Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alla inlägg med taggen 'horoskop'

Horoskop med Tarotkort 22 - 28 januari

Så var det en ny vecka igen, tiden bara rinner iväg tycker jag. Nu har jag gjort veckans Horoskop med 7 turnummer och ni är välkomna till min sida här:

http://www.jacytarot.se/438325211

 

                  Ha en toppenfin vecka alla

                              Kram / Pia

 

Måndagen den 22 januari 2018 kl. 09:46

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Horoskop med Tarotkort 15 jan - 21 jan

Ja, nu känns det inget vidare när Zoomin kommer att stänga ner till sommaren. Blir svårt att hitta något lika lättanvänt som Zoomin, där man kan ha album och undersidor mm. Men får söka runt och se vad som finns.

Här kommer i alla fall veckans Horoskop med 7 st Turnummer....

 

Väduren (21/3-19/4):
Korten visar på en lite "låg" vecka. Kanske känner du inte den uppskattning du tycker du förtjänar eller har en känsla av att ingenting nytt händer utan allt rullar på i gamla hjulspår. Ta dig en funderare på vad du själv kan göra åt situationen, det är inte alltid andras fel att saker o ting är som de är.
Jobb: Om du söker jobb så känner du ingen inspiration för att söka just nu. Försök hitta din motivation igen genom att meditera i lugn och ro. Du som har jobb får försöka stå ut den här veckan, det kommer bättre dagar framöver.
I kärlek får du kanske nu en känsla av att gräset är grönare på andra sidan. Men det mesta beror nog på att din självkänsla inte är på topp just nu. Pigga upp dig med något du tycker är roligt och stärk dig själv.
Ekonomin är väl inte den bästa just nu, men att strunta i den löser inga problem, så sätt dig ner och gå igenom dina kommande utbetalningar och gör upp en plan för dessa, så känns det lättare sen.
Turnummer: 5-7-10-15-16-17-27

 

Oxen (20/4-20/5) :
För Oxens barn blir det nu förhoppningsvis en riktigt givande och intressant vecka. Du känner dig nöjd och tillfreds med det mesta nu. Kanske har något du arbetat ett tag med nu färdigställts och du kan vila ut från detta. Det kan också vara så att du nu gör upp nya planer för framtiden.
Jobb: På jobbet ser det mesta positivt ut och du kanske till och med får någon form av befordran. Är du missnöjd med arbetet kanske du nu ser dig om efter något nytt arbetsområde.
Kärlek: Din partner och du gör nu kanske upp nya planer för framtiden. Annars ser det lugnt och fridfullt ut på den fronten.
Ekonomi: Kanske hittar du nu nya områden där du kan utöka din ekonomi. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser för möjligheter finns tillgängliga.
Turnummer: 2-4-7-10-13-25-26

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Har du haft problem med någon auktoritet sista tiden. Någon i högre position som verkar ha viljat hindra dig från att gå vidare, så kommer detta att lösa sig under veckan. Du når den framgång som du strävar efter och allt ser ljust ut framöver. Det kan också betyda en större förändring i ditt liv eller en efterlängtad resa eller flytt.
Jobb: Är du inte helt nöjd med din arbetssituation finns goda möjligheter den här veckan att förhandla dig till bättre villkor. Du kommer att lyckas på arbetet.
Kärlekslivet kunde nog inte vara bättre än vad det är/blir just nu. Låt ingen hindra dig från att träffa den som känns rätt för dig.
Ekonomi: Det kan hända att viss myndighet har lite synpunkter på din ekonomi nu, men har du bara ordning på dina papper och koll på inkomster o utgifter så löser det hela sig galant.
Turnummer: 1-8-11-21-23-24-34

 

Kräftan (22/6-22/7):
Den här veckan verkar lovande för oväntade möten. Kanske en kär vän sen förr eller en ny person som du attraheras av. Ni känner i alla fall stor gemenskap. Det kan dock finnas någon i omgivningen som vill lägga sig i dina förehavanden, men låt inget hindra dig från att gå den väg du känner för.
Jobb: Du verkar ha en bra relation till en chef eller arbetskollega. Den här veckan ser lovande ut om du vill förhandla om andra arbetsuppgifter, tider eller löner, inget att förlora det är bara att försöka.
Kärlek: Ett speciellt möte är inte omöjligt den här veckan. Kan vara något som djupnar i en mer hållbar relation.
Ekonomi: Kanske är det nu rätt tid att ta tag i ekonomin. Eventuellt rådgivning eller hjälp på vägen av någon du litar på.
Turnummer: 5- 8-9-13-20-27-29

 

