Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alla inlägg med taggen 'fullmåne'

Horoskop med Tarotkort 2 okt. - 8 okt. och Turnummer

Så har ännu en vecka passerat och vi ser med spänning fram emot nästa vecka .. eller? Veckans Horoskop lägger mer vikt vid energikortets betydelse, vad man bör tänka på eller undvika. Dessutom blir det Fullmåne den 5 oktober och vem vet vad som kan inträffa då. Har också dragit 3 turnummer för varje stjärntecken ..... hoppas det kan ge något

 

Väduren (21/3-19/4):

"Energikort = Tacksamhet
Gratulera dig själv varje gång du väljer att uppskatta något. Det här beslutet ändrar ditt medvetande från förlust till något värdefullt och det garanterar dig ett rikare och lyckligare liv".

                                   *******
Början av veckan kan kännas lite motig men det blir allt bättre några dagar framåt. Det kan ha att göra med att fullmånen går in i Vädurens tecken den 5 oktober, vilket sätter fart på din kreativitet och du gör bra ifrån dig på jobbet. Du avslutar nu ett kapitel i ditt liv och går mot en ny och mer kreativ och kärleksfull period. Så som energikortet visar har du all anledning att känna tacksamhet, även om relationer kan kännas lite jobbiga just nu, så kommer allt att ordna upp sig om du tänker på att vara lite mer följsam och lyssna på andra. Slappna av lite vad gäller din ekonomi. Du har så du klarar dig och inget blir bättre av att ständigt oroas för det ekonomiska, blir det diskussioner så släpp kontrollen och lyssna, du har trots allt en trygg grund att stå på!

Turnummer: 3 - 10 - 12

Oxen (20/4-20/5) :

"Energikort = Klarhet i tanken, personlig vision
Kortet indikerar en mycket större klarhet i din tankeprocess och ett utökat perspektiv mot bredare horisonter. Några nya uppfattningar har tagit vid, och molnen av förvirring har lättat. På sätt och vis kan det här bli en ny början, för du är på väg att erhålla en djupare insikt om vad som pågår i ditt liv och varför".

                                  *******
Det sociala livet blir intressant under veckans gång och utvecklas i en positiv inriktning. Fullmånen i väduren på torsdag kan ge upphov till starkare förvirrande känslor. Det är inte alltid kärlek bakom ett visat intresse från någon. Men om du ser allt från ett avstånd, bäst är genom känslomässig distansering då har du möjlighet att hitta klarhet. Arbetet flyter på och det kan dyka upp något trevligt meddelanden mot slutet av veckan. Men en viss varning för att inte slarva på jobbet. Ekonomin ser ut att räcka till och bli över den här perioden. En fest som du är med på blir väldigt lyckad. Lite tur i spel kan du också ha.
Turnummer: 7 -11 - 14

Tvillingarna (21/5-21/6):

"Energikort:  Intuition och Inspiration
Det här är en tid med stor intuition för dig och du blir guidad från ditt högre medvetande så tillåt dig själv att tysta ditt sinne ... och lyssna. Detta kan ge dig de svar som du söker".

                                   *******
Familjelivet är viktigt under veckans gång. och du söker trygghet kanske för du upplever ojämlikhet i era relationer. Inköp och investeringar kan också göras i hemmet, men helst vill du öka känslan av tillhörighet. Ett miljöombyte ger välbehövlig avkoppling och nya perspektiv och du får nya infallsvinklar att jobba med. På arbetet verkar allt fungera som det ska, eventuellt får du god hjälp om något problem dyker upp där. Ekonomin ser riktigt bra ut för tillfället och du behöver knappast bekymra dig om den just nu. Är du singel så kan den här veckan innebära ett möte med en trygg och självständig man, men han kräver absolut ärlighet i en relation!
Turnummer: 13 - 14 - 17

Kräftan (22/6-22/7):

"Energikort: Självuttryck och tala om din sanning
Nu är det dags att visa din styrka att kommunicera och att du är redo att göra så. Kortet öppnar upp till att uttrycka sanning- både mot dig själv och andra. Du kanske har haft svårt för att uttrycka känslor och idéer tidigare. Var uppmärksam på att sann kommunikation inkluderar hur du talar till dig själv, så förneka inte ditt djupt intigrerade värde. Stå upp för dig själv nu!"

