Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alla inlägg med taggen 'Dragon Oracle Cards'

Dagens Orakelkort med Drakar

Visst är väl detta ett härligt kort från Dragon Oracle Cards Den här solskensgula draken på bilden som omfamnar skogens alla djur tycker jag är helt underbart. Vad kortet står för kan ni läsa här:

 Hjälper dig till att hjälpa djur, hela, respektera och förstå dem.
Vi delar vår planet med ett stort och varierat antal djur, som alla är på en själslig resa, precis som vi. Liksom vi, kommer djuren från en myriad av stjärnor och planeter. De har alla inkarnerats till jorden för att få erfarenhet, lära och lära ut och att tjäna.
Vår uppgift som människor är att samarbeta, se efter och lära oss av djurens värld.
Den femte-dimensionens Solskensgula Drakar arbetar med Ärkeängel Fhelyai, som är djurens beskyddare. De sänder strålar av solskensgult ljus in i aurorna på dem som älskar och respekterar djur och hjälper dem med healing till alla djurarter. De arbetar för närvarande flitigt med att öppna hjärtat på dem som behöver förståelse för hur man behandlar djur med respekt. De låter också djuren få bada i det solskensgula ljuset (vibrationen) för att lugna och heala dem så de kan fullfölja sin själs resa.
 Det här kortet inbjuder dig till att öppna upp din aura och tillåta Solskensgula Drakar att sprida sitt ljus i dig som innehåller de nycklar och koder för att du ska förstå, på en djupgående nivå, alla djur på vår planet. Sänd sedan Draken vidare till alla de personer som behöver förbättra sin relation till djuren. Visualisera hur du ser hur dessa personers sinnen och hjärtan skiner underbart gult när de utvidgar sitt perspektiv och ser djuren för vad de verkligen är. Det är också viktigt att visualisera alla världens djur och se hur de blir träffade av Solskensgula Drakars ljus som inger dem hopp. Var en solskensgul bro som dessa Drakar kan färdas på för att hjälpa djur överallt. Du kommer då att uppnå god karma när du assisterar dina medarbetare.

Kram / Pia

 

 

Fredagen den 20 oktober 2017 kl. 12:47

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Drakens Oracelkort

Har precis fått en ny lek, Dragon Oracle Cards, som jag tycker har väldigt bra budskap till oss alla här på jorden. Enligt skaparen av denna lek, Diana Cooper, så finns drakar med oss nu mer än någonsin. Vi är ju på väg mot nya högre dimensioner i vårt tänkesätt och sätt att vara i medmänsklighet och att ta tillvara den planet vi lever på. Drakar finns i det fördolda och sen 2012, när antalet drakar ökade markant, sägs det att det finns olika typer av drakar som finns här för att hjälpa oss inse vad vi behöver göra eller tänka för att gå vidare till nästa dimension. Presenterar här huvudbudskapet för den Gröna Draken:

The Green Dragon

Den ljusgröna draken, som tillhör den femte dimensionen, vill hjälpa till att anpassa oss till naturens hemligheter, och där även finna svaren på våra funderingar.

Den Femte dimensionens Gröna Drakar berör våra psykiska centra och hjälper oss att tona in på den heliga geometrin i trädets stam, blommans kronblad, snigelns skal och överallt i vår underbara natur. Där finns nycklarna och koderna som låter oss tona in på vårt gudomliga väsen. När vi är helt anpassade till vår fem-dimensionella ritning, blir vi automatiskt fullvärdiga och healade.

Om du kan, så gå ut i naturen och hitta en rofylld vacker plats och sätt dig där i tystnad. Kalla sedan på en Grön Drake och be den att guida dig till att finna svaret på det du undrar över eller att den ger dig information om vad du behöver veta om din livsplan. Kanske märker du direkt att något händer eller så lagras det omedvetet hos dig. Du kan då också känna dig manad att gå till någon speciell plats, följ då den instinkten, håll ögon och öron öppna för svaret kan komma genom ett träd, en fågel, insekt, ett djur eller något annat i omgivningen. Din gröna drake kommer att följa med dig och styra dig till svaret du behöver. Detta kräver stor tillit från dig och förståelse för att den gudomliga planen är perfekt.
Kortet föreslår också att du vistas mer ute i naturen.

Ha en fin dag

Kram / Pia

 

 

Torsdagen den 12 oktober 2017 kl. 11:54

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

stjärntecken horoskop turnummer ÄnglaTarot Kristall Ärkeänglarna Citrin kristaller Dragon Oracle Cards Circle of Life fullmåne budskap tarotkort Änglaterapi Daglig Vägledning healing meditera Änglatarotkort draken Energy Oracle Cards YIN drakar femte dimensionen Gröna Draken Ariel

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2017

 Oktober 2017

 September 2017

 Augusti 2017

 Juli 2017

 Juni 2017

 Maj 2017

 April 2017

 Mars 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.