Lejonet (23/7-22/8):
Den här veckan kanske du bör se upp för oärliga människor. Allting är inte alltid vad det ser ut att vara. Så lite eftertanke i lugn och ro innan du fattar några beslut den här veckan. Du kan känna dig lite trött just nu, men bara ta det lugnt så kommer din gnista tillbaka snart.
Jobb: Känns kanske lite trögt på jobbet, men det är en period som kommer då och då, och du vet ju att allt kommer att bli bättre längre fram.
Kärlek: Relationer påverkas också denna vecka av lite oärlighet och manipulation. Men ta inte allting alltför allvarligt, sådana här perioder dyker ju upp ibland och är ganska snart borta med vinden.
Ekonomi: Kanske har du just nu lite hemliga planer på hur du ska kunna förbättra din ekonomi. Men som korten nu varnar för så se upp för bedragare som inte har rent mjöl i påsen.
Turnummer: 6-8-16-19-21-23-28

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Trygghet är på väg säger korten! Det kan gälla pengar, ett arv eller några materiella tillgångar. Tänk dock på att livet inte bör begränsas av de materiella tingen. Du är så mycket mer än det du äger! Det kan också innebära att du nu börjar ägna dig åt studier eller en ny yrkeskarriär. Du har nu alla möjligheter att lyckas på den vägen.
Jobb: Om du känner att ditt jobb är detsamma som din inkomst och inte mycket mer, kan det nu vara dags att se sig om efter något nytt som mer tillfredsställer din kreativa sida.
Kärlek: Lite förändringar i kärleksrelationer torde vara något att titta närmare på den här veckan. Kanske har ni stagnerat i era invanda rutiner och det mesta känns trist. Försök hitta på något roligt tillsammans, det går om bara viljan finns.
Ekonomi: Slappna av lite vad det gäller ekonomin, pengarna försvinner inte av sig självt. Du verkar ha stenkoll på ekonomin just nu och är lite väl överdrivet snål i andras ögon.
Turnummer: 4-10-11-14-15-18-23

 

Vågen 23/9-22/10):
Har du lite hemligheter för dig, bör du se upp den här veckan då det finns stor risk att dessa avslöjas. Bättre att förekomma än att förekommas, så ta tjuren vid hornen och tala ut med dem som dina hemligheter berör.
Jobb: Någon kanske visar avundsjuka eller missunnsamhet mot dig på jobbet. Kan endast lösas genom att tala klarspråk med personen och reda ut vad som nog ändå bara är ett missförstånd.
Kärlek: Kanske uppstår det lite rivalitet i kärlekslivet, men tänk dig för innan du tar på dig skulden för något som egentligen inte är ditt fel.
Ekonomi: Här behöver du använda dig av din intuition för att få rätsida på situationen. Se upp så ingen försöker lura på dig något som du instinktivt känner är fel.
Turnummer: 3-7-10-13-14-19-32

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Nu är det dags att ta sig själv i kragen! Har du känt dig missbelåten över någon situation den senaste tiden så är det nu tid att göra något åt saken. Inget blir bättre av att gå omkring med negativa tankar. Ut i naturen och promenera i stillhet och låt ditt sinne renas från allt negativt. Du kanske kommer på att det finns en kvinna i din närhet som du kan tala ut med och som hjälper dig att komma på andra tankar.
Jobb: Kanske är det jobbet som känns beklämmande och du inte har någon inspiration där. Då kanske den här kvinnan finns på din arbetsplats och hon kan hjälpa dig komma över den här svackan.
Kärlek: Relationer är väl inte på topp den här veckan. Kanske har något hänt som du ger dig själv skulden för. Du behöver då verkligen stärka din självkänsla och försöka se allt ur ett nytt perspektiv.
Ekonomi: Kanske känner du dig blåst på pengar just nu. Något var inte alls så som det visades för dig och du känner dig missnöjd. Det finns hjälp på nära håll så sök dig till en person du verkligen litar på för råd.
Turnummer: 1-5-7-11-22-23-29

 

Skytten (22/11-21/12):
Efter en lite knackig inledning på veckan verkar det nu som om allting kommer att gå din väg! Du har alla möjligheter att nå framgång inom vad du än föresätter dig. Gamla oförätter blir som bortblåsta och du kommer nu att se klart på din väg framåt. Du kommer att känna respekt från din omgivning.
Jobb: På jobbet kan du nu njuta av en del framgångar. Du är populär bland dina arbetskollegor nu.
Kärlek: En tid av lycka väntar inom kärleksområdet. Du sprider ljus och vitalitet omkring dig.
Ekonomi: Du behöver lita på din intuition i ekonomiska frågor. Annars verkar ekonomin bättre nu än vad du förväntat dig.
Turnummer: 3-7-13-14-17-19-21