                                    *******
I samband med fullmånen i väduren kan du kanske känna att saker och ting inte riktigt går enligt plan och det gäller att säga ifrån, då är det dags att, som energikortet säger, visa din styrka och säga ärligt din mening. Det kan bli en problematisk och orolig vecka om du bara låter allt gå i invanda hjulspår, så det är verkligen till din egen fördel att visa var du står, såväl i arbete som i relationer. Ekonomin som du tyckt känts lite rörig och orolig ett tag, kommer att lösa sig mot slutet av veckan om du bara tar tag i det hela och inte ger upp så ser du att det går att lösa. Helgen blir riktigt bra på det sociala planet.
Turnummer: 1 - 8 - 15

Lejonet (23/7-22/8):

"Energikort: Brist, missnöje
Istället för att känna sig nöjd med det man har blir begär efter mer bara en känsla av brist och missnöje. Det här kortet vill tala om för dig att du ska släppa all avund och begär och istället uppskatta det fina som redan finns i ditt liv. Nu är det hög tid att ändra din inställning och gå fram med tacksamhet för det du redan har. När du gör så kommer allt att förändras"

                                   *******
När du funderar över ovanstående energikort kan du i början av veckan känna det som du behöver lite avskildhet för att komma underfund med tankar och känslor och hitta lösningar på problem. Ta gärna promenader i skog och mark. Du kommer att undra över vissa saker, men kom ihåg att alla svar finns inom dig. Mot mitten av veckan tar energin en ny bättre vändning och det blir snabba beslut. I arbetet händer mycket i snabb takt. Du får viktiga telefonsamtal eller meddelanden. Du får mer respekt på jobbet. En bra investering kan också hjälpa till att lösa eventuella ekonomiska problem. Slutet av veckan ser ut att gå i gemenskapens tecken, tillsammans med partner, familj eller vänner kommer allt att kännas bättre än på länge. Ta det lugnt och undvik stress!
Turnummer: 7 - 9 - 20

Jungfrun (23/8-22/9):

"Energikort: Begränsning i ekonomin
Det kan vara begränsningar i ekonomin just nu så dra in på utgifterna och var uppmärksam på det finansiella läget i ditt liv. Saker kommer att bli bättre men just nu får du värdesätta det goda du redan har".

                                    *******
Du kan hamna i konflikt med en person som är lika bestämd och viljestark som du själv på grund av pengar. Inköp kanske måste göras eftersom omständigheterna kräver det, men som energikortet säger lägg inga pengar på onödiga saker just nu, du får se till att ta kontroll över situationen. Om du är arbetslös kan den här veckan ge dig en god möjlighet till att få jobb. Även finns möjlighet att göra en hobby till ett lönande eget företag. Din ekonomi kommer då att kunna bli riktigt bra i framtiden. Du lägger grunden till något stort. Ditt hårda arbete kommer att löna sig. I kärlek visar korten för veckan på att det ligger lite slentrian och gammal rutin i er relation. Hitta på något nytt och oväntat tillsammans. Att komma bort från vardagen om så bara för en dag kan göra skillnad.
Turnummer: 6 - 9 - 24

Vågen 23/9-22/10):

"Energikort: Ny början i ditt personliga liv
Förebud om positiv förändring . Förändringarna du arbetat med en tid är nu redo att slå ut i blom med fantastiskt resultat så se till att se dina personliga intentioner med fortsatt energi och optimistisk förväntan".

