt arbete, ett nytt hem, eller något annat som tryggar din framtid. Var öppen för nya idéer och information som kan komma i din väg. Just nu är framgångens vindar med dig och du har alla möjligheter att kunna förändra eller förbättra din livssituation. Tro på dig själv och tveka inte att inspireras till handling.
Kortet från Änglasvar säger: "Framgång" !!!
Turnummer: 3-8-19-22-26-28-30

 

Kräftan (22/6-22/7):
Det är förändringarnas vindar som blåser över Kräftanfödda just nu! Du är ambitiös, flexibel och anpassningsbar till nya och/eller påbörjade situationer. Så tveka inte utan fortsätt framåt så som du har planerat. Du kanske tvekar därför att du försökt med detta tidigare, men det var då, nu är det idag och framåt som gäller. Har du nyligen börjat med någon typ av träning eller motion så är det alldeles utmärkt att utöka och kanske göra någon förändring till det bättre där.
Kortet från Änglasvar säger: "Släpp taget om sånt som inte gagnar dig längre" !!!
Turnummer: 5-9-10-13-18-21-33

 

Lejonet (23/7-22/8):
Något nytt är på gång den här veckan! Du måste lita på dig själv nu och inte tveka om den situation som dyker upp. Det kan vara kärleksrelation eller något som du själv skapar, utför eller genomgår. Var inte rädd för att våga ta lite risker i det här sammanhanget. Ha tillit till dig själv och låt omvärlden se vem du verkligen är, ge av dig själv från djupet av ditt hjärta.
Kortet från Änglasvar säger: "Lyssna på din intuition" !!!
Turnummer: 8-9-10-12-19-26-27

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Den här veckan kommer du kanse att stå i valet och kvalet mellan 2 personer, situationer eller gåvor. Lyssna bara till ditt inre och ditt hjärtas röst så blir allt så perfekt som du önskat. Det kan nu också vara den tiden då du möter din stora kärlek. Amors pilar surrar runt omkring ditt tecken och om du bara agerar med öppenhet och sann kommunikation så har du allt att vinna, och du kan njuta av allt som livet erbjuder dig nu.
Kortet från Änglasvar säger: "Du är redo" !!!
Turnummer: 5-7-11-12-13-15-20

 

Vågen 23/9-22/10):
Det är dags att förverkliga dina kreativa projekt och drömmar nu! Du har massor av talang men kanske har modet sviktat när det väl gäller? Var öppen och nyfiken på livet och tveka inte att kasta dig in i situationer som du verkligen har en passion för. Bara du litar till dig själv så öppnar sig en värld av helt nya äventyr, bry dig inte om vad andra tycker. En resa finns i horisonten, så det blir kanske planering av en sådan nu eller är den på gång. Låt ingen hindra dig i det du föresätter dig.
Kortet från Änglasvar säger: "Var påstridig i det du tror på"
Turnummer: 1-8-10-21-26-27-31

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Kanske är det en situation som just nu ser helt hopplös ut, men var inte orolig det finns en lösning! Du behöver bara se den här situationen ur ett annat perspektiv och det är då inte fel att tala med någon som du litar på om den här situationen. Kom ihåg att det inte är "att ha rätt" som är det viktiga, utan att allt löser sig så du får en inre frid. Lite meditation i avskildhet kan också hjälpa dig att belysa frågan på ett nytt sätt.
Kortet från Änglasvar säger: "Välj en ny riktning" !!!
Turnummer: 8-11-16-17-25-28-31

 

Skytten (22/11-21/12):
Du behöver kanske bli lite mer medveten om vad som pågår runt omkring dig nu! Tänk igenom saken innan du ingriper så inte någon annan känner sig kränkt eller skadad av dina handlingar. Du behöver kanske tänka på att frigöra dig från något gammalt tillbaka eller något beteendemönster. Du kommer att känna dig friare och lättare till sinnes när du väl slängt dessa orosmoment i "soptunnan". Det är kanske inte lika lätt som att trycka på "delete-knappen" men om du verkligen kämpar kommer du att lyckas till hundra procent!
Kortet från Änglasvar säger: "Dags att agera" !!!
Turnummer: 5-10-14-15-21-25-32

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Någon kan behöva din hjälp den här veckan, troligtvis en yngre man eller barn. Du vet vad du behöver göra och kommer att lösa det här alldeles utmärkt. Just nu kan du vara inne i en period av sökande. kanske efter någon att tala med som delar ditt intresse just nu eller någon mer känslomässig relation. Även om det kanske verkar lite besvärligt och jobbigt så kommer du att hitta det du söker om du verkligen anstränger dig. Glöm för all del inte bort att unna dig lite roligt nu, det har du förtjänat.
Kortet från Änglasvar säger: "Stora positiva förändringar" !!!
Turnummer: 14-16-19-23-24-26-33

Vattumannen (20/1-18/2):
Ta dig lite tid för dig själv ett tag för att bara vara, eller meditera och finna din inre livsväg. Du kanske upptäcker något nytt som du vill lära dig, som yoga, qigong eller liknande. Var nyfiken på nya impulser som dyker upp inom dig. Det här verkar vara en tid för att fördjupa sitt inre medvetande för att sen kunna se omgivningen på ett mer upplyst sätt. Du kan få kontakt med någon som hjälper dig vidare på din väg mot önskat resultat.
Kortet från Änglasvar säger: "Överflöd kommer till dig" !!!
Turnummer: 5-6-8-10-16-20-33