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Det kan tyckas bli en helt fantastisk vecka, då allt går precis så som du vill. Men en liten varning finns det med bland korten. Se upp så ingen försöker manipulera dig och föra dig bakom ljuset. Så om något verkar alltför bra för att vara sant bör du dra öronen åt dig. I övrigt en mycket positiv vecka.
Jobb: På jobbet är du omtyckt av dina kollegor och allt ser onekligen bra ut. Men som sagt, se upp så du inte blir förd bakom ljuset.
Kärlek: På kärleksfronten ser det ut som du har många beundrare och du sprider glädje och vitalitet runt dig. Om din partner nu verkar lite tillbakadragen och inte riktigt sig själv, bör du tala ut med denna och inte låta saker bara rulla på.
Ekonomi: Lite sunt förnuft kan behövas vad det angår din ekonomi. Det kanske ser bättre ut än det verkligen är, så att noga kontrollera utgifter mot inkomster får dig att se klart i den här situationen.
Turnummer: 3-8-10-15-16-19-26

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Lite prövningar kanske du får utstå den här veckan. Du behöver kanske ta dig en funderare på vad det egentligen är du vill. Att ta sig lite egen tid och bara koppla av utan att känna krav på en massa måsten, kan få dig att se lite klarare på saker och ting. Du har alla svaren inom dig det gäller bara att hitta dem.
Jobb: En något kämpig vecka på jobbet, när du kanske undrar ibland över om det är det här du vill fortsätta med. Det känns monotont och enformigt vissa dagar, men allt kommer att bli bättre framöver.
Ekonomi: Du löser din ekonomi efter eget huvud och hittar egna lösningar. Det blir en tid av väntan på att allt ska falla på plats, men bättre tider kommer fast kanske inte så fort som du önskar.
Turnummer: 6-7-9-10-11-27-29

 

Fiskarna (19/2-20/3):
En mycket bra vecka väntar för de som är födda i Fiskarnas tecken. Allt är positivt och du känner dig på ett sprudlande humör. Det kan hända att du nu känner dig inspirerad att börja studera, gå med i en hobbykurs eller liknande. Allt talar för att du kommer att nå framgång inom något specifikt område som du är intresserad av.
Jobb: På jobbet verkar det inte finnas något att oroa sig över. Allt flyter på i en positiv anda. Kanske är du på gång med en ny yrkeskarriär och där ser allt ut att gå framåt för dig.
Kärlek: En bra period rent allmänt i kärleksrelationer. Om du är singel så är det kanske inte helt rätt tid att fatta några beslut om relationer den här veckan.
Ekonomi: Ekonomin ser ganska bra ut för tillfället och det finns möjlighet till att göra små vinster den här veckan.
Turnummer: 4-7-11-12-15-22-25

Ha en fin vecka alla

Kram / Pia

 

Söndagen den 14 januari 2018 kl. 17:44

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Horoskop med Tarotkort + turnummer

Här kommer ett mindre horoskop för den här veckan eftersom de oinbjudna bacillerna gör allt för att hålla ner mig i kudden, men tji fick dom he..he. Har använt Livscykelkorten med Änglasvar och 7 st turnummer.

                                           

         

 Väduren (21/3-19/4):
Är du den som tycker att "allt var bättre förr"? Öppna då ögonen och se på allt det vackra som nu finns omkring dig. Uppskatta och vårda det du har nu och gräm dig inte över det som en gång varit. Det som gäller är idag och din framtid. Tillåt inte gamla känslor att styra dig längre för de gör dig bara deprimerad och du ser inte vad som finns omkring dig. Ta ansvar för dina känslor och skyll inte på någon/något annat. Din nutid och framtid kommer att bli så mycket vackrare för dig när du släppt det gamla.
Kortet från Änglasvar säger: "Förlåtelse" !!!
Turnummer: 9-13-16-17-20-27-30

 

Oxen (20/4-20/5) :
Nu är det dags att kliva fram i rampljuset! Göm dig inte längre bakom en fasad utan visa öppet vad det är du vill ha. Se omvärlden så som den verkligen är och acceptera bara sånt som tillför dig något gott, det övriga är det dags att säga ifrån om. Det är så lätt att ta till beteenden som trubbar ner din egen självkänsla om du inte står upp och säger ifrån. Du har allt att vinna på detta och du kommer att känna en stor befrielse efteråt.
Kortet från Änglasvar säger: "Tänk om" !!!
Turnummer: 6-7-10-20-24-28-30

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Du har nu påbörjat eller kommer att påbörja något nytt! Det kan gälla ett nytt arbete, ett nytt hem, eller något annat som tryggar din framtid. Var öppen för nya idéer och information som kan komma i din väg. Just nu är framgångens vindar med dig och du har alla möjligheter att kunna förändra eller förbättra din livssituation. Tro på dig själv och tveka inte att inspireras till handling.
Kortet från Änglasvar säger: "Framgång" !!!
Turnummer: 3-8-19-22-26-28-30