                                    *******
Håll energikortets budskap levande under den här veckan, då det inte ser ut att bli en av de bästa veckorna. Det kan kännas jobbigt på arbetet och eller problem i kärleksrelationer. Men som ordspråket säger "efter regn kommer sol". Så håll bara ut den här veckan och fokusera på att allt kommer att bli helt fantastiskt längre fram. Du kan behöva lite lugn och ro så ge dig gärna ut i naturen om du har möjlighet till det. Eller kryp upp i en skön fåtölj med en bok eller med lugnande musik, speciellt på torsdag med fullmånen i väduren så behöver du dra dig undan lite. Till helgen kan det bli umgänge med familj eller vänner med god mat under trevliga former.
Turnummer: 2 - 8 - 27

Skorpionen (23/10-21/11):

"Energikort: Välja tacksamhet
Gratulera dig själv varje gång du väljer att uppskatta något. Det här beslutet ändrar ditt medvetande från förlust till något värdefullt och det garanterar dig ett rikare och lyckligare liv".

                                   *******
Veckan kan innebära en känsla av förlust eller att du känner dig lurad på något sätt. Extra viktigt då att ta åt dig av energikortets budskap. Känn tacksamhet för det som du har just nu, allting kommer att bli mycket bättre längre fram. Även om jobbet känns knackigt och motigt emellanåt så kommer det en ljusning. Är du arbetslös så finns mot slutet av perioden chans till att få prova på något nytt. Fullmånen på torsdag kan innebära att du känner dig utmanad av någon eller något. Men allt löser sig och helgen ser lovande ut speciellt vad det gäller kärleksrelationer. Ekonomin är fortfarande svag men en lösning kommer snart att uppdagas för dig om du planerar framåt.
Turnummer: 7 - 14 - 17

Skytten (22/11-21/12):

"Energikort: Sorg och förlust
Kortet visar ett brustet hjärta. Prata om dina känslor och släpp tanken på den person eller situation som orsakat smärtan. Se till att prioritera dig själv nu. När du släpper taget om gamla erfarenheter kan du öppna ditt hjärta för den sanna och bestående kärleken som du så väl förtjänar."

                                    *******
Även om det just nu känns som all världens bedrövelser vilar tungt på dina axlar så kommer det bättre tider. Viktigt är dock som energikortet säger att hitta någon som du litar på att prata med. Du ska också se till dig själv nu men akta dig för att börja tröstäta eller liknande som kan påverka din hälsa. Du kommer snart att känna en tillfredsställelse med hur du själv agerar och harmonin i ditt liv kommer tillbaka. Fullmånen i väduren på torsdag kan ge upphov till konfrontationer, försök att inte gå i försvarsställning utan låt det hela passera. Gör sånt som du har lust att göra helt utan stress så känns allt lättare. Både kärleken och ekonomin kunde ha varit bättre, men ingen fara, du klarar av det här.
Turnummer: 2 - 10 - 19

Stenbocken (22/12-19/1):

"Energikort: Gömd taktik, manipulation
Det här kortet kommer som en varning att det kanske finns något bedrägeri på gång i ditt liv. Personen är förmodligen någon du känner eller har att göra med på något sätt, antingen personligen eller genom ditt arbete. En djupare mening av det här kortet är att sveket kanske kommer inifrån dig själv. Är det någon omständighet som du inte vill erkänna inför dig själv. Öppna upp och var själv ärlig både mot andra och dig själv så löser sig allt till det bästa."