 

Fiskarna (19/2-20/3):
En situation eller ett projekt som du håller på med är det nu dags att avsluta och förverkliga dina drömmar! Du har talang och förmågor och allt du har åstadkommit är nu ditt att göra vad du vill med. Är du osäker på vad, så skriv ner alla dina förmågor och talanger på ett papper och se vad du kan åstadkomma med detta. Det finns hjälp att få om du känner att du behöver råd för att komma vidare.
Kortet från Änglasvar säger: "Hjälpsamma människor" !!!
Turnummer: 6-9-10-14-15-24-27

 

Ha de fint

Kram / Pia

 

Måndagen den 8 januari 2018 kl. 11:39

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Drakens Orakelkort Onsdag 3 januari

Här kommer veckans Drake från Dragon Oraclecards av Diana Cooper. Har översatt till svenska så gott jag kan.

  

DUSKY PINK DRAGON FROM ANDROMEDA (Dunkelt Rosa Drake från Andromeda) 7:e dimensionen.
Alla stjärnorna i Andromedas konstellation innesluter en underbar kärlek och acceptans bortom vår nuvarande förståelse. De 7 dimensionella Dunkelt Rosa Drakarna från Andromeda bär på vibrationen av enastående kärlek. Om vi är redo för dess ljus, cirkulerar de omkring oss och när de fyller den här speciella energin in i våra chakran, blir vår aura upplyst med ett härligt rosa ljus. Detta möjliggör för oss att sprida kärlek och ljus i många olika frekvenser och transformera de människor vi möter utan att de ens märker det.
När du mottager detta kort indikerar det på att du är redo för högre kärlek. De Dunkelt Rosa Drakarna från Andromeda föreslår att det är dags för dig att bära detta strålande ljus i alla dina andliga energi centra. Vidrör din Stjärnport, själsstjärna, kron, tredje ögat, hals, hjärta, solar plexus, navel, sakral, bas och jord stjärnans chakran i tur och ordning medan du andas in Dunkelt Rosa och affirmerar ' Jag accepterar och utstrålar högre kärlek'. När du gör så känn hur dessa Drakar andas rosa in i alla dina chakran. Du blir då en flamma av obeskrivlig kärlek. Var medveten om att du nu har kraften att vidröra alla du möter med flamman av andlig kärlek. När du arbetar med de Dunkelt Rosa Drakarna från Andromeda, så kan du göra en stor skillnad i uppstigningen av vår planet

 

Ha en fantastisk dag

Kram / Pia     

 

Onsdagen den 3 januari 2018 kl. 11:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Nostradamus Tarotkort

Har väl inte hunnit sätta mig in i den nya tarotleken som heter The lost tarot of Nostradamus. Visst kan man väl använda den här leken som en vanlig tarotlek men jag tycker nog att jag vill använda den lite mer som en förutsägelse för vad som kan komma att ske i världen just nu, och vad vi själva kan bidraga med för att dämpa eventuella olycksprofetior från Nostradamus själv, eller påskynda sådant som är till gagn för mänskligheten. Eftersom leken är ny för mig, så har jag inte fördjupat mig i korten ännu, därför visar jag nu ett kort ur leken och en del av den beskrivning som står i boken som hör till.

Idag drog jag kortet Justice (Rättvisan) som här symboliseras av en munk med en skära i ena handen och en blomma i den andra. Under blomman finns ett avhugget ben.....(usch ja) !

 

 Till varje kort finns det en Vers som Nostradamus ska ha skrivit och vilken "syn" det har givit honom. (Det sägs ju att han fick sina visioner genom att försjunka i någon form av trans medan han tittade i en skål med vatten där framtida händelser visade sig för honom).

  

Till just detta kort finns en framtidsvision om en Ny Värld som inträffar först i det 23:e århundradet. Så då har vi ett par hundra år kvar dit.

 

Beskrivning till kortet:

Här representeras kortet av en Munk, som står i en framträdande ställning med en skära i ena handen och en blomma i den andra. Symbolismen är glasklar: rättvisa tilldelas opartiskt, utefter det liv som levs; blomman kan skäras itu när som helst. Kanske tänkte Nostradamus på det berömda bibliska citatet rörande liljorna på fältet - "Hur de växer; de jobbar inte. inte heller spinner de" - som en metafor för ett gott och enkelt liv, som levs under den opartiska lagen om rättvisa.

Rättvisan bär ingen ögonbindel och ser in i djupet av våra hjärtan, och uppmanar oss till detsamma. Det krävs av oss att vi är ärliga inför oss själva och våra uppgifter; att vi bekräftar sanningen med våra liv och handlar i enlighet med detta. Bara genom att följa detta recept kan sanningen komma fram. Med andra ord, om vi lever med en avsikt att se sanningen i allt, så är det sanningen vi ser; men om vi lever med en känsla av fördom; kommer vi att se allt utifrån detta ljus och förblir utan balans.

                                    *********************************

Gör gärna en egen tolkning av kortet och vad det säger just dig.

Hälsar 2018 välkommen och önskar oss alla ett år i kärlek och omtänksamhet o positivt tänkande

Kram / Pia

 

 

Måndagen den 1 januari 2018 kl. 11:17

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.