 

Kräftan (22/6-22/7):
Det är förändringarnas vindar som blåser över Kräftanfödda just nu! Du är ambitiös, flexibel och anpassningsbar till nya och/eller påbörjade situationer. Så tveka inte utan fortsätt framåt så som du har planerat. Du kanske tvekar därför att du försökt med detta tidigare, men det var då, nu är det idag och framåt som gäller. Har du nyligen börjat med någon typ av träning eller motion så är det alldeles utmärkt att utöka och kanske göra någon förändring till det bättre där.
Kortet från Änglasvar säger: "Släpp taget om sånt som inte gagnar dig längre" !!!
Turnummer: 5-9-10-13-18-21-33

 

Lejonet (23/7-22/8):
Något nytt är på gång den här veckan! Du måste lita på dig själv nu och inte tveka om den situation som dyker upp. Det kan vara kärleksrelation eller något som du själv skapar, utför eller genomgår. Var inte rädd för att våga ta lite risker i det här sammanhanget. Ha tillit till dig själv och låt omvärlden se vem du verkligen är, ge av dig själv från djupet av ditt hjärta.
Kortet från Änglasvar säger: "Lyssna på din intuition" !!!
Turnummer: 8-9-10-12-19-26-27

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Den här veckan kommer du kanse att stå i valet och kvalet mellan 2 personer, situationer eller gåvor. Lyssna bara till ditt inre och ditt hjärtas röst så blir allt så perfekt som du önskat. Det kan nu också vara den tiden då du möter din stora kärlek. Amors pilar surrar runt omkring ditt tecken och om du bara agerar med öppenhet och sann kommunikation så har du allt att vinna, och du kan njuta av allt som livet erbjuder dig nu.
Kortet från Änglasvar säger: "Du är redo" !!!
Turnummer: 5-7-11-12-13-15-20

 

Vågen 23/9-22/10):
Det är dags att förverkliga dina kreativa projekt och drömmar nu! Du har massor av talang men kanske har modet sviktat när det väl gäller? Var öppen och nyfiken på livet och tveka inte att kasta dig in i situationer som du verkligen har en passion för. Bara du litar till dig själv så öppnar sig en värld av helt nya äventyr, bry dig inte om vad andra tycker. En resa finns i horisonten, så det blir kanske planering av en sådan nu eller är den på gång. Låt ingen hindra dig i det du föresätter dig.
Kortet från Änglasvar säger: "Var påstridig i det du tror på"
Turnummer: 1-8-10-21-26-27-31

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Kanske är det en situation som just nu ser helt hopplös ut, men var inte orolig det finns en lösning! Du behöver bara se den här situationen ur ett annat perspektiv och det är då inte fel att tala med någon som du litar på om den här situationen. Kom ihåg att det inte är "att ha rätt" som är det viktiga, utan att allt löser sig så du får en inre frid. Lite meditation i avskildhet kan också hjälpa dig att belysa frågan på ett nytt sätt.
Kortet från Änglasvar säger: "Välj en ny riktning" !!!
Turnummer: 8-11-16-17-25-28-31

 

Skytten (22/11-21/12):
Du behöver kanske bli lite mer medveten om vad som pågår runt omkring dig nu! Tänk igenom saken innan du ingriper så inte någon annan känner sig kränkt eller skadad av dina handlingar. Du behöver kanske tänka på att frigöra dig från något gammalt tillbaka eller något beteendemönster. Du kommer att känna dig friare och lättare till sinnes när du väl slängt dessa orosmoment i "soptunnan". Det är kanske inte lika lätt som att trycka på "delete-knappen" men om du verkligen kämpar kommer du att lyckas till hundra procent!
Kortet från Änglasvar säger: "Dags att agera" !!!
Turnummer: 5-10-14-15-21-25-32

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Någon kan behöva din hjälp den här veckan, troligtvis en yngre man eller barn. Du vet vad du behöver göra och kommer att lösa det här alldeles utmärkt. Just nu kan du vara inne i en period av sökande. kanske efter någon att tala med som delar ditt intresse just nu eller någon mer känslomässig relation. Även om det kanske verkar lite besvärligt och jobbigt så kommer du att hitta det du söker om du verkligen anstränger dig. Glöm för all del inte bort att unna dig lite roligt nu, det har du förtjänat.
Kortet från Änglasvar säger: "Stora positiva förändringar" !!!
Turnummer: 14-16-19-23-24-26-33

