Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gästbok

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

Autismmamma hemsida 
2017-08-14 22:58
Tack snälla för beöket i min blogg. det betyder enorm mycker för mig när du gjode detta. Du får gärna titta tillbaka till min blogg igen. Tack än en gång att du inte tog bort min kommentar i din blogg och du gjorden ett undantag. Tack för du tycker att jag skriver bra. Jag gör så gott jag kan. Vad är ängla kort för något. Jag är inte så himla duktigt på sånt här och jag är dåligt på det här. Du får gärna förklara hur det här fingera. Nu ska jag läsa andra bloggar. har det så gott. Med vänlig hälsning. Autismmamma.
Autismmamma 
2017-08-12 04:19
Hej mina följare och läsare!

Hoppas ni kommer att tycka om min blogg/dagbok som är ganska personlig. Skriver bland annat om jobbiga saker i mitt liv såsom, mina depressionerna, mina psykiska besvär, mina diagnoser Autism, Asperger, Tvångstankar m.m

Man ser inte det på mig, men jag känner det i mig. Jag heter Mia. En 47-årig tjej som bor i Småland. På den här bloggen kommer jag att skriva hur det är att leva med svår psykisk ohälsa. Att varje dag fajtas med Tvångssyndrom, Aspergers syndrow, Autism, OCD och Autismspektrumstöning m.m Att vara absolut tvungen att göra vissa saker eller tänka på ett särskilt sätt och dessutom inte kunna förstå många sociala aspekter. Följ gärna mig här för att försöka kunna förstå hur det är att vara psykisk funktionshindrad.

Det jag skriver om är psykisk hälsa och ohälsa, Jag ger mycket tips i min blogg om hur du kan gå din egen väg och hur du kan göra för att ta dig upp igen från din psykiska ohälsa. Jag vill inspirera andra till sunda ideal och värderingar och få människor att förstå att man duger som man är. Jag delar även med mig av min erfarenhet kring psykisk ohälsa och min vardag. Vi är ett team här inne och kämpar tillsammans!

E-mailadress: happy0@home.se
Hemsida: http://autismmamma.bloggplatsen.se

När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg.

When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit.

http://autismmamma.bloggplatsen.se
Vargbettan hemsida 
2017-08-06 15:10
Hejsan! Såg att du drar/lägger kort om man kom med en liten fråga. Har ju som jag skrivit i min blogg just fått nytt jobb. Har (innan jag fick det nya) sökt att annat jobb, som ligger strax intill där jag bor. Vill gärna ha kortare resväg. Kan du se om jag kommer få det nya jobbet? Mejla mig gärna på vargbettan@gmail.com.

Tycker, som jag skrivit tidigare, du har en fin och intressant sida.

Ha det så fint!

/Elisabeth
Svar till Vargbettan:
pia hemsida 
2017-08-06 15:19
Hej, Visst kan jag göra en liten läggning för dig framåt kvällen, hör av mig på mejl senare
lothar hemsida 
2017-07-18 15:04
Vår hund Calinca snart 15 år.

Harry
Svar till lothar:
pia hemsida 
2017-07-18 19:54
Hejsan Vill du jag ska skicka healing till Calinca? Förmodar det är hon på bilden. Känner mig lite "darrig" när jag ser henne av nån anledning. Vet inte när du ser detta men kan sända kl 21 ikväll eller morgon kväll ?
ändrad 1 ggr, senast 2017-07-18 19:56 av pia[svara]
Svar till pia:
lothar hemsida 
2017-07-19 07:34
Gärna i kväll 19/7, tack.
Harry
Svar till lothar:
pia hemsida 
2017-07-19 15:16
Jag skickar allmän healing till Calinca ikväll. Hör gärna av dig om ett par dagar om du märkt någon förändring eller om det är något specifikt
Pia
Vargbettan hemsida 
2017-03-24 15:52
Hejsan! Du ser ut att ha en synnerligen spännande hemsida, som jag kommer lusläsa. Ha det så fint! /Elisabeth

 

Sida 1
.