Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alla inlägg med taggen 'Dragon Oraclecards'

Drakens Orakelkort måndag 18 dec.

Här kommer veckans Drake från Dragon Oraclecards av         Diana Cooper   den magnifika mörkblå galaktiska draken

från den 9:e dimensionen

 

  

DARK BLUE GALACTIC DRAGON (Mörkblå Galaktiska Draken): 9:e dimensionen Hjälper dig att lyssna på ljudet från Universum. Belyser koderna för din utstakade själsväg. Ger dig tillgång till kosmisk visdom och högre tjänster.
Dessa Drakar skimrar med gyllene gnistor av kosmisk visdom, för de åtnjuter ljuset från stjärnor, planeter och konstellationer. När vi är redo berör de oss med det här ljuset och möjliggör för oss att tillhandahålla den upplysta energin och visdomen den består av.


Medan många av oss redan nu har möjlighet att tona in oss på den nionde dimensionen, är det ännu ett storslaget ljus, fyllt av glädje, kärlek och visdom, bortom vår nuvarande fattningsförmåga. De mörkt blå Galaktiska Drakarna kan sända skurar av det här kosmiska sökarljuset genom oss, för att lysa upp de gömda koderna för vår utstakade själsresa, det sju-dimensionella ljuset i vår själ, så att vi kan lyssna till rösten (vibrationen) från Universum. (Kom ihåg att varje människas själ måste vara minst sju-dimensionell för att få tillstånd att inkarneras på Jorden)


 Din själsresa har tagit dig till stjärnorna och bortom dem. De mörkblå Galaktiska Drakarna inviterar dig nu att kommunicera med Universums Mästare, det intergalaktiska rådet, där du kan bidraga med din energi för den mjuka uppstigningen av planeten Jorden. Det är dags att lyssna och tjäna. Fråga den underbara Draken, som har kommit till dig för att tona in dig till det intergalaktiska rådet, där du blir erbjuden äran att få inlämna en begäran till rådet. Bestäm om du vill att din begäran ska gälla för välfärd till djuren eller mänskligheten, eller att assistera för uppstigningen av planeten. Be sedan Draken att ta dig till rådet för att presentera din begäran.
Mörkblå Galaktiska Drakar kommer också att instruera dig under meditation eller när du sover. Detta gör det möjligt för dig att tjäna med en galaktisk kompetens och kommer att stort utvidga dina energifält.

Ha en helt magisk Måndag

Kram / Pia

 

Måndagen den 18 december 2017 kl. 11:09

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Drakens Orakelkort Måndag 20 nov.

(Den här veckan blev det inget horoskop eftersom jag klantade mig och raderade allt jag jobbat ihop igår, men det kommer nytt till nästa vecka och lägger in några dagens tarotkort o änglakort under veckan istället).

Här kommer i alla fall veckans Drake från Diana Coopers Dragon Oraclecards, som jag översatt från engelskan, och här den ljuvligt vackra vita Draken, Och passar utmärkt idag när snön ligger vit utanför knuten!

 

 

PURE WHITE DRAGON FROM ORION (Helt vita Draken från Orion): 7:e dimensionen. Transformerar din kunskap om uppstigning till ren visdom. Bearbetar det du vet. Agerar med sanning och ärlighet. Låter dina vingar av ljus växa och expandera.

Orion är visdomens planet - förmågan att ta till oss kunskap genom den vänstra hjärnhalvan och använda den på ett glädjefullt sätt för det högsta bästa av allt. Varelser från många stjärnsystem tar sin kännedom till Orion för att fråga hur de ska använda denna med vishet. Alla varelser från Orion, inklusive de sju-dimensionella Helt Vita Drakarna, bär på ett speciellt ljus i sin själ. Den vita färgen indikerar renhet, klarhet och avancerad upplysning.

                                ***************

En Helt Vit Drake från Orion har kommit till dig idag för att utforska vad du vet med upplysta ögon. Bearbeta någon information som du jobbar med genom din högra hjärnhalva för att upptäcka hur du kan använda detta för det högsta bästa. De hög-frekventa Drakarna från Orion kommer att vara med dig och hjälpa dig med denna process. De kommer att tillåta dig att öka din själsliga tillväxt och utvidga dina vingar av ljus.
När du har vitt i din aura, kommer människor att lita på och respektera dig. Kortet ropar till dig att tala sanning, agera med värdighet och vara totalt ärlig i alla dina affärer.

Ha en fin Måndag

Kram / Pia

 

 

 

Måndagen den 20 november 2017 kl. 10:43

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.