Vattumannen (20/1-18/2):
Ta dig lite tid för dig själv ett tag för att bara vara, eller meditera och finna din inre livsväg. Du kanske upptäcker något nytt som du vill lära dig, som yoga, qigong eller liknande. Var nyfiken på nya impulser som dyker upp inom dig. Det här verkar vara en tid för att fördjupa sitt inre medvetande för att sen kunna se omgivningen på ett mer upplyst sätt. Du kan få kontakt med någon som hjälper dig vidare på din väg mot önskat resultat.
Kortet från Änglasvar säger: "Överflöd kommer till dig" !!!
Turnummer: 5-6-8-10-16-20-33

 

Fiskarna (19/2-20/3):
En situation eller ett projekt som du håller på med är det nu dags att avsluta och förverkliga dina drömmar! Du har talang och förmågor och allt du har åstadkommit är nu ditt att göra vad du vill med. Är du osäker på vad, så skriv ner alla dina förmågor och talanger på ett papper och se vad du kan åstadkomma med detta. Det finns hjälp att få om du känner att du behöver råd för att komma vidare.
Kortet från Änglasvar säger: "Hjälpsamma människor" !!!
Turnummer: 6-9-10-14-15-24-27

 

Ha de fint

Kram / Pia

 

Måndagen den 8 januari 2018 kl. 11:39

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Horoskop med Änglatarot 27 nov - 3 dec

Den här veckan blir det ett horoskop med mina Änglatarot kort och vägledning från änglarna samt affirmation o turnummer: ....

Väduren (21/3-19/4): Den här veckan kanske du känner dig lite villrådig, som du inte kan bestämma dig för hur du ska gå vidare eller hantera en situation. Det kan gälla saker, situationer som dykt upp helt plötsligt. Ta god tid på dig att se över de olika möjligheterna och lyssna inåt dig själv, för där finns svaret. Änglarna säger: att du passar alldeles utmärkt att vara din egen om det är så att du funderar på att starta något företag eller liknande. Så tveka inte att sätta dina planer i verket, använd din kreativitet nu!
Affirmation: "Änglarna är alltid med mig för att försäkra mig om framgång på alla plan"
Turnummer: 1-4-5-13-16-19-24

 

Oxen (20/4-20/5) : Nu är det tid att kliva ner på jorden igen och inte sväva runt i det blå. Du har kanske "sopat lite under mattan" ett tag nu och inte tagit itu med saker som du vet behöver åtgärdas. Den här veckan borde du ha lite mer viljestyrka och självdisciplin för att utföra det som du vet att du behöver. När du väl gör så kommer du att få uppmärksamhet och allt känns mycket lättare sen. Änglarna säger: att din uppmärksamhet och arbetsinsats behövs just nu och de finns med dig med uppmuntran och stöd.
Affirmation: "Jag sänder kärlek och ljus till moder jord och känner hur kraften kommer till mig så att jag kan ta itu med det som behöver göras"
Turnummer: 3-11-12-14-17-18-27

 

Tvillingarna (21/5-21/6): Det ser ut att bli en mycket bra vecka för Tvillingtecknet. Kanske blir det ett oväntat tillskott i kassan. Men se upp så du inte spenderar allt på onödig handel. Gör hellre upp lite långsiktig planering för hur detta tillskott ska användas. Ett litet orosmoln dyker kanske upp gällande ett barn eller något från din egen barndom. Men beväpna dig med lite tålamod så kommer allt att lösa sig till det bästa. Änglarna säger: att varje tanke är en investering som ger omedelbar utdelning, så investera klokt.
Affirmation: "Jag väljer att tänka positivt och kärleksfullt så att jag med änglarnas hjälp får till mig det jag vill ha"
Turnummer: 4-7-13-17-24-26-27

 

Kräftan (22/6-22/7): Den här vecka kan bli hur bra som helst. Det mesta verkar gå din väg och du kan uppskatta livets små njutbarheter. Kanske finns det något kontrakt eller dokument som ska undertecknas nu? För er som har eget företag verkar det bli en framgångsrik vecka. Men överlag så visar korten på en lovande tid. Passa på att ta en stund för dig själv emellanåt och bara njut av stillheten för Änglarna säger: Om du slappnar av och öppnar ditt sinne blir det lättare för dig att uppfatta deras budskap.
Affirmation: "Jag lägger märke till syner, känslor och idéer för att nå fram till min fulla potential"
Turnummer: 1-4-6-10-22-24-26

 

Lejonet (23/7-22/8): Nu verkar det som du är på rätt väg. Det kanske har varit en utmanande tid gällande någon situation, men nu lossnar det och du vet vilken väg du ska ta. Passa på att göra lite långsiktiga planer den här veckan när det sprudlar av positiv energi. Det kan leda till fantastiska nya idéer eller inspiration. Var bara lite uppmärksam så du ser den bakomliggande sanningen i något som sägs av en utomstående person. Lyckliga tider stundar, njut av varje dag. Änglarna säger: Nu aktiveras dina händer och ditt hjärta för att förmedla helande energi till dem du älskar och till dina klienter.
Affirmation: "Jag är omgiven av ett vitt helande ljus och inget negativt kan komma till mig, mitt hem eller min familj"
Turnummer: 5-16-18-20-22-27-31