                                     *******
Du har en förmåga att uttrycka dina ideér och vill gärna övertyga andra. Men tänk då på energikortet, i alla lägen gäller ärlighet både mot dig själv och andra för att du ska nå framgång med dina idéer. Då kan detta bli en ekonomiskt framgångsrik period. Fast det blir en jobbig start, där du får hjälp av andra, så ser du snart möjligheterna till att öka dina vinster. Låt dig inte stressas av situationen utan ta genomtänkta beslut. Se upp för manipulation i kärleksaffärer!
Turnummer: 7 - 10 - 19

Vattumannen (20/1-18/2):

"Energikort: arbeta med familjen, kärlek eller känslor
Kortet kan betyda en En återspegling av ditt eget tillstånd av fredlig känsla och mottaglighet för kärlek, eller kan det vara ett meddelande att dina familjeproblem nu kan börja upplösas. Kortet kan också indikera närvaron av en kvinnlig vän, lärare eller en förtrogen person som är här för att hjälpa dig med problem som kärlek, familj eller känslor. Eller att en ny intressant person (kärlek) eller vän kommer i din väg".

                                     *******
En vecka där du mår bättre och känner dig mer tillfreds än på länge. Förutom en mindre konflikt av något slag när fullmånen går in i väduren i mitten av veckan, så blir det en allmänt bra period. Ekonomin ser ut att få ett tillskott, antingen genom extra arbete eller en investering där pengar kommer in lite längre fram. Kärlekslivet blomstrar och om du har en partner så uppnår ni bättre kommunikation och förståelse för varandra. Viktigt att koppla av och vila under helgen, så om du får en inbjudan så tänk igenom innan du svarar. Turen är med dig när den behövs som mest.
Turnummer: 5 - 6 - 13

Fiskarna (19/2-20/3):

"Energikort: Vilket val ska jag göra
Kortet visar att det nu finns två (eller flera) möjliga val i ditt liv. . Ännu står du still och är konfunderad över de olika känslor du känner och din obeslutsamhet. Du kan tillbringa dagar, månader och år i den här motstridiga energin. Det är dags att sluta analysera hit och dit och släppa dina tvivel som har hållit dig fast. Följ ditt hjärta och gör ditt uppriktiga val".

                                  *******
Relationer verkar utvecklas positivt nu och du har lätt att knyta nya kontakter och ha djupa och meningsfulla diskussioner. Det finns möjlighet att du stöter på en gammal vän som du inte träffat på länge och ni har mycket att prata om. Fullmånen i mitten på veckan kan innebära något problem som har med pengar att göra. Kanske behöver du ta hjälp av någon som är kunnig inom ekonomi eller liknande. Mötet med en sådan utbildad man kan också leda till en kärleksrelation. Finns det möjligheten att gå någon utbildning som har med arbetet att göra är det nu en bra tid att planera för detta.
Turnummer: 3 - 4 - 7

                 

Ha en fin vecka / Pia
 

Söndagen den 1 oktober 2017 kl. 17:29

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

7 st valpar i fullmånens sken ....

Har ju varit lite dagmatte åt dotterns lilla dräktiga vovve när de jobbar. I går på förmiddagen satte hon igång och skaka och hässja när hon kom på förmiddagen så jag förstod ju att valpningen hade gått in i slutskedet nu. Dottern hade hoppats på att de skulle komma till världen nästa helg när hon går på semester, men jag tog fram min pendel för någon vecka sedan och körde med den över almanackan. Den visade stort utslag för Lördag 10 (alltså idag). Så jag fick då nästan rätt eftersom 5 valpar föddes mellan 21.15 - 0.00 igår och de 2 sista kom efter midnatt, alltså idag. Brukade alltid använda pendel på stona, då vi hade hästar, för att se vilket kön fölet skulle få. Minns bara att det slog fel en gång, när det visade för hingst men blev ett stoföl. Och det fölet var trots allt väldigt "hingstig" av sig ändå

Den pendel jag använder mest är denna av Citrin som känns mest "sanningsenlig" för mig:

Det var ju också fullmåne under natten. Denna måne kallas "Strawberry Moon", och förebådar en bra och lycklig tid framöver och är speciellt gynnsam för de som är födda i Skyttens tecken då mycket positivt och nytt kan inträffa i kommande period

Ha de gott

Kram / Pia

 

Lördagen den 10 juni 2017 kl. 12:54

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.