Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alla inlägg med taggen 'Energy Oracle Cards'

Dagens Energikort "Resa"

Dagens energikort från Energy Oracle Cards

 

 

 

 

Rörelse, omlokalisering, resa
Packa dina väskor! Journey kortet förutsäger en kommande resa eller ett ombyte från där du nu befinner dig. Det kan vara så enkelt som semester, reträtt eller till och med en arbetsrelaterad resa. Detta kort kan också signalera ett byte av bostad eller omfördelning på arbetet. Planerna bör gå utan problem. Var ändå uppmärksam på din motivation och medveten om det logiska i detta. Hela livet är en resa och det här kortet talar om att du har några spännande och inspirerande äventyr framför dig.

 

Och det här kortet stämmer mycket bra just idag tycker jag eftersom solen idag går in i Skyttens tecken, som ju är symbolen för frihet, äventyr och nya insikter! Så sätt igång att planera om du inte redan bestämt något...

 

AFFIRMATION " Jag drar till mig underbara nya äventyr. Mitt liv är en välsignelse, som tar mig till nya platser både inom mig själv och ut i världen".

Ha en underbar Onsdag

Kram / Pia

 

Onsdagen den 22 november 2017 kl. 11:28

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Dagens Orakelkort ..energi

Här kommer ett kort från Energy Oracle Cards som när det dras rättvänt handlar om vår YIN-energi (feminin, mjuk energi)

Det här kortet representerar energin i våra livscykler och kanske kan detta hjälpa dig att identifiera de speciella energier som rör sig in och ut i ditt liv. Här representerar kortet en Yin cykel där de flesta av händelserna verkar ske under ytan. Det här är en tid av stor mottaglighet, intuition och mognad. Yttre omständigheter kanske nu pushar dig att gå med i, och undersöka en aktivitet. Det är nu en speciellt bra tid för att komplettera, så kolla upp olika alternativ. Yin cykelns energi vill nog få dig lite mer passiv, mjuk och reflekterande, så öppna upp för dessa sidor av din personlighet. Så att bara vara är just nu bättre än att agera.

 

AFFIRMATION "Jag är öppen för att förstå den cykel som jag befinner mig i, och jag är villig att använda mig av den här energin på bästa sätt. Allt som behövs finns redan inom mig själv".

 

Ha en mjuk och rofylld Onsdag

Kram / Pia

 

Onsdagen den 18 oktober 2017 kl. 12:41

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.