 

Jungfrun (23/8-22/9): Goda nyheter kan komma till dig i veckan. Kanske något som du gått och väntat på eller något som kommer som en glad överraskning! Kan vara en utmärkelse av något slag eller något som blivit uppmärksammat. Du är nu inne i en utvecklingsfas, kanske söker du något mer meningsfullt inom ditt arbete eller på det andliga planet. Att meditera och stilla sitt sinne är en bra början för att kunna lyssna till sitt inre där du kan finna svaret på det du söker. Änglarna säger: att du ska lägga märke till tecken som du ser eller får till dig vid flera tillfällen. Det kan vara fjädrar ett ovanligt djur, sifferkombinationer eller liknande. När du uppmärksammar detta så vet att änglarna hör dig och visar att du är på rätt spår.
Affirmation: "Jag vet att änglarna finns nära och älskar, skyddar och vägleder mig"
Turnummer: 2-6-9-14-18-22-29

 

Vågen 23/9-22/10): Kreativiteten flödar i tecknet den här veckan. Du gör ett alldeles utmärkt arbete och känner dig uppskattad för det. Det kan hända att du är med i en förening eller grupp av något slag där du känner dig riktigt i farten. Visserligen kan det finnas något litet problem som ännu inte blivit löst. Men med den härliga energin som omger dig den här veckan borde det kunna lösas nu. Vänta inte för din tid är nu! Änglarna säger: att du kan få en underbar idé den här veckan som svar på dina böner, den är verklig och trovärdig så du kan tryggt gå vidare med den.
Affirmation: "Jag ber änglarna om hjälp och stöd med vad som behövs för att förverkliga min idé och jag är öppen för att ta emot deras hjälp"
Turnummer: 2-5-6-14-16-22-35

 

Skorpionen (23/10-21/11): Det verkar som jobbet går som en dans den här veckan. Har du haft några planer på att vidareutbilda dig inom ditt arbete eller en hobby du är intresserad av, så är det en utmärkt tid att sätta igång nu. Är det ett speciellt ämne du vill förkovra dig i så börja planera för hur du ska kunna studera detta framöver. Allt andas glädje och belåtenhet när du följer din innersta önskan, och inte blir det sämre av all den uppskattning du får. Änglarna säger: Nu är tiden inne att sätta dina planer och idéer i verket. Alla dörrar står öppna för dig och du går in genom dem med oss vid din sida.
Affirmation: "Jag använder min energi till att kärleksfullt manifestera det jag vill ha och änglarna kommer då att vägleda mig"
Turnummer: 2-6-11-15-16-27-29

 

Skytten (22/11-21/12): En riktigt framgångsrik vecka säger korten! Bara att tacka och ta emot. Du kanske blir erbjuden nya möjligheter och det är bara att acceptera det som bjuds, givetvis måste man tänka igenom först, men verkar allt ok så kan du tryggt gå vidare i det. Kärlek och amors pilar svishar också runt i tecknet så vem vet vad som dyker upp nästa gång du går ut. Den som är i en relation kan kanske räkna med lite nyväckt passion från sin partner. Några i tecknet kanske är på gång med att flytta nu eller inreda sitt hem, det verkar bli ett lyckligt val. Änglarna säger: Vi skickar starka kärleksvågor genom ditt hjärta och sinne och väcker upp din kärlek till livet självt.
Affirmation: "Det är tryggt för mig att älska och bli älskad"
Turnummer: 5-9-10-13-24-27-28

 

Stenbocken (22/12-19/1): Nu är det dags att rensa bort allt gammalt som kanske gnager i dig. Kan vara gamla oförätter eller någon tidigare relation som inte vill lämna ditt sinne. Försök att se allt utifrån som om det gällde någon annan istället för dig själv. På så vis kan du få en helt annan insikt till det hela och det finns säkert en hel del som du nu kan se på med humor och fnissa lite åt. Bara bort med allt gammalt och se framåt på alla nya möjligheter som dyker upp i livet. Detta kan ge dig kraft och ny kreativitet som gör att du blir uppmärksammad för bra initiativ. Änglarna säger: Glädje är den högsta energi som finns. Det är den magiska känslan av att allt är möjligt.
Affirmation: "Jag kastar bort allt som inte längre är till nytta för mig och välkomnar varje ny dag med glädje"
Turnummer: 3-7-17-24-26-28-30

 

Vattumannen (20/1-18/2): Du har kanske haft ett behov att få ha det lite roligare i din vardag. Den här veckan kan bjuda på en hel del glädje och skratt. Du kommer då också att känna dig starkare och har lättare för att förlåta och att inte kritisera vad andra säger och gör. Inget gör så gott för själen som glada skratt och medkänsla till andra. Det kan också vara så att det är något firande på gång, kanske ett bröllop, dop eller födelsedag. Bara att hänga med i svängen och känna hur livsandarna vaknar. Änglarna säger: Lekfullhet, glädje och skratt kommer att lyfta din energi så att du återvänder till jobbet med nya perspektiv och mer energi.
Affirmation: "Jag förtjänar att njuta, vara lycklig och ha roligt. Änglarna är med och gläds åt min lycka".
Turnummer: 2-6-11-15-18-24-28

 

Fiskarna (19/2-20/3): Något är på gång och det händer plötsligt och det verkar som du måste fatta ett beslut. Men förhasta dig inte utan tänk igenom det hela mycket noggrant innan du fattar det avgörande beslutet. Du måste kanske vänta in den rätta tidpunkten och visa dig villig till samarbete och kompromisser. Det finns kreativa lösningar men i allt måste man eftersträva balans och måttfullhet. Försök att få lite egen tid för dig själv, om möjligt ute i naturen och i tystnad och stillhet för att lösningen ska uppenbara sig. Änglarna säger: Din kropp behöver friskas upp av luft som har syresatts av gräs, träd. växter och blommor. Var ute så ofta du kan så nära naturen som möjligt.
Affirmation: "Jag ska andas in frisk luft idag så mitt sinne blir klart och öppet och änglarna följer mig med glädje på min väg"
Turnummer: 1-3-8-17-21-23-32

 

Önskar er en otroligt bra vecka

Kram / Pia
 

 

Söndagen den 26 november 2017 kl. 19:24

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Horoskop med tarotkort och veckans affirmation o turnummer

                           30 Oktober -  5 November

 

Så är det dags för en ny vecka igen och nu kommer vi att gå in i November månad! Denna gång har jag gjort lite annorlunda horoskop. Har förutom vanliga tarotkort använt mig av det jag kallar "själens" tarot och tänkte också testa med att lägga till en affirmation till varje stjärntecken. En sån liten påminnelse om vad man kan ha som tankeord inför varje dag i veckan. Turnumren är med som tidigare

 

Väduren (21/3-19/4):
Affirmation: "Jag föreställer mig det jag vill ha- och tar tacksamt emot från universum"
Turnummer: 7-15-17
Veckan handlar om kontroll. Antingen känner du att du låter andra kontrollera för mycket eller så har du själv svårt för att släppa kontrollen. Tänk på att kontroll får inte ta över ditt liv vare sig på ena eller andra sättet. Dags att sätta gränser nu! Unna dig själv en dags ledighet med att "bara vara" utan några krav eller tvång. Lyssna till ditt hjärta och följ det vad som än händer så blir allt så mycket enklare. Var också lite försiktig med pengar den här veckan och gör inga onödiga inköp.

 

Oxen (20/4-20/5) :
Affirmation: "Jag är värd att älskas"
Turnummer: 5-16-24
Undertryck inte dina egna känslor och tankar bara för att tillgodose andras. Ta tillbaka din egen tanke och känsla och sen bara gör så. Ingen kan stoppa dig bara du bestämmer att nu ska det ske. Det finns så mycket inom dig som du kan ta fram i beaktande och få de svar du söker. Det blir trots allt en positiv vecka och du kan få möjligheter att knyta nya spännande kontakter. Din ekonomi håller om du låter ditt sparade kapital vara orört.

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Affirmation: "Jag ser att allt som kommer till mej är en gåva"
Turnummer: 11-12-18
Veckan uppmanar dig till att vara sparsam och inte ödsla dina pengar på onödiga saker. Tänk på att tingens betydelse är oviktiga i det stora hela. En del missförstånd kan uppstå under veckan men om du bara försöker se allt utifrån ett annat perspektiv så förstår du att det inte var något illa menat. I övrigt en lagom omväxlande vecka för tvillingarna.

 

 

Kräftan (22/6-22/7):
Affirmation: "Jag ser det goda i allt som sker"
Turnummer: 7-8-9
Det här är en vecka då du bör ta det lite lugnt. Försök få lite egentid för att bara pyssla med sånt som du verkligen känner glädje av. Våga släppa taget från sånt som inte ger dig någon glädje längre. Låt dig inte nöjas med det lilla, öppna upp för alla de möjligheter som faktiskt finns runt dig och se framför dig hur allt kommer att ordna upp sig. Det är även en bra tid att börja med studier. Ekonomin blir sakta allt stabilare.

 

Lejonet (23/7-22/8):
Affirmation: "Jag är grundad och balanserad"
Turnummer: 11-12-18
Du kanske känner dig lite trött och håglös inför början på veckan. Men allt tyder på att det finns kärlek i luften nu. Kanske din partner ger dig en kärleksförklaring eller en kärleksgåva. Är du singel så kan det vara början på en ny kärlekssaga eller förälskelse. Ekonomin bör kännas stabilare än på länge den här veckan, men tänk dig för inför större inköp.

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Affirmation: "Jag tar nya initiativ"
Turnummer: 3-14-19
Det kanske pågår någon sorts maktkamp mellan dig och någon närstående eller arbetskollega. Ibland blir det inte alltid så som man vill, men är du bara öppen för alternativ så kommer allt att lösas på bästa sätt. Det kan vara bra att dra sig undan och vara i sig själv för att se att det finns lösningar. Gäller det något ekonomiskt problem så kommer det att ordnas upp framgångsrikt.

 

Vågen 23/9-22/10):
Affirmation: "Jag bjuder in glädje och skratt till min dag"
Turnummer: 3-13-25
Den här veckan bör du dela med dig av både glädje, en hjälpande hand och empati, inget fyller ens eget hjärta på bättre sätt än att göra gott för andra. Detta kan också medföra att du träffar på den stora kärleken eller det blir ett nyvaknande i en pågående relation. Du bör ta alla tillfällen du kan få att vistas ute i naturen med promenader eller utöva någon sport. Detta gör dig klarare i sinnet.

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Affirmation: "Jag prioriterar mig själv"
Turnummer: 8-15-21
Veckan bjuder på gott umgänge med vänner och/eller släkt. Du känner dig uppskattad för den du är och det ger din vardag ett lyft. Var uppmärksam på ditt arbete så det inte finns anledning att tvivla på din förmåga. Lyssna till din inre röst om vad som är bäst för just dig. Ekonomin verkar inte ge dig några bekymmer för tillfället. Kanske det finns utrymme för att uppdatera något i bostaden.

 

Skytten (22/11-21/12):
Affirmation: "Jag ser allt som händer som spännande möjligheter"
Turnummer: 7-10-19
Nu är det dags att ta tag i något som du skjutit upp alldeles för länge. Du finner kraften till detta under den här veckan. En börda kommer att släppas från dina axlar och du kan njuta mer av din vardag. Det blir överlag en positiv och glad vecka och nya erbjudanden kan dyka upp. Vad det gäller ekonomin så är det ännu inte dags att slå på stort, utan återhållsamhet ännu en tid får du nog räkna med.

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Affirmation: "Jag tror på mig själv och mina förmågor"
Turnummer: 6-10-15
Det blir kanske en tålamodsprövande vecka. Något du trott på visar sig inte vara så som det såg ut från början. Kanske det gäller ett avtal eller överenskommelse av något slag. Men efter lite övervägande kan du finna ut en lösning och allt kommer att utfalla till det bästa för alla inblandade. Ekonomin verkar vara balanserad och bör räcka för dina behov.

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Affirmation: "Jag får allt jag behöver från Universum"
Turnummer: 1-11-27
Något kanske inte blir så som det var tänkt den här veckan. Men det är bara att släppa taget om detta för det är inget att oroa sig över, nya möjligheter dyker upp längre fram. På arbetet känner du dig uppskattad av arbetskamrater som tycker du är en glad person. Ekonomin kanske inte är på topp just nu, men det finns möjligheter till en liten vinst den här veckan, men satsa inga större summor.


Fiskarna (19/2-20/3):
Affirmation: "Jag har en spännande dag framför mig"
Turnummer: 15-19-23
Om du känner dig nertryckt av alltför stort ansvar i ditt arbete eller dina sysslor är det viktigt att du vänder det negativa till något positivt. Försök att se det positiva varje dag även om det bara är litet. Ju mer du inriktar dig på positiva ting desto lättare kommer det som nu tynger dig att kännas. Lite egen tid ute i naturen är dig väl unnat och kan hjälpa dig mycket. Ekonmin verkar just nu räcka till och denna veckan finns möjlighet till lite tur i spel.

 

Ha en skön vecka

                           Kram / Pia
 

 

Söndagen den 29 oktober 2017 kl. 16:10

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

horoskop turnummer tarotkort ÄnglaTarot Drake Dragon Oracle Cards stjärntecken Ärkeänglarna kristaller Diana Cooper Orakelkort Änglasvar vägledning Kristall Citrin Dragon Oraclecards affirmation Energy Oracle Cards Änglar Circle of Life fullmåne budskap Änglaterapi Daglig Vägledning healing

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.